Embryotransfer v júli
Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?
@adkaaa super spraví 🙂 teším sa že je všetko vporiadku , dievčatko ? Uff to by aj mna prekvapilo😃ale je mu môžes na 100% veriť lebo v tomto týždni je to už krasne vidieť, ja som sa tiež musela trocha poprechádzať v čakárni aby sa nám trocha otočila, s fotkou si spokojná ? Podarilo sa ju krásne zachytiť ?? Naša sa skrývala stále mala ručičky cez tvár 😁
Ahojte dievcata. Ja som stale v praci alebo oddychujem. Citim sa o.k. pribrala som ale uz 10 kg. V stredu idem na tripple testy a poradnu. Aktualne som v 17 tt. Teraz som prisla z prace,muz sa na mna hneva ,idem si ho udobrit tak sa zatial majte. Vzdy nakuknem a precitam si co pisete takze mam prehlad 🙂 nevieme sa rozhodnut pre kocik,dvojickovsky musi splnat strasne vela parametrov ach hlavne asi aj nove auto budeme musiet kupit. Katka my uvazujeme nad easywalker,bugaboo donkey a bumbleride ,vy uz mate vybraty ???
Adka najprv chlapcek teraz dievcatko tak to je goooool som zvedava ako nakoniec dopadnes 🙂
@babikadaska ja som sa včera vážila po 3 týždňoch a váhu mám úplne rovnakú ako pred 3 týždňami, dúfam, že to nie je zlé, no dvojičky si veselo kopkajú. Inak uvažujeme nad kočíkom len za sebou a to bebetto 42, Baby jogger citi select double alebo ABC design
@katka8817 aha a preco len za sebou ? Ja uz som si precitala tolko nazorov,ze v tom mam dokonaly gulas :D
@babikadaska Aby sme sa vošli cez bránu a tak
Ahojte, tak dnešná poradňa dopadla dobre, vraj to vyzerá na dievčatká a podľa merania sú o týždeň väčšie, ešte počkať týždeň na morfologický a tam si to s manželom užijeme.
@katka8817 Super ze ide vsetko tak ako ma. Som zvedava co ti povedia o tyzden, ci potvrdia dievcatka alebo budes mat zmenu ako ja. Ozaj uz ste premyslali nad menami? Ja som mala chlapcenske vybrate Tadeas, Matus, Jakub. S dievcenskymi to mam horsie mam ich ovela viacej. Podmienku s manzelom mame ze nech je to v teplych mesiacoch ked narodeniny bude mat v marci.
Mna hospitalizovali v nemocnici , lebo mi silno tvrdne brucho a dr.sa to vobec nepaci :/ budem tu min.3 dni.
@babikadaska Och moja, to ma mrzí, musíš teraz veľa ležať hore nohami, oddychovať a hlavne byť v pohode, neboj sa to sa ukľudní, no vážne zvažuj, že takto budeš pokračovať aj doma, mysli na bábätká, my čo čakáme dvojičky musíme prísne oddychovať. Držím palce, nech si čím skôr doma.🙏😘
@babikadaska Ahoj,aj mna to mrziii.Davaj na seba pozor a viacej oddychuj.Brala si magnezium?Asi budes teraz uzivat.Drzim palce aby to preslo a rychlo ta pustili domov.😘Daj nam potom vediet,budeme cakat.
@babikadaska Ahoj ako sa držíš?
Ahojte baby.
tak mne robili vsetky mozne vysetrenia v piatok a dnes pri prepustani znovu. K mojej dr.ma poslali uz cca o 2 tyzdne zas,ze ma treba sledovat. Presne mi povedali,aku dlzku ma krcok v klude (32 mm),aj pri napnuti svalov (28 mm),zhodnotili jeho tuhost (pevny uzavrety). Dalej mi pozreli placentu, a zialbohu mam ju nizko,co nie je dobre,treba to sledovat. Spodny okraj placenty je iba 6 mm od krcka. Urobili mi rozbor kultivacie,bakterie z posvy aj z mocu, zapalove markery. Vsetko negativne.
Prehmatavali mi kazde rano maternicu zvonku cez brucho ci je kludna.
Tak toto robili vsetko s tym,ze ak zacne brusko tvrdnut,mam prist zas.
Podbrusko ma boli velmi,ale to z tehotenstva,nic nezistili,takze to berem ze o.k.
