Doktor nám odporučil umelé oplodnenie, bol niekto v podobnej situácii ?
Dobrý deň,manželov doktor nám odporučil umelé oplodnenie nakolko manžel má málo živých spermií.Prosím poradte kto bol v podobnej situácii...dakujem
@snehulienka8 a po 5 rokoch si isla na umele alebo prirodzene ste pocali?
@sandrusa777 po 5rokoch vďaka umelému oplodneniu zdravý chrúst, neváhať, ísť skôr, možno za tch 5r stihneme aj dvoch😀
@snehulienka8 urcite pojdeme hned ako sa bude dat
@sandrusa777 Ahoj, nám žiadny problém nenašli, ale lekár už pre nas nemohol nič urobiť tak odporučil umelé. Určite sa sa objednajte na konzultáciu ale medzičasom skúste aj vitamíny + úpravu životného štýlu. Nie je to diagnoza ktorá by bola nezvratná.
@sandrusa777 ak su spermie v takom stave, tak asi fakt to umele oplodnenie..zmena zivotneho stylu a vitaminy su sice fajn, ale nie vzdy zaberu a nie kazdemu..UO nie je sranda, ale da sa, a ciel je jasny - nakladane plienky a kruhy pod ocami
@kilauea mam 28 a muz 31
@kilauea dakujeme🙂

@sandrusa777 nas moja gynekologicka tiez posielala na kliniku, ja som vahala a myslela si ze netreba..vdaka mojmu vahaniu sme stratili 5r kym se sa dopracovali k dietatu
znama sli na umele hned a to boli aj s muzom zdravi, obaja s detmi z predchadzajucich vztahov, len sa im nedarilo spolu..