icon

Embryotoxické cytokíny

tamiiik
25. apr 2018

Ahojte, som 5mesiacov po spontannom potrate v 20tt. Podla vysledkov z reproimunologie bola pricinou vysoka hladina embryotoxickych cytokinov ktore mali za nasledok ze moje telo bojovalo proti plodu a snazilo sa ho dostat von. Dr.Bergsndiova mi nasadila Medrol a povedala ze by bolo d9bre aby sa nam zadarilo do 3-4mesiacov. Mate niekto podobnu skusenost?
Zaroven doma som si v lekrskej sprave precitala dodatok ze vysoky o sah cytokinov brani prirodzenemu otehu. My vsak 1 dieta uz mame prirodzenou cestou ( r2016) a druhe sa toez podarilo prirodzene v roku 2017 no skoncilo potratom. V lekarskej sprave mam aj vyznacene hladiny cytokinov no nevyznam sa v tom lebo ona mi hovorila len ze som bojovala proti plodu. Voe poradit niekto?

luckamjar
28. apr 2020

@butterfly333 držím palce!!! Nech to ma aspoň aký taký vplyv. Je to pokus omyl toto všetko...😕 ale možno motylka vystreli keď už lieky nezabrali.

butterfly333
29. apr 2020

@luckamjar ja sa bojím že mi nič nepomôže. Všetko zle sa u nás v rodine deje len mne prečo 😥😥😥😥

vycky
29. apr 2020

@majoranka24 idemeeeee😊, koncom mája.

luckamjar
29. apr 2020

@butterfly333 rozumiem tvojim pocitom, je to veľmi podobne u mna čo sa týka tejto veci. Tehotnymi sa to okolo mna hemží, po každom potrate zistím, že mám tehotnú kolegyňu s ktorou by sme mali rovnaký termín. Takze už posledné 4 roky mi pred očami rastu deti v rovnakom veku ako by boli moje zatiaľ čo ja si potracam 😢. Obdivujem ta že stále bojuješ. Ja keby už deti mám, dávno som skončila. Len ten strach že nikdy nebudú 😢

butterfly333
29. apr 2020

@luckamjar je to už nespravodlivé no čo nerobíme 😥😥😥

vycky
29. apr 2020

@butterfly333 nebuď smutná, mne tiež nepomohla úplne ani jedna liečba. Začala som brať serrapeptazu a vysoké dávky kurkumi a výsledky sú celkom dobré, tak sme sa dohodli s pani doktorkou, že nič nebudem brať , len mesiac pred vkladom pridáme nízke dávky medrolu. Tak dúfam.

butterfly333
29. apr 2020

@vycky a tu kurkumu máš čerstvú alebo to korenie?

butterfly333
29. apr 2020

@vycky a tu kurkumu máš čerstvú alebo to korenie?

cilimata
29. apr 2020

@butterfly333 ako to je možné ?😔strašne mi je to ľúto .. a čo povedala ? Akú liečbu ? Novú?

cilimata
29. apr 2020

@vycky aj mne povedala že až pred vkladom 6tyzdnov Medrol .. 3x4mg ráno .. Ty si ho koľko brala ?

cilimata
29. apr 2020

@luckamjar máme to rovnako .. každý vklad čo som dávala .. a každý mesiac dúfať že možno .. nepride menstruacia .. a stále nič .. ja aj akupunktúru mám za sebou .. dala som už za ňu vyše 800€ .. a stále v nej pokračujem a aj tak výsledky nahovno .. celé ..

cilimata
29. apr 2020

@butterfly333 mne to iste .. ešte aj sestra ktorá ani nechcela nikdy dieťa .. veľká karieristka prišla s tým že tak som bola na krste u kamarátky a potom som prišla dom s frajerom na linke a potom hore nohy a tehotenský test dve čiarky.. a ja som nevedela či mám plakať alebo sa tešiť .. 😔😔

cilimata
29. apr 2020

@lydia86 pošleš mi prosím kde píšu o tej serrapeptaza nejak to neviem nájsť tu skupinu ? Ďakujem

butterfly333
29. apr 2020

@cilimata no pokračujem v medrole 12mg a pred ket infúzie intralipidy aj po ket až do 16tt
Aj ja som chodila na akupunkturu a nič z toho.😥😥😥

butterfly333
29. apr 2020

@cilimata aj moja staršia sestra ma malu 2,5r sa im podarilo hneď a my sa snažíme 2,5r a nič za ten čas sa sestre staršej narodila dcéra a bratovi 2 deti. Sú to moja poklady mám ich veľmi rada. No potešila by som sa aj ja keby sa nám podarilo čo ak pôjdem na ten ket budem brat tie infúzie a nepomôže to čo potom zas medrol a čakať? Veď už niesom najmladšia.

