Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
Želám krásne ránko dievčatá.. Dnes ráno som testovala.. ja viem, že skoro. Radšej hneď 3 rôzne testy.. Na Mamateste duch v limite a na Pepine a Dr. Max duchovia po limite.. Bojím sa, že keď budem v pondelok testovať, že sa tí duchovia už neobjavia 🙂 🙂 🙂
@ivankalaco Dobre ranko aj tebe,presne stvrty den po transfere si zacala a s dobrymi spravami...Len nech to takto pekne pokracuje aj v pondelok,a veru to sa ti uz duchovia neobjavia,to uz budu viditelne ciarky😘Drzim palce❤🙏!!!
@adkaaa Ďakujem.. Aj ja dúfam 🙂

@ivankalaco Wau,wau, wau, tak to je úplne super, že na 4. deň duchovia. Ani sa nezamýšľaj nad tým že tam pondelok nebudú. Budú a silnejší 😘😊 Ja som už akosi stratila odvahu testovať 😀Asi už počkám na výsledky krvi do pondelka. Neviem, stále rozmýšľam, prečo sa na krv pri KETe chodí až na 14. deň. Možno sa im veľakrát stalo, že na 10.deň boli testy z krvi negatívne a až na ten 14. deň pozitívne a preto som aj ja mala ešte ten 10. deň negatívny TT. Ale to už neviem ako sa utešiť, tak vymýšľam konšpiračné teórie 😀😀😀 Ale tebe pfuj, pfuj, pfuj,nech // silnejú 😘
@elimu v Reprofite sa chodi VZDY na krv na 14.den nezavisle od toho ci je to ET alebo KET
@ivankalaco Zo srdca blahozelam !!!!!! Na 4.den parada 🙂 nie je dovod,aby ciarky mizli. Budu iba silniet.
Neviem aky roztok sa pouziva pri darcovskom embryjku,ale nemyslim,ze by to bolo nieco s obsahom hcg. Tebe nejakym sposobom vyvolavali ovulaciu alebo ti embryjko vlozili v tvojom prirodzenom cykle.? Ten liek,ktory si mi ostatne pichame dva dni pred odberom vajicok,ktory obsahuje hcg, sluzi na spustenie ovulacie. Preto par dni po transfere ukazuju testy falosny pozitivny TT. Ale do cca 3 -5 dni sa z tela vyluci a potom sa uz na teste nezobrazuje.
@ivankalaco to je super, len nech pekne silnejú🙏
@babikadaska Ďakujem, modlím sa, aby to vyšlo.. Ja som mala pichnutú injekciu Diphereline 3,75, to bolo týždeň pred menštruáciou (6.6), ktorá prišla tak ako mala a 4.7. som začala brať Estrofem 2mg,19.7.mala darkyňa odber a ja som v ten deň začala vkladať Utrogestan 4-0-4..a naďalej tieto lieky beriem.. 7.8. mám kontrolu HCG..

