Ahoj zienky,ide niekto na ET alebo KET v najblizsiej dobe? Budeme zdielat cakanie a skusenosti spolu?
@ dicinka1 ach, veď ja byvsom najradšej aj dnes testla len... Nemá to zmysel. Koľko si dávaš vkladať? Mne vložili posledného mrazáčika- blastocystu.
@dicinka1 som Ťa zle označila v predošlom príspevku 🙂
@nikadomi 🙂 dve,kedze aj minule dve a ani jedno sa neuchytilo.. tak to snad klapne..verim tomu..taka som kludna..aj pri 2 vklade som bola kludna..a vyšlo to.. 😀
@dicinka1 , super, tak nech je to znova pozitívne 🙂 tiež som minule mala dve a nič, tak uvidíme teraz... Treba asi skúšať a časom sa zadarí, musí 🙂
Tak čo dievčata...som tu sama?
@dicinka1 tak ako, vložené?
@nikadomi ano...prave oddychujem..kym som sa z KE dotrepala domov..no boli to pekne blastocysty a sliznica maternice mala 12...
@dicinka1 no perfektné, neostáva nám nič iné len odratávať dni 🙂
@dicinka1 drziiim moc palce 🙂 ak chces pod do sukromky
@nikadomi drzim moc palce na krasne // 🙂 pridas sa k nam do sukromky?
@cmelica kam🙂
@tixx pridaj prosim ta @dicinka1 ...dakujem
@cmelica je tam 🙂
@cmelica @tixx rada sa k vám pridám ak možem 🙂
@nikadomi jasne, pridam ta, o minutku si tam 🙂
@dicinka1Ahoj, dufam ze ti to vyslo...citala som tvoje prispevky xxx
@lenka54321happy nie,žial..alebo chvalabohu :D
@dicinka1Nerozumiem....
@lenka54321happy nevyšlo..možno to tak ma byt...
Darujem 5 ks Crinone gel 8 percentny
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.Zisti, kedy má žena plodné dni.Kedy a ako používať tehotenský test?Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ dicinka1 ach, veď ja byvsom najradšej aj dnes testla len... Nemá to zmysel. Koľko si dávaš vkladať? Mne vložili posledného mrazáčika- blastocystu.