Embryotransfer - jún 2018
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

@petyike7 zajtra už budeš vedieť. mňa už prestali aj prsia bolieť aj vaječníky. včera ma vaječníky cez deň ešte boleli ale od večera už nie. tak uvidíme ako to pôjde ďalej.
@michaela1905 budem moc moc drzat palce 🙏🙏🙏❤️❤️❤️
@leren1 Ďakujem krásne 😘😘 aj ja ti silno držím palčeky 👊
@michaela1905 ďakujem 😘😘😘
@bobulkapetka ináč mňa prsia začali bolieť možno až týždeň po tom transfere, predtým vôbec...
@petyike7 prsia mám uz tei dni nebolia, vaječníky od včera večera. Uz sa mi aj brucho vrátili do normálu. Dnes je to 5 den po et.
@bobulkapetka už nech je zajtra poobede nech viem na čom som... Celý čas som bola v pohode a teraz posledný den je mi dosť až nevoľno od stresu...
@bobulkapetka a berieš aj progesterón?
@petyike7 áno beriem 2x1
@bobulkapetka 200mg? Ja beriem až 3x1 200mg tbl. A aj estrimax, ten som brala na rast sliznice keďže som mala vklad až mesiac po odbere vajíčok...a kázali mi aj to brať ďalej...😐😐
@petyike7 Neboj, bude dobre 😘 hlavne kľud.. stres nám vôbec nerobí dobre...😉 Verím tomu, že zajtra sa budeme tešiť spolu. 😊😊 Skús dnes relaxovať.. veď zajtra nás predsa čaká náš veľký deň 😊😊😚😚
@petyike7 áno 2x1 200mg. Iné nie. Ja som mala vklad 5 dni po odbere. A presne ako piše Michaela1905 relaxuj oddychuj zajtra ti potvrdia tu najkrajšiu spravicku 😉
@michaela1905 verím tomu že sa budeme tesit spolu...😘😘 Nejak to vnútorne cítim, len sa bojím že su to milne pocity...😕😕 Ty sa ako cítiš?? Už ti nabehli nejaké príznaky? Ale ty máš aspoň test pozit ja vôbec neviem 😂
@bobulkapetka ďakujem za pozitívne slová 😘😘😘😘
@petyike7 Jasné, že sa budeme tešiť spoločne.. 👍👍 inú možnosť si ani nepripúšťaj.. 😁😁😀😀 Neviem, ja sa snažím moc nesledovať 😁😁. Ale keď tak nad tým premýšľam, tak od vkladu som schudla na váhu, ktorú som mala pred stimuláciou, keďže počas stimulácie som pribrala asi 2kg.. občas, keď sa tak prudšie zdvihnem z postele, tak ma silno pichne na ľavej strane podbruška.. keď si pohodlne ľahnem na bok, tak občas cítim také ako ťahanie v podbrušku.. ale to všetko len občas... alebo keď viac pochodím po byte, tak cítim, že som hneď unavená a pichne ma v podbrušku... Povedala by som skôr, že keď sa tak viac na to sústredím.. vtedy vnímam aj maličkosti.. 😁😁😜😜 a ty sa ako cítiš??
@petyike7 Ešte čo ma tak napadlo, pár dní do zadu ma aj pichalo v krížoch.. a chodím pomerne dosť často na WC-ko... Aj keď moc nepijem... No a celkovo som viac unavená.. každý deň si musím aspoň na hodinku cez deň pospať.. a to som doma na PN-ke, takže nemám byť moc z čoho unavená.. no a je mi stále chladno... hoci vonku je takmer 30 stupňov.. aj keď to možno s tým vôbec nesúvisí.. takže toľko.. ale to som sa fakt musela nad tým silno zamyslieť.. 😁😁
@petyike7 Jaaaj a ešte ma napadlo, že mám citlivé prsia.. ale to mám už od užívania hormónov ešte pred odberom vajíčok... Len vtedy boli citlivé oveľa viac, ako teraz..😀😀
@mimulik super, gratulujem veľmi,konečne aspoň jedna dobrá správa tu 😘👌
@michaela1905 mna prsia predtým neboleli vobe to az teraz tak tyzden dozadu, tiez sa snazím nesledovať, ale to pichanie je u mna dost caste tak to na seba upozorní 😀 😀 kríže ma strasne boleli aj boky asi tri styri dni po transfere...teraz uz skor ani nie...aj ja som pn, ja som dokonca tak unavena že nemôžem z toho ani zaspať 😀 😀 tyzden po vklade som mala nočné mory a stale som sa budila... 😀 😀 😀 ja zas nemozem mat pokrčené nohy ked sedim, alebo ked cupím hned sa musím vystriet lebo ma zacne pichat...dufajme ze toto su vsetno príznaky tehu a nie progesteronu lebo ma porazí 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@michaela1905 úloh gratulujem 😍 krásne testiky,ďalšia dobrá správa 👌
@michaela1905 a ukazali ti na sone pri vklade kde ti dali embryo?
@michaela1905 tá únava je jasný signál v tehu,ja som poobede spávala az do konca prvého trimestra
@petyike7 Áno na sone som bublinku videla.. aj foto som dostala... prečo sa pýtaš??
@stanka2612 Ďakujem, ale tešiť sa budem až vtedy, keď to budem mať potvrdené aj od lekárov 😀😀
@michaela1905 aj mne dali, a ja ho mam na pravej strane a práve tam ma aj stale pichá.... 🙂 lebo hpvorís že ta vacsinou picha na lavej strane ze ci ti embryjko aj nedali na tu lavu stranu 🙂

@bobulkapetka ďakujem, veď práve že to všetko môžu spôsobovať lieky... Prsia ma bolia stále, aj to pichanie mám v podbrušku...nezostáva mi nič iné iba dúfať aby to vyšlo 😊😊😊