icon

Embryotransfer - november 2022

16. nov 2022

Ktorá z vás tiež čaka? 🙏🙏🙏

kika120
23. nov 2022

ahojte,ja som mala vcera 4.krat odber vajicok,zial zo 4 sa len jedno oplodnilo,tak cakame co s nim bude...Mam za sebou 3 vklady,dva neuspesne,treti ako biochem.tehotenstvo.Drzim vam palce.

autor
23. nov 2022

@kika120 ahoj ja som mala tiež len 4 vajíčka a presne tiež len jedno sa nám oplodnilo, verím ze všetko dobre dopadne 🙏🙏🤞držím palce a ďakujem 😊

kika120
23. nov 2022

Dakujem a prajem,nech ti potvrdia uspesne tehotenstvo🙂Ja zatial neviem,co s tym jednym bude,vsetko sa ukaze v piatok,resp.v nedelu...

autor
23. nov 2022

@kika120 treba veriť aj my sme dúfali a dúfam ze nám budúci týždeň to potvrdia aj z krvi 🙏😊

iorika
26. nov 2022

Ahojte. Ak mozem, tak sa pridam. Tiez som minuly mesiac absolvovala 3.IVF,z 8 zrelých vajicok sa nam oplodnili 4 z toho 1 nam na 5 den zamrazili a 3 sa na 5 den prestali vyvíjať. 23.11. som bola na klad a tiez cakam co bude. Sono a krv mam 6.12.Vsetkym prajem len pozitivne vysledky.

autor
26. nov 2022

Baby ja som ochorela a strašnú nádchu mam tým ze moc lieky som si dávať nechcela tak isla som nato s prírodnou metódou a dala som si do izby eucalyptusovy olej na lepšie dýchanie ale potom som zistila na druhy deň že sa to nemôže, lebo spôsobuje potrat dúfam ze som nič nepokazila 😢😔

rebecca999
26. nov 2022

Ja som tiez úplne chora. Priedušky v cudu. V pondelok mám mat ET. Stále neviem či mám ísť na vklad alebo to mám odlozit.😑

vladi89
26. nov 2022

Ahoj, prvy ket som mala 11.11. a vysiel, testy krasne silneli, vcera mi tehotenstvo potvrdili z krvi ,o 3 tyzdne idem na ultrazvuk. Prajem vsetkym pozitivne vysledky 🙏🙂

rebecca999
26. nov 2022

@vladi89 gratulujem❤️ A akú ste mali diagnózu? Ja čakám či moje dve emrbya zabojujú a prežijú do 5teho dňa

vladi89
26. nov 2022

@rebecca999 ahoj  Rebeca, ja mam nepriechodne vajcovody obidva a syndrom polycistickych vajecnikov. Ja mam uz 4 rocnu dceru, snazit sme sa o druhe zacali ked mala dva. CAR sme zacali riesit v juni, 11.11 som mala prvy vklad a hned nam aj vysiel.

autor
27. nov 2022

Baby som 12 deň po et, streda krv 🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞

janka0215
27. nov 2022

Gratulujem 😍

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
27. nov 2022

@janka0215 ďakujem 💖

nikusciatko
29. nov 2022

Ahojte baby, tak sa pridavam🙂 21.11. Som mala prvy vklad ET. Na krv idem az 5.12. dovtedy sa asi zblaznim. Este som netestovala lebo sa bojim vysledku😄 pobolieva ma kazdy den podbrusko a jedno rano som mala ruzovkasty vytok na toaletnom papieri (6 den po vklade) inak nic🤷‍♀️ vy sa ako citite?

janka0215
29. nov 2022

@nikusciatko cítim sa tehotne 😅 nevoľnosť, slabé kŕče, ospalosť a podobne... ale viem, že je to len z progesterónu. Vklad som mala len 25.11., takže ak by to aj vyšlo, ešte nie je embryo ani poriadne uhniezdené, nie je reálne mať tehotenské príznaky 🤣🙈

nikusciatko
29. nov 2022

@janka0215 a kedy ides na krv? To čakanie je priserne😆

janka0215
29. nov 2022

@nikusciatko ja až budúci piatok 9.12. 😭 chystáš sa aj doma test spraviť? Ja musím, nedala by som to, keby mi volajú v piatok poobede keď budem v práci, ak to nevyšlo. Psychicky by som to nedala počuť to prvý krát od Dr. Radšej sa na to v kľude doma pripraviť.

samantha146
29. nov 2022

Ahoj, mala som transfer v ten isty den a tiez chodim do iscare. Kedy sa zajtra chystas na krv?

autor
29. nov 2022

@samantha146 ahoj teraz myslíš mňa? Ja idem na pol 9 zajtra, uz si si robila aj test?

nikusciatko
29. nov 2022

@janka0215 hej nad tymto aj ja rozmyslam….mozno si spravim v piatok to bude 11den alebo az v pondelok pred krvou. Tiez sa chcem na to pripravit skor. Kebyze mam cakat kym zavolaju asi zošediviem😁 presne radšej vediet a pripravit sa

saskia222
30. nov 2022

@nikusciatko ahooj ja som mala tiez ket 21.11 a na krv 5.12 🤣. Ze tiez mavas pobolievanie podbruska??? A beries aj nejake lieky? Mna kazdy den pobolieva nieco, raz ako menstruacia, raz tlaky, raz pichanie. Aj prsia ma bolia… len ja uz neviem ci je to z tych liekov vsetkych co beriem alebo nieco ine 🙈.

nikusciatko
30. nov 2022

@saskia222 ahojky ano kazdy den nieco. Prsia ma bolia v podstate od zaciatku stimulacie😅 beriem estrofen 2 rano 2 vecer, vecer vkladam 2 progestenale, a rano picham prolutex. Podbrusko mam pocit ze kazdy den na pobolieva inak. Ale dnes rano som nevydrzala a spravila test🤭 čo myslite mozem sa pomalicky a potichucky tesit? Na lrv idem v pondelok dnes je 9 den po vklade

saskia222
30. nov 2022

@nikusciatko oooo super ano blahozelaaaam!!! 🙂 ja testujem az v sobotu, tak sme sa s muzom dohodli. Ale tebe blahozelaaam silno!!! 🎉

nikusciatko
30. nov 2022

@saskia222 stale tomu neverim😁 mne muz prinutil rano ja aom mala v plane az rano pred krvou🤭 velmi držim aj tebe palčeky verim že to pobolievanie je dobrym indikatorom😍 a ty ake lieky beries?

autor
30. nov 2022

Baby ja uz čakám na krvne výsledky 🙄 prečo to tak dlho trva

saskia222
30. nov 2022

@nikusciatko tak ako ty estrofem+progestanele. Tak uvidime. Vidis dobre ze ta muz presvedcil 🙂 mozete sa radovat skor! 🙂 blahozelam este raz! 🙂

saskia222
Autor odpoveď zmazal
nikusciatko
30. nov 2022

@saskia222 ďakujeeem❤️ no este sa tak opatrne tešim lebo uz mam za sebou dve zle skusenosti jednu v 6tt a druhu v 10tt takze ja verim ze do tretice vsetko dobre🍀
Potom daj vedieť ako si dopadla🍀držim palčeky

nikusciatko
30. nov 2022

Okolo obeda zvyknu volať takže čoskoro ☺️🍀 aj tebe držim velmi palčeky