icon

Embryotransfer v júli

ivankalaco
8. jún 2018

Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?

adkaaa
24. júl 2018

@elimu Este to nevzdavas,mne hovorili ze spinenie neznamena nic zle,aj ja som spinila a myslim ze tiez to bolo7-8dt a potom 10dpt som az testovala...Drzim palce,nezufaj popredu😘

elimu
24. júl 2018

@adkaaa Neverím, že mi to neprejde do menštruácie 😔 Toto je presne to špinenie, čo mávam pred menštruáciou.. Ale ďakujem za povzbudivé slová 😘

adkaaa
24. júl 2018

@ivankalaco Ahoj tak ako dnes?Uz mas svoju bublinku pri sebe tak nech sa pekne zahrizne a paci sa jej u maminky!!!

adkaaa
24. júl 2018

@elimu Budem cakat a mysliet na teba,drz sa a daj vediet😘😘😘

princess59
24. júl 2018

@adkaaa ahoj dám vedieť ako pochodím...ale do centra mám ísť až keď odkrvácam úplne a ešte mi potom skontrolujú hcg a že ak bude na nule môžme plánovať ďalší vklad....ale už aspoň vieme že to embryo sa vie uchytiť...☺️

babikadaska
25. júl 2018

Ahojte dievcata. Mam za sebou embryotransfer. Na treti den kultivacie som mala 13 embryi. Dnes na piaty den mi ostali prekvapivo iba dve hatchujuce blastocysty 1. kvality. Dala som si vlozit obidve. Ostatne sa prestali vyvijat. Bagoczi bol dost sklamany z vyvoja. Povedal,ze je to nevysvetlitelny jav. Takyto vyvoj (mal predo mnou.presne cisla plus porovnabie s prvym ivf) zodpoveda veku zeny 40+ (ja mam 33). Hovoril o moznej endometrioze. Viac menej sme to prestali riesit,chcela som sa sustredit na vklad. Mam v sebe dve najlepsie mozne embryjka, a teraz velmi verim,ze dalsie patranie ani vysetrenia nebudu potrebne,pretoze sa to podari !!!!

Co mate nove vy ???

ingelika78
26. júl 2018

@babikadaska Ahoj Daska, zaujal ma tvoj pribeh - lebo sommala podobny. 12 embryii na treti den - 5 ty den tri. Lenze ja mam naozsj bohuzial blizsie k tej 40ke - mam 39. A dve z tych troch boli geneticky v poriadku. A s jednym som teraz 18tt a pevne verim ze budes aj ty. 5dnove embrya maju vacsiu sancu uhniezdenia , vlastne tym ze presli tymi piatimi dnami sa tie slabsie ako by vytriedili. Nie je podstatny pocet hlavne aby bolo aspon jedno. Drzim velmi palce!!

elimu
26. júl 2018

@adkaaa No ja dnes 10 dpt, test snehobiely a spinim už 3 deň 😔 Myslím, že keby neberiem progesteron, tak už krvácam. Stále dúfam, ale dnes som si už aj poplakala a pomaly sa začínam vyrovnávať s tým, že z toho nič nebude.

adkaaa
26. júl 2018

@babikadaska Ahoj budeme drzat palce aby sa ti dvaja bojovnici riadne uhniezdili u maminky...A o dva tyzdne budu pozitivne spravy!!!🙏❤Do ktoreho centra chodis?
@princess59 Drzim palce aby to vsetko hladko prebehlo a ty by si mohla ist co najskor na dalsi vklad😉mozno by si to stihla este v auguste s dievcencami🙂Kolko mate este mrazacikov?
@elimu A aku davku Progesteronu beries?3 krat denne alebo 2 krat?Ja som vzdy este tajne dufala az do krvi...Ak by nahodou,mas este nieakych mrazacikov?Drkaj sa!!!

elimu
26. júl 2018

@adkaaa Beriem 3xdenne. Hej mám, len mne mrazili jednobunkove. Mám ich tam 15. Najbližšie dám rozmraziť všetky a dám ich na PK, nech už viem koľko ich mám v skutočnosti. Teraz mi rozmrazovali 4, z toho jedna prišla na 5 deň do včasnej blastocysty a ostatné sa potom už prestali vyvíjať. Aj ja stále dúfam, ale mám pocit, že si tým už dávam len zbytočné nádeje a len sa trápim. Ale dúfam 😊 Vám sa to na koľky pokus podarilo?

princess59
26. júl 2018

@adkaaa už máme poslednú blastocystu.... Som zvedavá ako to dopadne.... Ešte stále nekrvácam....a ani ma nebolí brucho...proste nič mi nie je .... Som zvedavá kedy sa to spustí...a ty sa cítiš ako ??si PN alebo normálne funguješ ??

