Embryotransfer v auguste alebo v septembri 2014
Ahoj zienky,ide niekto na ET alebo KET v najblizsiej dobe? Budeme zdielat cakanie a skusenosti spolu?
Ahoj, som uz z toho praveze na nervy... ☹ Ja ale pijem hodne vela tekutin... doteraz som vypila asi 1,5 litra a pred chvilou som spravila test a opat negativny. Uz po pravde zacinam stracat totalne nadej...
Je mozne, ze menzes neprisiel kvoli tym liekom? Lebo mne inak chodieva ako hodinky presne.. Beriem Estrofem, Utrogestan a Prednison.
@veronka88 nie niesme ta vsetky tehotne ... niektoree este len pojdu na vklad,niektore este ani netestovali . je to na tebe ,a jasneeee mas sa stresovat . no mozne to je,ze koli liekom si nedostala. a testujes akym testom?? drz sa len na HCG z krvy. niektore kocky pisali,ze im testy vobec neukazali // ale z krvy HCG polo pozitivne. este stale nic nieje strateneeeee!!! a kam chodis do CAR?
@veronka88 - ahoj, aj ja chodim do Gyn-fivu. Mala si aj predlzenu kultivaciu ? Lebo v tom je rozdiel ci ano, alebo nie. Ja som pri dcerke mala po predlzenej kultivacii na 10 -ty den slabulinku ciarku, skoro vobec ju nebolo vidiet. Takze este hlavu hore !!! Drzim ti palceky 😉 Zajtra ides na krv ?
ahojte tak aj ja sa pridavam... vcera sme vlozili 2 mrazacikov. Takze uz len cakat....
@veronka88 ahoj nechcem byt poslom zlych sprav ale estrofem brzdi menzes...ani mne neprisla az po vysadeni ale pockaj si na krv, drzim palce
Jasom bola na embriotransfere vcera .
@janulqa1975 drzim palce! 🙂
@tixx dakujem velmi pekne vlozili dve embria jedno malo 12 buniek a jedno 8 tak dufam ze sa uchytia a bude vsetko ok je to moj posledny pokus .
@janulqa1975 drziim moc palce na krasne kolajnicky a este krajsie HCG 🙂
@cmelica velmi pekne dakujem snazim sa mysliet pozitivne ale terazje vsetko uz len v Bozich rukach .
@janulqa1975 urcite to budu tie prave ;)
@veronka88 gratulujem ake mas HCG? tesim sa s tebou 🙂
@tixx to dufam lebo manzel to uz vyzvonil celej rodine aj v praci kolegom picne ma sneho
@janulqa1975 juuuj no to je este celkom skoro,nie? 🙂 my sme to povedali len uplne najblizsej rodine zatial, a ostatnym poviem asi az po 3. mesiaci (alebo ak to na mne bude vidno skor,tak klamat nebudem,ak sa niekto opyta)
@janulqa1975 sikovny mm 🙂
@cmelica ved toto ozaj péokolkych dnoch od vloozenia si mozem spravit tehotensky test
@janulqa1975 ja ako maniacka som si robila na 7 den :D ale inak ten 8 -9 by mohol byt pekny duch 🙂 🙂 🙂
@tixx co takto pridat @janulqa1975 do sukromky?? chces ist??? lepsie sa tam pise 🙂

@veronka88 nechces ist do sukromky???