Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
@michaela1905 Aj ja som uvažovala, že si taký objednám..ale asi zostanem pri digitálnom teste 🙂
@ivankalaco ďakujem 😘😘😘
@ivankalaco Mne to príde, ako spoľahlivejšie. V krvi sa dá predsa skôr spozorovať HCG, keďže v krvi je vo vyššej koncentrácii, ako v moči.. a v skupine Embryotransfer v júni písala jedna babenka, že jej vyšiel deň pred odberom krvi digitálny Clearblue pozitívny 1-2 týždeň a nakoniec krv bola negatívna... Preto ja moc tým močovým testom neverím 😉
Ahojte snažilky.... Ako sa vám darí? Dnes som len druhý deň po KET ale na počudovanie cítim sa oveľa lepšie ako keď som bola po ET..... A co vy???
@lilkim1 Ahoj. A v čom sa cítiš lepšie ako po ET??
@michaela1905 ahoj nemám také bolesti ako keď som bola na ET vtedy ma strašne bolelo bruško mala som veľké kŕče a teraz pri KET je to lepšie nič mi nieje.... Konzultovala som to aj s doktorkou tak je to v pohode keďže je to prirodzený cyklus tak dúfam ze to tak aj bude 😊😊😊😊
@lilkim1 Mňa po odbere vajíčok stále boleli vaječníky... Hlavne ten na ľavej strane.. no na 5. deň, čo bol aj deň vkladu, som sa ráno zobudila, ako keby nič.. vaječníky som na moje počudovanie už vôbec necítila... No a od ET som ako keby nič... dnes je to 8. deň.. hrozne sa neviem dočkať výsledku.. no testovať si netrúfam.. 😜 Držím palčeky 😀
@michaela1905 normálne fungujem ako stále varím obed, chodím von, aj šoférujem tak dúfam ze bude výsledok pozitívny tiež sa neviem dočkať a netrúfam sa testovať 😋 držím ti palčeky 😍😘
Ahojte baby 🙂 pridávam sa k Vám, keďže som 2 júla podstúpila môj 2 KET, čerstvý ET a prvý KET nevyšiel, takze do tretice všetko dobreee😃 veľmi nám všetkým držím palce ✊nech sa nám to konečne podarí 🍀
@janickalili ahoj držím ti palce nech tretí pokus je úspešný 😊😘 ak smiem vedieť povedali ti v car prečo ti nevyšli prvé pokusy? Ja som tiež po prvom KET a čakám na výsledok v pondelok idem na krv tak verím ze bude pozitívna 🙏🤗😘
@janickalili Tak nech je všetko ako má byť ❤🍀🌷 Ja som dnes užila prvú tabletku Estrofemu a 24.7. ma čaká môj prvý ET a dúfam, že budem mať šťastie a bude aj posledný 😍
@ivankalaco určite áno treba veriť 😊 😊😊
@janickalili
@lilkim1 Ahojte,silno drzim palceky aby boli v juli same dobre pozitivne spravy.Aj sa chystate testovat?
Ja som tiez cerstvo po Ket,tiez treti vklad, ET ani Ket nevysiel,tak dufam ze do tretice vsetko dobre,este aj bolo tretieho.Embryo sa krasne po rozmrazeni vyvijalo tak verim ze sa mu paci aj u mna v brusku.Este som vsak necitila ziadne pichnutie ani nic co pisali holky na druhy den od Ket-akoze uhniezdenie.Aj oddychujete doma alebo chodite do prace?
@ivankalaco kde chodis do centra?Samozrejme aj tebe drzim palce.
@adkaaa bude sa im u nás páčiť 😊 musí sa 😘😘😘 tak ja oddychujem doma na PN mam dosť náročnú prácu a aj na smeny tak sme sa rozhodli ze bude najlepšie ak budem doma.... Žiadne pocity po vklade som nemala prvé dni ma trosku pichali vaječníky a trosku pobolieva podbrusko s teraz už nič akurát cítim vaječníky ako keby boli trosku väčšie ale inak pohoda..... Aj Embriologička mi vravela ze je to ok že na to vôbec nemám myslieť.... Ako keby to bolo také jednoduché 😋😊😘 ty si doma alebo chodíš do prace??
@lilkim1 ahoj 🙂 veľmi pekne ti ďakujem 😘 v care mi nič nepovedali prečo to nevyšlo, tebe držím všetky palce ✊nech ti oznámia tu najkrajšiu správu 🍀
@janickalili ďakujem ti si milá 😘😘😘 aj ja ti držím palčeky ✊✊ nech sa usmeje šťastie aj na nás 🙏😊😘
@lilkim1 Ja som tiez doma na pn-ke.Moja gyn.ani ine nechcela pripustit kedze mam vela rokov.Ja som chcela len par dni dovolenku ale nie,myslim ze ked to vyjde tak ma ani nepusti do prace a budem doma cele tehu.Tiez pracujem na smeny,nemam az tak narocnu pracu dalo by sa prisposobit ale lepsie bude doma.A kde chodis do centra?