@ivankalaco aj ja som sa bála
@katka8817 A teraz si najšťastnejšia na svete 🙂

@ivankalaco jasné, že som šťastná, aj tebe to prajem, no trochu sa bojím, aby sa nezopakovalo to čo minulého roku, mimomaternicové, budem kľudnejšia, keď Hcg bude rásť tak ako má, mrňous bude tam kde má byť a potvrdí sa aj srdiečko.🙏🙏🙏
@katka8817 Ja sa zase bojím, že začnem špiniť.. Za posledné dva roky som mala 4 potraty a vždy začali špinením..
@ivankalaco aj u mňa mimomaternicové začalo špinením, tak nám držím silno palce
@ivankalaco no ja som mala KET 23.7. a vobec sa nechystam testovat sa, nech nie som zbytocne vystresovana 🙂 Aj v CAR povedali nech si testy ani nerobim, nech pridem pekne po 14tich dnoch na krv😉 Ani po ET som to nerobila a moj maly uz ma 2 roky 🙂 Takze ja sa radšej necham prekvapit 😉 Ale drzim ti teda palce nech tie duchy silneju
Dobre ranko spolucakatelky. Ja som dnes 4.den po ET testovala. Test biely. Na jednej strane uz viem ze sa ovitrelle vylucil z tela. Na druhej strane,kedze mi vkladali 2 hatchujuce blastocysty,som v kutiku duse cakala rychly narast hcg a //.... ved to poznate... nevadi. Racionalne viem,ze je este skoro, nestracam nadej a doveru v embryjka 🙂
@ivankalaco ty si dnes opakovala test ?
Ahojte spolucakatelky...mozno sa vam tato moja otazka bude zdat prehnana... Ale... Nemozu nam tieto velke horucavy nejak uskodit?? Normalne mam miestami strach ci mozem vobec byt na slnku... Ako to znasate?? Mam 3 den po vklade.. Uz cca od piatku vecera mam pocity ako pred MS co sa mi zda zvlastne, pride mi to celkom skoro... Ako sa citite vy??
@lenka876 Nooo neviem ci Ti nejako pomozem - ale ja zijem v tropickej oblasti kde je priemerna rocna teplota okolo 32 stupnov, cize horucavy celorocne. Podstupila som tu aj ivf, stimulaciu , opu, vklad - je tu klinika, a zdaleka som nebola jedina. Teraz som 18tt a stale horuco. Cize za mna urcite budes v pohode. Ludske telo sa telotam prisposobi. Akurat by som nebola vonku v hodinach okolo obeda, a prilis dlho (ale to som robila aj mimo ivf a netehotna) 🙂 Drzim palce na dobry vysledok!
@lenka876 ahoj. Ja som 4.den po vklade. Mne lekar iba povedal ze nekupat sa a velky pozor v tychto horucavach na dehydrataciu. Vyslovene ma neupozornil,ze nemam chodit na slnko. Ja chodim do reprofitu v brne a plne im doverujem. Takze si zo slnka tazku hlavu nerobim.
Tie pocity mozu byt z utrogestanu. Ja vyslovene citim v podbrusku tlaky a akoby palenie. Samozrejme si nahovaram,ze sa obe embryjka uchytili a maternica sa pripravuje... je asi skoro na take pocity,ale inu alternativu si zatial nepripustam 🙂
@lenka876 a inak som nonstop hladna,bolia ma prsia,stale som unavena. To moze byt z tehotenstva ale aj z utrogestanu. Takze pocity mi nic nechcu prezradit :/ 🙂
@babikadaska ja si prvykrat picham prolutex... Mozno som nam tentokrat takto zareagovala, predtym som vkladala Progesteron LadeePharma.... A inak stale spim 😂 a ano... Zvysenu chut do jedla mam tiez 😂 ach hadam nam to vyjde 😉😉
@babikadaska
@lenka876 držím vám palce baby 🙂 ja som mala bolesti na MS hneď od vkladu až do nejakého 10tt 😃 a únava bola stále horšia a horšia 🙈
@efkaelfka Ahojky.. Ďakujem

@babikadaska Ahojky.. Nie, išli sme na chalupu a teraz sme prišli domov.. Budem ráno 🙂
Dievcata vy chodite do prace ???
Ja som zajtra 5.den po ET a uvazujem,ci ist do prace alebo dalej ostat doma... pracu nemam namahavu a mozno mi rychlejsie ubehne cas. Zase nechcem nic zanedbat a mozno kludovy rezim je lepsia alternativa pre uspech ivf.
@babikadaska ja som teraz sice na RD, ale pri prvom ET som chodila normalne do prace, dokonca som 6. DPT letela na sluzobku 🙂 Ja som bola rada, lebo mi cas aspon rychlejsie usiel 😉
Ahojte baby, dnes 3dp5dt. Včera mi bolo strašne, hrozný krc v žalúdku som mala. a teda,tým,že je to nas posledný transfer,som sa rozhodla 14 dní ležať. nech si potom nič nevycitam. a dnes som skúsila test z Benu lekárne a je tam nejaký tien. ale zase, toto mám vždy. začne byť skoro vidieť a aj chvíľku silnie a potom do krvného testu zmizne. Minulý KET som išla aj na krv tuším 8dp5dt a potom 10 a 12 ako samoplatca a dostala som sa na ich max 50. skakalo hore dole. takže zatiaľ sa nejak výrazne nenamotavam. ale ktovie.
Dobré ránko dievčatá.. tak môj duch tam je aj dnes 🙂 Dnes som 6DPT..
@chmurkaxy Držím ti palčeky 🙂

@chmurkaxy mas moj obvid...toto zvladne len ozaj silna zena... Ale stale este treba verit, uvidis obom sa nam to podari 😉😉