icon

Embryotransfer v júli

ivankalaco
8. jún 2018

Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?

katka8817
21. aug 2018

@babikadaska presne tak isto, mám sa šetriť a oddychovať a aj to dodržiavam, je mi blbo celé dni, tak som rada, že som doma vo svojom a nemám chuť v takom stave nikam chodiť.

adkaaa
21. aug 2018

@babikadaska Kazde centrum ma svoje,mne povedali ze nemusim,staci ak im zavolam co u mojej gyn.ale manzel chce ist,ze radsej...potom neviem ci nie v 20 tyzdni,ale ved uvidim v piatok budem mudrejsia...
Ja som doma,od vkladu...moja gyn.ani ine nechcela pripustit a teraz nebanujem lebo mi byva zle a som rada ze v tomto teple nikam nemusim chodit...Zle mi je kazdy den,ale nevraciam...vacsinu dna prelezim alebo aj vela prespim...neviem ako vydrzim zajtra v Nitre,idem rano na hematologiu na odber a potom poobede budem mat vysledky,musim tam preckat,dufam ze to dam...ide so mnou pre istotu aj kamoska aby som tam nebola sama...

ivankalaco
autor
21. aug 2018

@adkaaa Ja som zvyknutá sa stravovať tak, že jem zeleninu , mäso, syry, jogurty,ovocie.. Nejedávam potraviny, ktoré obsahujú múku, zemiaky a ryžu..

ivankalaco
autor
21. aug 2018

@babikadaska To je krásne.. Gratulujem 🙂

sticker
darci17
21. aug 2018

Ahojte, ideme z Brna, veľkosť zodpovedá týždňu 6+2 tt. Srdiecko bije. Prečo som spinila nevie, že on vidí ako všetko v poriadku. Tak sa tešíme🙂.

babikadaska
21. aug 2018

@darci17 jeeej to je super blahozelam !! Tak dnes brno boduje na celej ciare 🙂 citis sa tak stastne a spokojne ako ja ???

babikadaska
21. aug 2018

@ivankalaco dakujem
A stravujes sa tak aj teraz ked ti uz je zle ? Ja sa tiez stravujem zdravo (asi ti doslo z mojho prispevku v IP) ale napr odkedy mi je zle tak mi chutia ciste biele rozky a obycajne spagety :/ takze neviem,asi minimalne kym nevolnosti neprejdu,budem musiet so stravovacich navykov upustit.

babikadaska
21. aug 2018

@katka8817
@adkaaa baby mate to uplne ako ja. Lezim,citam,jem,spim,boli ma hlava... cely den v klude v posteli. Manzel nastastie nakupi povysava umyvacku naplni... obedy mi nevari,nosi mi menu z restauracie,to uz by som vela chcela :D

ivankalaco
autor
21. aug 2018

@darci17 Gratulujem

sticker
ivankalaco
autor
21. aug 2018

Dnešná kontrola dopadla dobre, všetko je v poriadku.. už mám aj knižku a 14.9. prvá poradňa 🙂

babikadaska
21. aug 2018

@ivankalaco aaaaaa paradicka !!!!!!!!!!!! ❤❤❤❤❤❤

ivankalaco
autor
21. aug 2018

@babikadaska Nejako mi nejde na chuť zelenina a varené jedlá.. veľmi mi chutí ovocie 🙂

darci17
21. aug 2018

@ivankalaco gratulujem🍀. Inak aj mne robia dobre jablka, broskyne a take šťavnaté veci. A ešte hrianky s maslom😋

darci17
21. aug 2018

@babikadaska ďakujem, aj tebe dvojnásobne gratulujem🙂. O koľkej ste boli v reprofite? My sme na jedenástu prišli. Áno som stastna, aj manžel. No stále mám strach. Čo už, som taký ustráchany človek. Ta cesta v aute tam z ba a spat je utrpenie:(, ležím vzadu a žalúdok mám v krku.

ivankalaco
autor
21. aug 2018

@darci17 Teraz som zjedla kus studeného melóna 🙂

babikadaska
21. aug 2018

@darci17 ja som mala uzv o 8.30. Pred deviatou uz sme boli prec... ja som mala cestu iba necelu hodinu a mala som co robit s tym zaludkom !!! Ja som 6+3,tak to sme narovnako 🙂 mam strach tiez,hlavne lebo u dvojciat je vyssie riziko potratu, ale musim sa s tym potrapit a verit. Na negativne myslienky a zufanie bude dost casu,az by sa nieco stalo 🙂 predpokladam,ze tiez si doma PN ako my tu vsetky ostatne ?

babikadaska
21. aug 2018

@ivankalaco ja si odstavujem vlastne hrozno,jablka,uhorku,mrkvu, to mi velmi chuti a melon mi tiez robi dobre. Varene nieee ale to bude asi aj tym teplom. Vela acidka a kefiru a smoothie z bieleho jogurtu a bananu.

ivankalaco
autor
21. aug 2018

@babikadaska Aj ja tak.. odšťavujem grepy, pomaranče.. naše domáce hrozno zobem stále a mixujem plnotučné mlieko s banánom alebo broskyňou.. sem tam pridám trochu medu a škorice 🙂

darci17
21. aug 2018

@babikadaska my sme išli z chorvátskeho grobu cez Bratislavu, no veselo. V Brne tiež kolóny, prišli sme pár minút po jedenástej. Už ma vyradili, mám ísť k svojej obvodnej gyndoske. Ja mám zatiaľ dovolenku, som ucitelka. No práve mame doma bojové pole, lebo manžel nechce, aby som išla do prace, ja zas nechcem ostať doma. I keď na druhej strane, neviem si predstaviť ako s týmto žalúdkom ako po opici, únavou a boľavou hlavou nastúpim v pondelok do prace. A to tam ešte nebudú deti. No ťažké rozhodovanie to bude.

