Embryotransfer - jún 2018
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia ET/KET v Juni tak sa pridajte.
Môžme tu pridávať pocity po ET/KET a testiky.
Všetkým držím palce toto búde môj druhý KET.

@elimu Dakujem 😘
@bobulkapetka @michaela1905 mne môj dr.vystavil tehotenskú knižku v ôsmom týždni
@bobulkapetka jún,testiky ukážkové 👌 tfuj tfuj tfuj,nech to dobre dopadne 😘
@mimulik 😢😢 strašne mi je to ľúto
A nemôže ešte predsa len HCG začať zase stúpať?
@bobulkapetka juj malo byť,nie jún...mobil prepisuje
@stanka2612 Nevieš mi prosím poradiť podľa čoho sa presne rátajú týždne a dni tehotenstva?? Prvý deň poslednej MS je 02.06.2018. odber vajíčok, čiže aj ovuláciu som mala 18.06. a vklad 5 daňového embryá som mala 23.06. Podľa poslednej MS by som mala byť v 6tt len neviem presne ako sa to ráta aj presne dni. Dúfam, že chápeš, na čo sa pýtam.. vieš, že niektoré presne vedia, že sú napr. 6+2tt.. vieš mi poradiť??
@michaela1905 Skus si dat tehotenska kalkukacka do googlu
@adkaaa Skúšala som. Ono mi to iba vypíše, že som v 6tt ale presne dni už nie
@michaela1905 mne to vždy rátal gynekológ podľa poslednej menštruácie (posledný deň) a ešte si spomínam,že vždy sa mi to "preklapalo" do ďalšieho týždňa v deň vkladu (robili mi ho v utorok,čiže vzdy v stredu som zacinala nový týždeň,to jest v utorok som bola napr:6+0 a v stredu už 7+1 ) snáď som to dobre napísala 😁
@michaela1905 ale aj v centre mi napísali po kontrolnom dvojtýždňovom sone od pozitívnej krvi do prepúšťaciu správy pre môjho gynekologa presne týždeň aj deň tehotenstva
@stanka2612 dakujem..nemyslim si...uz 2 dni mam obcas pri utreti na toaletnom take hnede kusky akoby sliz..neviem to popisat presne tak sorry za vyraz..uz som sa s tym ze je koniec nejak vyrovnala a nechcem si robit zbytocne nadeje..to by bolo asi horsie..akurat som sa vobec nepytala co dalej ked dostanem ms..
@stanka2612 Dakujem krásne 😘
@mimulik strašne je tento svet nespravodlivý 😑 deti by sa mali rodiť tam,kde by za nich aj dýchali a nie,kde ich nechcú a chodia na potrat...a máš ešte nejaké mrazaciky?
@stanka2612 to mas pravdu..mam ich kopec..4 po pk a este 11 oplodnenych..takze je ich dost len neviem ci som ochotna to podstupovat znovu..jedine ze sa bude dat v centre dohodnut ze pridem na krv az na 20 den po vklade alebo tak nejak..nechcem znovu pocit ze ste tehotna a o par dni je nam luto
@michaela1905 https://ivf.ca/fet5dayduedate.php skús toto tam vložís dátum vkladu a ono ti to urobí výpočet
Dievčatá, prvýkrát podstupujem KET, od dnes mám užívať Progesterone 3x1 tabletku denne. V centre mi vraveli, že to mám užívať vaginálne, ale v pribalovom letáku je písané perorálne použitie. Tak by ma len zaujímalo, či ste ho aj vy brali vaginálne, či je to ok?
@adkaaa Ďakujem 😘 Ráno som si ho dala perorálne a do hodiny také závraty, že vaginálne mi to bude asi lepšie. Teda aspoň dúfam. Užívam k tomu aj Lenzetto sprej 2x2 streky. Ja neviem, tento 3 ivf cyklus neznášam moc dobre. Nechutí mi jesť, mávam bolesti hlavy, unavená neskutočne, nevoľnosti, no mám dosť.
@michaela1905 Ajoj. Tak včera som sa k tebe pripojila. Bola som na krv a je to pozitívne 👏🏼 Na usg mám ist v pondelok tak uz by malo byt nieco vidieť. A dnes sa k nam pripojí aj @adkaaa ❤️ Ty sa máš ako? Uz si videla na sone srdiečko?
@bobulkapetka Ahoj. To si ma veľmi potešila 😁. Gratulujem 😘❤️. No ako si tak všímam, tak v júli je tých pozitívnych správ oveľa viac, ako v júni.. dokonca by som povedala, že v júlovej skupine je takmer 90% úspešnosť... Veľmi sa teším 😀. Cítim sa v pohode.. občas nejaké to pichnutie v podbrušku.. ale beriem to tak, že aspoň viem, že tam bublinka je.. nie, srdiečko sme ešte nevideli.. moja dr. má dovolenku teraz. Objednala ma až o tri týždne.. tak netrpezlivo čakáme... Lebo vtedy by som podľa poslednej MS mala byť už v 9tt. No objednala som sa budúci týždeň na sono do Heliosu.. nech vieme, že je všetko v poriadku.. no oni mi povedali, že srdiečko začína biť cca 4 týždne po vklade.. mne to vychádza na 21.07., tak som sa objednala po tomto termíne.. pôjde somnou aj manžel.. nech prvý krát vidíme naše mimčo a počujeme jeho srdiečko spolu... Hrozne sa nevieme dočkať.. až po srdiečku tomu začnem naozaj veriť a začnem sa skutočne tešiť.. 😉 držím palce nám všetkým, nech máme krásne a spokojné tehuľkovanie...❤️❤️
@michaela1905 Tak ako pisala bobulkapetka,pridavam sa aj ja k vam tehulky.HCG 1002❤ dokonca aj na sone videl moju bublinku ❤❤a vytlacil mi obrazok....o tyzden idem na sono znova
@siinda gratulujem 🙂
Ahojte..uz dlhsie vam chcem napisat..bola som jednou z prvych co sa pochvalil uspesnym vkladom..avsak o tyzden sme dostali smutnu spravu a bolo z toho biochemicke..prisla ms a ta bola posledna..dalsi cyklus som otehotnela prirodzene..a dnes som v 18.tyzdni...tak netreba stracat hlavu..aj zazraky sa deju ☺️
Spolubojovníčky z juna pochváľte sa ako pokračujete?
@bobulkapetka tak mi sme zdravi,rastieme a bude to chlapec.. boli sme na 4D ale nemame moc pekne foto lebo ma nozicky pred tvarickou..sem tam nieco ukazal ale furt sa hybal..aj doky sa cely cas smial ze si tam furt tancuje

@adkaaa Tak držím palce, nech máš // čiarky na teste😉 Ja som prvýkrát ani druhýkrát nestihla testovať, menštruácia mi vždy prišla presne na čas aj napriek tomu, že som brala utrogestan.
@bobulkapetka Ďakujem 😉 Tebe želám silnejúce čiarky. Tie dnešné sú krásne.