lydia86
29. apr 2020

@cilimata klikni na môj profil, tam mám skupinu IVF-skusenosty, rady, úspechy. Tam to nájdeš na cca strane 4,5...

vycky
29. apr 2020
vycky
29. apr 2020

@cilimata 1x6mg ráno

butterfly333
30. apr 2020

@vycky toto som si objednala

butterfly333
30. apr 2020

@vycky ja som si ju objednala 100ks za 7e aj nejaké drobné super cena.pises 1x6mg ráno? Veď jedna tabletka ma viac.mg. tá moja ma 500mg v jednej tabl.

cilimata
30. apr 2020

@butterfly333 ja to iste mám aj tie infuzky bože že 3 hodiny ležať u nich na infuzke .. dáš si ich ?
Akúpka ani u mna nič.
Idem 15.5 mám termín v gf .. objednam sa na vklad serem na to .. 🤷‍♀️Skúsim
Beriem od dnes serrapeptaza..

cilimata
30. apr 2020

@lydia86 som to prečítala.. prečo som sa o nej nedozvedela skôr 🤷‍♀️ Snáď to pomoze .. ja by som ten Medrol asi ani nebrala ... ty ho už berieš ?

butterfly333
30. apr 2020

@cilimata do gyn five? Mne ešte termín nedali neviem či budú chcieť robiť ket keď mám také výsledky na hovno. No tie infúzie skúsim čo iné mi ostáva budem mať už 41 nemôžem dlho čakať. Ja tu serrapeptazu beriem už tretie balenie dr vravela že nejaký zápal v tele a vit d v poriadku. No bojím sa že ani tie infúzie nepomôžu.

lydia86
30. apr 2020

@cilimata no ja som sa tiež len teraz dozvedela o serrapeptase, ešte som o nej nepočula. Beriem ju asi týždeň tak hádam pomôže 😬... Tiež som na tom podobne ako ty s medrolom už dva mesiace ju mám v skrinke a poctivo sa jej vyhýbam, no stále čakám aké bude info z Brna a začnem ju brať. Ak info nebude do konca mája v júni skúsim medrol...🤔🤨...ty ako skúsiš na SK?

cilimata
30. apr 2020

@lydia86 my mame v gynfive zmrazené .. chceli sme preniesť do Brna, ale tak zatiaľ by som chcela jeden vklad tu teda načo čakať ja budem mat 40. S prenies si ich môžeme aj dodatočne

cilimata
30. apr 2020

@butterfly333 no ja 40😔 tiež už nemôžem teda tancovať .. keby slm mala o 10menej tak netlačím vobec na pílu
Mi príde že do nás iba pchaju lieky injekcie a iné svinstvo a nič z toho

butterfly333
30. apr 2020

@cilimata no veď to že do kedy čakať. Snáď sa to tu podarí

lydia86
30. apr 2020

@cilimata tak tím pádom ak máte mrazacika treba skúsiť tu na SK a samozrejme nečakat na Brno. Začni brať medrol ako dr. kazala + tie infuzky a šup pre mrazacika...✊

lydia86
30. apr 2020

@butterfly333
@cilimata baby korona nekorona tento rok ideme do toho...💪 musíme to skúsiť aj keď cytokiny neklesli...🤷‍♀️ viem že sa bojíte ja som tiež 💩 no neskúsiť nevieš...😉

vycky
1. máj 2020

@butterfly333 jaj, ja som myslela na medrol.😂😂

Kurkumin ADVANCE obsahuje 400 mg vysokokoncentrovaného extraktu z kurkumy s obsahom 95 % kurkuminoidov. Vďaka tomu ide o produkt s najvyšším obsahom kurkumínu v 1 kapsule na trhu v SR. Ďalej sa v kapsule nachádza aj piperín pre ešte lepšiu vstrebateľnosť kurkumínu.