Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
@princess59 ja som citila pichnutie ale bolest to nebola... A co na to Dr.?
@adkaaa vraj sa to občas stáva keď je moc citlivý krcok...no ved práve prvý transfer bol úplne OK druhý pichol a teraz toto.... Uvidíme ako to dopadne 😉 ale som rada že to mám za sebou som mala strašne rýchle obdobie tak aspoň trošku pooddychujem 😊
@princess59
Drzim palce,pekne oddychuj dnes aj zajtra.A co embryolog hovoril?Nam povedal ze sa krasne rozmrazilo a ked ho kontrolovali o 9:30 tak sa vyvijalo dalej....Dufam ze tentokrat to dame ked uz aj picham Clexane a uzivam Aspirin.Tiez to nabralo rychly spad ze zrazu sme mohli ist na Ket,ani som si nemyslela ze sa to podari tento mesiac.Si doma na pn-ke?
@adkaaa ja mám flexibilnú prácu, len vtedy kedy si ju naplanujem takže do utorka mám voľno 😊😊 no o embryuku nám embryologička nič nepovedala len sme podpísali papiere....ale popravde sme sa zabudli spýtať...neboj sa určite to teraz bude to pravé, aj u nás aj u vás 😊😍 držím palce - všetky štyri 🤣🤣
@princess59 Ahoj ako sa citis?Dnes si kolky den od Ket?
@adkaaa ahoj dnes som 4 den, ale je to cele také divoké... Docela dosť ma od včera poobedia pobolieva ľavý vaječník.... Volala som do centra že ak to neprejdú mám prísť na sono.... A ty ako ??
@princess59 Ahoj ja dnes 7 den po Ket,a mam pocit ako na ms...Stale chodim na wc ci nahodou nezacnem spinit,aj som mala pocit ze ano ale zatial je klud...🙏Uvidime co bude dalsie dni...Lepsie by mi bolo asi keby chodim do prace ale ked moja gyn.nechcela ani pocut tak sa trapim doma a sledujem...V praci by som nemala cas...A kedy by si mala prist na to sono?Ak sa to zhorsi alebo vobec neprejde?
@adkaaa ja som dnes začala naplno zarezávať ale trošku som sa hecla aj cez víkend lebo tu mám delegáciu so saudskej arabie tak som sa im venovala 😂 takže chvála Bohu nemám čas sa moc sledovať ale včera to už bolo moc bolestivé.... Na to sono by som mala ísť ak to neprejdú alebo sa to zhorší....tak uvidíme hádam to bude OK 😊 a ty sa drž uvidíš že všetko dobre dopadne 😉😉 aj plánuješ robiť test ??
@princess59 Testy mam kupene len odvahu nemam,tu k tomu zabudli predat🙂No urcite ma zacnu pokusat tak 10 den,ako sa poznam😂Teraz je aj tak este skoro,aj ked sa mi uz o tom snivalo😀A dnes ta boli,ci?Mozno to je dobre znamenie....🤰
@adkaaa 😂😂 to áno v tomto prípade je odvaha nedostatkový tovar 😂😂 ale aj tak máš pevné nervy ja som vždy testovala od 7 dňa a aj teraz tak plánujem...no dnes to bolo také čudné pokiaľ som v pohybe je to ok ...ale ako náhle sa zastavím tak to citim...nie je to žiadna nevydrzatelna bolesť ale cítim to...napr. pri soferovani keď som ostala sedieť tak to začalo a mám pocit že mi to vystriela do nohy.... Snažím sa moc nekontrolovat ale keď ostanem v kľude tak sa to nedá nevšimnúť... 🤔🤔
Ahojte, ja som bola na transfere 03.07., dnes som 8 dpt a testujem bláznivo už od 4 dpt, na 6 dpt, sa mi už objavila čiarka, síce slabšia, ale už som nemusela loviť duchov a teraz testujem, či čiarka silnie, tak naberte odvahu a skúste to ;)
@lucia262 držím palce 😘😘
@princess59 Ahoj ako ty dnes?Tak ja ako som uz pisala vyssie spinim a boli brucho☹
@adkaaa juj to ma mrzí ale špinenie ešte nemusí znamenať nič zlé 😉 uvidíš či to prejde alebo sa rozkrvácaš... u mňa ako keby uťalo všetko prešlo a som v pohode.
@adkaaa Ahoj, to ma mrzí že si začala špiniť 😔 mna tiež pobolieva podbrusko sem tam ,hlavne večer keď si ľahnem a som v klude, zajtra mám dostať menzes tak uvidím, ešte si netestovala? Možno to spinenie nič neznamená, treba dúfať keď to nemáš potvrdené krvou tak je stále nádej , držím ti palce ✊
@princess59
@lucia262
@janickalili Dakujem vam babenky,viem ze este je nadej ale ked som to tak mala uz v minulosti tak moc sa mi verit nechce...Aj dr.hovoril ze ked pride spinenie nestresovat,len si myslim ze keby to bolo na 4 dpt tak je to naznak ze sa tam nieco deje ale 8 dpt uz je neskoro na uhniezdovanie...Nasadim Progesteron aj na obed a uvidim...
A vam sa ako dari?
@adkaaa ja sa mám docela fajn, akurát sme na DV v Tatrach, dnes sme si dali túru na vyhliadkovú vežu , bolo to trocha namáhavé ale dala som to 😃 kašlem nato, nebudem sa obmedzovať , nemienim ležať a čakať kým pojdem na odber krvy , keď sa to ma ujať tak sa to ujme, dnes je 9 dpt testovať plánujem v nedeľu deň pred odberom krvy to už bude 13 dpt ...ovšem keď dovtedy nedostanem menzes 😂 potom už testovať nebudem 😏
@janickalili Dobre robis,poznam pripady ked isli hned po KET relaxovat niekam a podarilo sa im to...U nas nema teraz manzel volno a ja som pn tak sme nemohli ist nikde...Pekne si uzivajte😉V nedelu nam potom ukaz testik🙂
@adkaaa môj muž ma tento týždeň DV a ja som na pn tak sme isli teraz , jasneee pošlem ti foto keď budem robiť test 😉 a ty čo ? Ešte špiníš alebo to ustálo ?
@lucia262 to je ale krásna čiarka na 8 deň 🙂 gratulujem 🙂🍀
@janickalili je to lepsie ako rano ked som vstala,az sa bojim to povedat aby som to nezakrikla... Uvidime ako to bude dalej... Pekny zvysok dovolenky
@adkaaa
@janickalili dakujem 😊, testujem stale rovnakymi
@adkaaa ďakujem 😊

@adkaaa dnes culbova...ale pred tým starovecka a aj krajkovic