Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
@janickalili Ahoj. Mne dr. povedala, aby ma sestrička objednala na kontrolu v 10tt. Prvý skríning, odber krvi, sono a kompletné vyšetrenia.. no keď som si to potom doma zrátala, tak v ten deň by som mala byť už 11+1tt. Dúfam, že to bude v poriadku.. aj keď sa toho troška bojím.. a ozaj, prosím ťa, nevieš, prečo je dôležité, aby bol ten skríning v 11tt??
@michaela1905 ten skrining sa robi do 11+6tt, keby sa robil neskor mohol by skreslovať výsledky 🙂 takže si v limite 🙂
@michaela1905 vtedy sa meria na ultrazvuku prejasnenie sije. sú na to tabuľky nadimenzovane na priemerný vývoj babatka v tomto týždni. Podľa toho vedia urobiť prvý screening na zachytenie Downovho syndrómu. Také deticky majú hrubšiu siju, iný nostek a kratšie končatiny,takže ak by si mala nejaký neštandardný nález,v ďalšom kole budú hľadať nosovu kosticku a merať dĺžku stehennej kosti.
Joj dievcata ja na 6 a 7dpt ici pici dusik na pepine 😣 takze asi nic kedze nezosilnel.. ale este mame tri blasticky zmrazene 🤗
@normab Pepino sú dobré testy, ale majú málo farbiva, tak že ak testuješ skoro, nemusia ukázať.. Na skoré testovanie sú super mamatesty, tie ukážu najskôr 🙂
tak baby,ja sa s vami lucim a držím paste! zajtra mam ist na krv,testy už zase cistobiele a už prišla teraz aj ms. Bolo to naše posledné umelé oplo, ďalšie už neplánujeme, tak nám asi zostane jedináčik.
Vam držím päste,nech čiarky silneju, bruska rastu a babatka zmenia vas svet!😍
@michaela1905 ahoj, ja som tiež objednaná na skrining v tedy budem mat 11+2tt , mne v centre povedali keby som išla v 10tt tak by ešte nevedeli presne určiť nejakú genetickú chybu keby mal lebo by bol ešte mali ,takze by mi len krv zobrali, je lepšie ísť v 11tt + Našla som mali článok otom, tam otom presne píšu, možno ti zodpovie na tvoje otázky .
@chmurkaxy Želám ti veľa šťastia a snáď sa časom zadarí aj prirodzene..

@e1i Gratulujem

@chmurkaxy nenajdem asi slova utechy :/ vyzeras vsak ako velmi pohodova zena aj ze to mas vsetko v sebe zrovnane,tak ked najhorsie preboli,verim, ze budete zit stastny zivot aj s jednym mimcom. Som rada,ze vies,kedy treba povedat stop dalsim pokusom... prestat zit stale v ocakavani stimuliek,priznakov, tt a sklamani z neuspechov. Uzivaj si zivot. My ostatne sa este natrapime aj za teba 🙂
@e1i juchu !!!!!!!!!!!! 🙂 tesim sa ! To je uz teda pekna ciarka 🙂
@normab nic sa neboj a daj tomu cas. O par dni to hcgcko vyskoci a z ducha bude ciarka !! Kedy mas odber krvi ? Chyba mi ten datum aj v tabulke 🙂
@ivankalaco ja som teraz PN kvoli OHSS ale ked to prejde,rada by som sa hned vratila do prace.
Byvam blizko Brna a ak by sa dalo,chcela by som k nim prejst do starostlivosti ako tehotna pacientka,maju gynekologicke oddelenie. Neviem ci to je vobec mozne,musim pozistovat. Nemam moc dobreho gynekologa,na preventivku 1x do roka staci,ale ako o tehotnu urcite nechcem ,sby sa o mna staral :/ v reprofite mi pripadaju ako vecsi odbornici.
@babikadaska hej? Ja som cakala silnejšiu. Lepsia foto na bledsom podklade ale fotena po 30minútach
@lenka876 cakame netrpezlivo na vysledok krvi ! Vela stastia
@babikadaska Ja som tiež tak nad tým uvažovala, len ide o to, že potrebujem PN-ku a tú mi v Čechách nevystavia.. Ja už by som tú PN - ku potrebovala teraz, len neviem ako to poriešiť, lebo v septembri mám svadbu.. kvôli tomu by som mala problém v sociálnej poisťovni.. Firma pre ktorú pracujem, bude fungovať iba do konca roka a v tejto chvíli som v nej posledný zamestnanec..
@e1i tipujem z ciarky hcg 150. Za 3 dni sa este zvysi na akuratnu hodnotu.
Zajtra netestuj,staci pozajtra a uvidis pekny rozdiel 🙂 pozrela som si tvoju ciarku,ktoru si tu davala tusim na 7.den a pekne ti to silnie.
@ivankalaco pisala som ti IP
@babikadaska uz nebudem,pockam do pondelka do krvi
Dievcata hcg na 15 den od ET - 3399 !!!
@babikadaska Krásne

@babikadaska ahoj, buduci tyzden idem na ultrazvuk... dufam ze bude vsetko ok