icon

Dni po embryotransfere

26. okt 2022

Ahojte, ktory den po embryotransfere (5 dnova blastocysta) beriete ako poslednu sancu na pozityvny tehotensky test? Kedy uz treba prestat testovat?

Strana
z2
tanusenka
30. nov 2022

Ahojte, idem sa aj sem spytat do skupina dnes mam po transfere a dali mi ovitrelle pichat.. mali ste niektora aj po lebo viem ze sa iba pred pichá

jarrys
1. dec 2022

@tanusenka som este nepocula ze by sa bral po transfere. co viem berie sa len pred odberom vajicok.

katuskamala1
1. dec 2022

@tanusenka nepytaj sa nas, dôveruj lekarom. Oni videli tvoj hormonálny profil, tak vedia co ti chyba co treba podporit a pod.. Kazda zena to ma inak, mne tiez dali nezvycajne ine davky liekov i nejake ine a mam vdaka tomu 2 deti. Drzim silno palce, posielam nádej a pozitivne myslenie a trpezlivosť! 🙂

jarrys
1. dec 2022

@katuskamala1 no zase doveruj ale preveruj. Keby som ja bezhlavo doverovala doktorke v CAR tak by som uz nemala pravy vajcovod ani vajecnik. Lebo svetosvete na sone videla co ini nevideli a nutila ma ist na operaciu.

katuskamala1
1. dec 2022

@jarrys to ma mrzí. Ale ide o rozdielnu vec..

martinaju
1. dec 2022

@jarrys ano niektore baby si pichaju ovitrelle aj po transfere… a troška porovnávaš dve rozdielne veci.

martinaju
1. dec 2022

@tanusenka niektorym zenam tak davaju aj pred aj v den alebo par dni po transfere kedze injekcia obsahuje hcg. Niektore pichaju polku pred polku v den. Je to naozaj vselijako. Doveruj lekarom

jarrys
2. dec 2022

@martinaju porovnavam rovnaku vecu. V danom CAR to nebol jediny preslap ktory urobili. Bolo ich velmi vela od zle navolenych liekov a hlavne davok, cez odber atd atd atd. A porovnavam presne to iste - omylnost lekarov a nie bezhlava dovera.

martinaju
2. dec 2022

@jarrys pozri ak nedôveruješ lekarom alebo car tak sa zober a chod odtial prec…
Ano niekedy nevyjde stimulacia. Ale bohužial čo na 100 žien plati na jednu nie.
V prvom rade si vyberem car kde som spokojna a potom tam riešim veci ďalej. A porovnavas rozdielne veci lebo to čo sa tu pani pytala je bežné a ty ju tu plašíš. To že ty si to mala inak neznamena že ina to nebude mat takto.

vanessa127654
19. nov 2025

Ahojte,ja som dnes 9 deň po transfere a test mam negatívny.Na 5 a 6 deň po transfere som mala duchov,myslíte že už nič z toho nebude?

Strana
z2