Embryotransfer - november 2022
Ktorá z vás tiež čaka? 🙏🙏🙏
@janka0215 dnes, tak dúfam ze sa to už podarí
Už si bola viac krát? Ja idem druhý
@janka0215 nie, toto je moje prvé ivf
Tak držím palce 🙂
@janka0215 ďakujem, nevieš náhodou ze ci môžem piť aj bylinné čaje alebo aj zazvorovy? Lebo nechcem to pokaziť s ničím 🙏
Zázvor určite nie. S bioinkami by som tiež počkala, vedia rozhádzať hormóny. Radšej zostaň chvíľu pri ovocných čajoch 🙂
mne po vklade povedali žiadne čaje a bylinky, žiadne syry mäkke, proste chovať sa už ako tehotná, žiadne stresy, pokoj a nič čo by ťa malo vyľakať.
Ahoj, ja som bola na prvom KET 11.11. Na krv idem 25.11. Este som netestovala.
@s_o_n_i_k_e mne práveže nič nepovedali, čaje som počula ale syry? Preto radšej teraz nepijem čaje ale stravujem sa normálne všetko ale s mierou ako doteraz
Mňa varovali v Gin-FIV:
- syr s plesňou,
- nepasterizované syry,
- mäkké syry.
My sme boli v októbri prvý krát a zatiaľ sme skoro v 2 mesiaci držím palce
Ahojte baby idem to tu rozprúdiť. Odber mame na budúci týždeň asi v stredu a potom ak boh dá ET.
@rebecca999 ahoj. Ja mám ket naplánovaný na budúci piatok
@janka0215 kam chodíš do centra? Nám to vychádza asi na pondelok či nedeľu na ET. Ak budeme mat nejake emrbya 😳
Ahojte aj ja čakám som 8 deň po et ale test snehobiely co už aj pochybujem😑
@rebecca999 Helios BB. Ja som ale opu mala pred mesiacom. Kvôli ohss mi ET neodporúčali.
Ahojte, ja tiež čakám.. som 4.ty deň po KET (posledná bublinka našav rámci 1.cyklu) , odber mám naplánovaný na 25.11. tak som zvedavá.. spodok cítim od druhého dňa uplne ako pred MS
Ahojte, ja som dnes 3 DPT, všetkým vám baby veľmi držím palce, nech tu oslavujeme s čiarkami na testoch 🍀❤️
Ahojte, držím všetkým palce, pokiaľ by ste potrebovali mám k dispo Lenzetto (zabalené), duphaston (zabalený), Diphereline(zabalený) a 4 injekcie Fraxiparine 0,3ml...
ahojte, ja som bola 18.11. na KET (druhy), krv mam az 2.12. 🙂
Ahojte! Ja zajtra zacinam s injekciami prve IVF. Mam sa dat vypisat z roboty? Treba oddychovat? Pracujem v kancli
@edi16 ja si myslím ze keď robíš v kancli tak nemusíš, keby si mala ťažkú fyzicku prácu to je iné ale asi jedine na odber a vklad si vyber dovcu
Ano, vtedy budem urcite na PN. Diky za odpoved 🙂
že je to tam a gratulujem ❤ Nech to len silnie! Koľko dní si po ovitrelle? Toto už bude babatenko 🍀
@erika283 ďakujem pekne 😊 veľmi by som si to priala aby to bola pravda 🙏5 rokov sa snažíme uz, tak toto by bol krásny darček na Vianoce 🙏 15 dní som po ovitrille
Veľmi sa s tebou teším, na krv kedy? Okolo 29? Prajem ti vysoké HCG ❤ A do ktorého centra chodíš?
@erika283 na krv idem 30 ho, tak som veľmi zvedavá aj trošku nervózna, za 5 rokov som nikdy ešte nevidela // čiarky, tak dúfam ze všetko dopadne dobre 🙏 Ja chodím do iscare v BA a som veľmi spokojná a ďakujem pekne ešte raz aj ja ti držím palce aby si bola druhá pomne s // 💖💖🤞🙏

Ja idem až o týždeň. Kedy si mala transfer?