babikadaska
21. aug 2018

@darci17 u nas je to naopak. Ja chcem byt doma a manzel si mysli,ze by som mala chodit do prace :/ kamosky zo zahranicia po ivf normalne chodili do prace aj po potvrdeni tehotenstva. Mam uplne to iste co ty - unava,spim aj 3 hodiny cez obed, hroznu migreniu odvcera, a stale zvraciam alebo ma natahuje na zvracanie. Na druhej strane mam fakt dobru pracu a par eur kym nastupim na matersku nasetrit by sa este zislo. Lekar mi povedal ze sa mam setrit,hlavne pri dvojcatach je riziko potratu do 12 tt az 30%,ale nepovedal vyslovene,ze nemam pracovat. Myslim ze ak by som.chodila do kanclu a potom.doma iba oddychovala,slo by to...

babikadaska
21. aug 2018

@ivankalaco co ti robila na prvej kontrole?iba uzv ?
Na poradni ti uz vezme krv,moč ?

ivankalaco
autor
21. aug 2018

@babikadaska Bral mi vzorku na cytológiu, sono, palpačné vyšetrenie, kontrolu krčka maternice a sestrička mi zmerala panvu, v piatok idem na krv.

darci17
22. aug 2018

Ahojte, mne je dnes úplne mega zle:(. Od rana ma naťahuje ako žabu, stojím nad veckom, akoby som včera bola riadne opitá. No ak to bude pokračovať, tak si neviem predstaviť pracovať

babikadaska
22. aug 2018

@darci17 ja to uz treti den prirovnavam k najhorsej kocovine na svete :D

babikadaska
22. aug 2018

Baby poradte...som sa dnes so sefom dohodla ze mozem pracovat z domu,sem tam zabehnut na pobocku odniest papiere. Myslite,ze sa pri tom mozem setrit ??? Ako mi nakazal dr. ? Alebo setrit vyslovene znamena lezat, oddychovat a nenamahat sa ani trochu psychicky???
Ja viem ze mam vytuzene deticky v sebe. Ale ked si predstavim tu nudu najblizsich 5 tyzdnov,ktore mi uviedol ako rizikove, tak sedenie pri pc mi pride ako lepsia volba. :/ plus samozrejme financne benefity oproti poberaniu nemocenskej.

cikitinka
22. aug 2018

baby vy tu pisete ze mate nariadene sa setrit,mne to povedali este pred opu ale od vkladu a ani po potvrdeni z krvi ani slovo o tom a ja fungujem normalne ako keby nic...mam sice este dovolenku do pondelka (tiez ako ucitelka) ale pratam cely byt,varim,chodim na dlhe prechadzky,na kupko (ale nekupem sa), je mi sice zle,ale hlavne vtedy ked som hladna a nic nerobim,pokial som niecim zamestnana tak na to nemyslim a fungujem v pohode..cez den som sice dost unavena,ak som iba doma tak si pospim na obed ale ja teraz vobec nie som doma,kazdy den niekde inde a hoci som mrtva vecer v noci chodim aj 3x na wc a uz nemozem zaspat,aj dve hodiny v kuse nespim,len sa prehadzujem...myslite ze mam viac oddychovat? inak bezne som vedela prelezat cele dni doma pocas dovolenky ale teraz mam potrebu nieco robit,nedokazem len tak lezat...je to zle?

babikadaska
22. aug 2018

@cikitinka kedy ides na potvrdenie srdiecka ?? Mozno ta upozornia po potvrdeni akcie.... ja neviem sama,mam v tom zmetok co znamena setrit sa. Asi proste pocuvat svoje telo a podla toho sa zariadit.
Mne zacalo byt intenzivne zle pred 3 dnami,na kupko by som urcite nezvladla ist 😃 myslim ze to na teba este len pride.
V utorok sa vracias do prace ano ?

cikitinka
22. aug 2018

@babikadaska presne o dva tyzdne idem na prvy utz..to uz by malo byt srdiecko? ja vlastne vobec neviem ako to funguje,ani neviem ako to pocitat,som teraz 14dpt,cize aky tyzden? tiez cakam ze to este pride na mna v plnej parade,ale zatial zvladam vsetko,jedine som prestala cvicit...ale rano som sa zlakla ked som sa postavila na vahu - schudla som dve kila a to som vyzerala ako anorekticka uz predtym,ale taku nizku hodnotu som este nikdy nemala..ani vam nepisem to cislo lebo sa zhrozite....no vlastne uz od pondelka nastupujem,zatial bez deti,len take pripravy,uvidim ako sa budem citit,podla toho sa zariadim,manzel nechce aby som sla do prace,ale ja si teraz neviem predstavit sediet doma 9 mesiacov...jasne ak to bude nutne tak samozrejme,ale pokial sa budem citit fit,tak nevidim problem...a mas pravdu,treba pocuvat svoje telo,ja sa tiez tymto riadim...ty si vlatne v ktorom tyzdni?

babikadaska
22. aug 2018

@cikitinka neviem kedy si mala posledny menzes,ani na aky den cyklu bol vklad, ale si cca 4+0. Zadaj si sem datum posl.menst.a vypovita ti to: https://www.maminkam.cz/tehotenska-kalkulacka
O 2 tyzdne uz bude srdiecko.
Ja som bola vcera 6tt+3 a uz boli dve srdiecka :D

babikadaska
23. aug 2018

Dievcata tak co tu mame dnes nove ???