@adkaaa Ahoj🙂ďakujem, si zlatá ❤️😊 ty si mala KET deň po mne tak sme natom skoro rovnako 😃 tento KET vôbec nejak nevnímam,robim všetko ako bežne, prvé dva pokusi som moc prežívala aj som sa dosť sledovala a myslela nato, už mi stoho hrabalo 🤦♀️ale po dvoch sklamaniach som si povedala... kašlem nato,budem robiť všetko ako predtým, ja tiež zatiaľ nič necítim, žiadne pichnutie ani pobolievanie ,testovať budem asi tak 13 dpo, ja oddychujem doma som PN.
@ivankalaco ahoj 😊ďakujem 😘 veľa šťastia želám 🍀🍀🍀 držím palčeky ✊✊✊
@janickalili Aj ja som sa prve dva vklady tiez moc sledovala,teraz uz tiez kaslem na to akurat ze budem doma prazdninovat.Inak budem robit vsetko ako predtym,ako doporucili vcera a dnes klud a oddychovat ale mne sa uz teraz nechce lezat...Ja mam testiky nakupene lebo som mala v lekarni meninovu zlavu tak som isla kupit ale ci budem testovat to som este neni rozhodnuta...Minule som testovala a nic,ale aspon som uz bola pripravena ked som isla na krv...Aj nieco uzivas?Ja vkladam Progesteron a uzivam Aspirin a picham Clexane na zrazanlivost.Predtym som nepichala az potom mi zistili na hematologii problem,tak dufam ze to bola aj pricina neuspesnych vkladov.Kde chodis do centra?
@lilkim1 To je dobre aspon mame prazdniny ako ked sme chodili este do skoly😀Ja chodim do Heliosu Martin,stimulovala som este minuly rok a ked nevysli vklady jeden ET a jeden Ket som to stopla a isla si vybavit vysetrenia na hematologiu a reproimunologiu.Vsetko sa to natiahlo a az teraz za 9 mesiacov som isla na dalsi Ket.Vkladam Progesteron a uzivam Aspirin plus picham Clexane na zrazanlivost.To mi zisitli na hematologii tak dufam ze to bola pricina tych neuspesnych vkladov.
@adkaaa ja som tiež testovala od 10 dpt ale márne,ale z jednej strany to bolo aj dobre,aspoň som už dopredu vedela výsledok potom to už nebolo take sklamanie, my chodíme do Martina Heliosu moja bývala kolegyňa mi to odporučila,jej známim pomohli od nás to je 170 km, mohla som si vybrať bližšie centrum v BA ale mne bolo toto viac sympatickejšie, pracujú tam mili ľudia ja som snimi spokojná,tiež beriem progesteron a picham flaxik, tiež chodím na hematologiu a kvôli tomu mi predpísali flaxik aby sa trocha preriedila krvička,niekde som čítala že je dobre brat po vklade wobenzym,pomáha na uhniezdovanie tak ho beriem, už skúšam všetko možné 😏 len aby pomohlo, ešte beriem femibion 1,zinok a celaskon cítim sa jak fetačka 😂 môj muž mi už nadáva lebo ráno beriem za hrsť liekov 🙈😂 testík nemám žiadny,kúpim si ho až keď budem mat aspoň 10 dpt lebo viem že by ma lákali 😃a spravila by som ich skôr 🙈😂ako sa poznam, ty chodis kam do caru?
@janickalili Aj my chodime do Heliosu Martin.Tiez sme to mali rovnako ci do BA alebo MT ale aj kvoli referenciam aj kvoli premavke som zvolila MT.Nemala by som nervy keby som isla do BA a nestihala by som kvoli doprave ze niekde ostanem v kolone,napr.v pondelok keby mi vyslo sono.Kto ti robil vklad?Ja som chcela Krajkovica ale povedal ze bude na dovolenke tak mi robila Starovecka.Predtym mi robil dr.Hladky a dr.Culbova.Prve iui mi tusim robila Starovecka.No uz len vyckat na ten den D.Kedy si stimulovala?
@adkaaa mne robila dva krát vklad Culbova a raz Starovecka, stimulaciou som začala od Februára, podarilo sa nám vykultivovalo 4 embrijka, teraz mám už tretie embrijko brušku, ostal mi jeden nanuk 😃 tak dúfam že mi to tento krát vide a posledného si necháme na neskôr, keby sa zadarilo tak by mal súrodenca 🙂
@janickalili Verim ze do tretice nam to vyjde.Ja som stimulovala este minuly rok august-september ,hned bol vklad a potom dalsi a odvtedy pausa.Este mame dve embrya v mrazaciku ale tiez by som bola najradsej keby to boli surodenci.Na krv ides do Martina?16.7.ti to vychadza?My 17.7.
@adkaaa na krv chodím svojmu gynekológovi to mám to iste , aspoň ušetrím 2 hodinovú cestu tam a 2 hod naspäť, len musím potom zavolať či je krv pozitívna alebo nie...áno mne vychádza odber krvy na 16.7
@adkaaa ty pôjdeš na odber krvy do Martina?

@lilkim1 Držím palčeky ❤❤❤