Dni po embryotransfere
Ahojte, ktory den po embryotransfere (5 dnova blastocysta) beriete ako poslednu sancu na pozityvny tehotensky test? Kedy uz treba prestat testovat?
@tanusenka nepytaj sa nas, dôveruj lekarom. Oni videli tvoj hormonálny profil, tak vedia co ti chyba co treba podporit a pod.. Kazda zena to ma inak, mne tiez dali nezvycajne ine davky liekov i nejake ine a mam vdaka tomu 2 deti. Drzim silno palce, posielam nádej a pozitivne myslenie a trpezlivosť! 🙂
@katuskamala1 no zase doveruj ale preveruj. Keby som ja bezhlavo doverovala doktorke v CAR tak by som uz nemala pravy vajcovod ani vajecnik. Lebo svetosvete na sone videla co ini nevideli a nutila ma ist na operaciu.
@jarrys to ma mrzí. Ale ide o rozdielnu vec..
@jarrys pozri ak nedôveruješ lekarom alebo car tak sa zober a chod odtial prec…
Ano niekedy nevyjde stimulacia. Ale bohužial čo na 100 žien plati na jednu nie.
V prvom rade si vyberem car kde som spokojna a potom tam riešim veci ďalej. A porovnavas rozdielne veci lebo to čo sa tu pani pytala je bežné a ty ju tu plašíš. To že ty si to mala inak neznamena že ina to nebude mat takto.
Ahojte,ja som dnes 9 deň po transfere a test mam negatívny.Na 5 a 6 deň po transfere som mala duchov,myslíte že už nič z toho nebude?

Ahojte, idem sa aj sem spytat do skupina dnes mam po transfere a dali mi ovitrelle pichat.. mali ste niektora aj po lebo viem ze sa iba pred pichá