adkaaa
26. júl 2018

@elimu Aha tak vy mate v centre ine postupy ako sme mali my....Kazde centrum ma svoje...Nam sa podaril treti vklad,prvy ET nevysiel a hned na dalsi cyklus som isla na KET ani ten nevysiel...Treti vklad bol o 9 mesiacov a ten vysiel-zatial,dufam ze to bude az do stastneho konca...som si robila vysetrenia na reproimunologii a hematologii...na tej hematologii mi zistili syndrom lepivych dosticiek a zacala som uzivat Aspirin a pichat Clexane a myslim ze to nam pomohlo...Uplne ta chapem lebo predtym ked som mala testy aj ja snehobiele vzdy som verila ze krv mozno povie opak...aj ked pri to cerstvom transfere som dostala normalnu ms v den kedy aj mala prist...to bolo 8 dpt predtym som uz spinila...
@princess59 Citim sa stale unavena ale uz aspon zub sa umudril,som zvedava dokedy...Ja som na pn,lebo moja gyn.ine ani nepripustala ked som jej povedala ze idem znova na vklad...
uz si vysadila aj Progesteron,ci aky postup kazali?

babikadaska
26. júl 2018

@ivankalaco tak taky arzenal testov som este nikdy nevidela :D

ivankalaco
autor
26. júl 2018

@babikadaska Ja keď začnem testovať, tak neviem kedy skončiť, preto také zásoby 🙂

princess59
26. júl 2018

@adkaaa áno progesterón kázali vysadiť a že do dvoch troch dní by som mala začať krvácať...ale zatiaľ ani obraz ani zvuk....a po odkrvácaní sa tam mám prísť ukázať...tak som zvedavá
A to s tým zubom je super už budeš mať hádam pokojné tehuľkovanie 😘

michaela1905
26. júl 2018

@princess59 A nerozmýšľala si, že by si si išla urobiť kontrolný odber na HCG, ako ti kázali pôvodne???

princess59
26. júl 2018

@michaela1905 ja som bola v piatok v centre a tam som mala hcg cca 317 a v pondelok som si dala vziať krv ako samoplatca a už som mala hcg iba 113 a keď som volala do centra kázali vysadiť progesterón a prísť až keď odkrvacam .... Nemyslím žeby tam bola nejaká šanca keď to už raz kleslo....

ivankalaco
autor
26. júl 2018

Dievčatá chcem sa spýtať, 24.7.som podstúpila ET a dnes od rána mám chvíľami také bolesti, ako menštruačné, je to tak v poriadku?

lucia262
26. júl 2018

@ivankalaco je to v poriadku 😉

anavianavi
26. júl 2018

Mozem sa spytat tych, ktorym to vyslo, ci Ste nieco citili pred pozitivnym testom? Ci to bolo uplne prekvapenie?

adkaaa
26. júl 2018

@ivankalaco je to uplne normalne... Neboj bude to dobre.
@anavianavi ja za seba unava a stale by som spala, divne sny take zive, vzdy ked som aj cez den zaspala... To jedine bolo ine ako minule ked vklady nevysli.. A spat sa mi chce stale...

vyhuelka
26. júl 2018

@anavianavi ja klasické predmenštruačné bolesti a únava 😃

ivankalaco
autor
26. júl 2018

@adkaaa Mne sa v noci snívalo, že som si vŕtačkou urobila dieru do päty 🙂

adkaaa
26. júl 2018

@ivankalaco No pockaj si dnes na pokracovanie😉Mne sa teda snivalo krizom-krazom a som sa zobudila casto cela dopotena a bola som rada ze to bol len sen🙂

babikadaska
27. júl 2018

Dobre ranko dievcata

@ivankalaco je to uplne normalne, neboj.

Mame tu dnes nejaku odvaznu, ktora si bude robit test ??

elimu
27. júl 2018

Dievčatá, ja tomuto celému prestávam akosi rozumieť 😏 8.,9. A 10. deň DPT špinenie, s tým že 10.den špinenie prestávalo, až som do večera prestala špiniť. Avšak test ráno na 10. deň snehobiely. Dnes 11. deň, testovať som sa neodvážila. Zas mi svitla nádej, že možno sa to predsa len podarilo, len nechápem tie biele testy.

ivankalaco
autor
27. júl 2018

@elimu To špinenie mohlo byť imlantačné.. Ja by som urobila test.. ak by bol biely, aj tak to ešte nemusí znamenať, že sa to nepodarilo, včera som niekde čítala, že baba mala stále biele testy a krv jej vyšla pozitívna a je tehotná 🙂

ivankalaco
autor
27. júl 2018

@babikadaska Ja by som aj, mám testy aj odvahu 🙂 🙂 🙂 ale dnes som iba tretí deň po ET ☹

elimu
27. júl 2018

@ivankalaco Aj ja som to čítala, že testy mala biele a krv HCG 700. Preto vo mne asi svitla opäť nádej. Topiaci sa aj slamky chytá 😀 Ale veľmi si to prajem.

ivankalaco
autor
27. júl 2018

@elimu Ja ti to z celého srdca želám, aby sa ti to splnilo

sticker