Magnezium 3000 mg denne
Som rada ze uz som doma 🙂 caka nas par mesiacov kludoveho rezimu
Co nove u vas ??? Chcem detaily 🙂
@babikadaska To je dobre, že si už doma, hlavne teraz až do pôrodu ležať, oddychovať, kľud a užívaj si to, lebo keď sa nám deti narodia, tak sa nezastavíme😀, ja mám trochu problém so zaspávaním, kým zaspím prejdu aj 3 hodiny, čo sa v kuse prevaľujem z jednej strany na druhú a potom ráno vstávam o 10.00:astonished:, cítim aj dosť kríže, ale inak v pohode, snažím sa dosť šetriť. Zajtra je veľký deň, ideme s manželom doobeda na morfologický ultrazvuk, tak sa už neviem dočkať a potom sa ideme niekam naobedovať.😉
@babikadaska Ahoj tak vitaj doma.Snad uz teraz po tejto skusenosti budes viac oddychovat a zvolis miernejsie tempo.Ja sa tiez citim ze este vladzem ale potom vecer ma to dobehne.Nohy bolia a len chytam brucho ci netvrdne a ci sa drobcek v brusku hybe.Tak davaj velky pozor na seba a dve babatka v brusku😉😘
Ja idem dnes na druhy pokus najst infektologiu,v pondelok som bola neuspesna.Nemozem sa tam dovolat tak idem osobne.Len verim ze uz tu ordinaciu najdem.Je to niekde zasite.
@katka8817 Ahoj tak s tym spankom sme ta tom podobne,vecer nie a nie zaspat aj ked som totalne unavena a nad ranom som hore,potom ked sa mi podari zaspat vstavam pred obedom😝
A dnes cakame na infosky z ultrazvuku,drzim palceky aby obe babatka boli otocene a dali sa pomerat.Aby si nemusela chodit dve hodiny ako ja kym sa otocilo.A hlavne nech na zaver povedia "gratulujeme cakate uplne zdrave babatka❤"😘
Ahojte, tak dnešné ráno sa mi úplne zmenilo, mamu ráno zobrala záchranka, takže na morfologický som nešla a som preobjednaná na 27.11. Som z celého dňa vyčerpaná, unavená a smutná, idem kočky oddychovať☹😢
Dnes sme presne v polovici, do pôrodu ostáva 140 dní
@katka8817 Ja som bola v polovici presne na moje narodeniny🙂Sme sa smiali lebo zas na manzelove narodeniny nam potvrdili ze som tehotna🙂
Tak uz sa nam to krati😉
Dnes som objednavala flasky Avent na Mall.sk za 23 eur sadu pre novorodenca.Sa mi zdalo ze dobra cena.
A ako sa ma mamina???
Ahojte baby,koncom marca čakám dvojičky, no možno sa narodia aj skôr, neviem kedy nás budú púšťať z pôrodnice a aké bude počasie, rozmýšľam či kúpiť prechodný overal a fusak alebo zimný, poraďte.
@katka8817 ja budem kupovat uz len prechodny. Citala som si vela o vybavickach pre jarne babatka a vraj zimny uz v marci netreba. A napisali tam aj ze v pripade zleho pocasia ides z porodnice iba k autu a potom domov,tak to ich zababusis do coho pojde ak by bolo extremne zle pocasie.
Ahojte baby tak sa ozyvam. Hrozne ma bolelo podbrusko uz treti den,a aj napriek snahe upokojit sa, som dnes rano citila,ze uz je to prilis a sla k doktorke. Tak jedno z dvojiciek je uz otocene hlavickou dolu - som v 19 tt- a nalieha na krcok,preto ta bolest. Nebola z toho 2x nadsena. Musim lezat (lezala som od prichodu z nrmocnice) a dala mi k magneziu aj utrogestan. Kontrola o 2 tyzdne. Aby ste si nemysleli ze som sa uplne polepsila .. stale tukam chvilku do Pc poleziacky a pracujem 🙂 rychlejsie mi ubehne den.
Co nove u vas ?? Kedy mate kontrolu? Idete uz na ten druhy velky uzv (katka ty viem ze 27.11.)? Ja 30.11.
Katka ako sa ma mamina ?
Adka nieco nove s pohlavim ? Nic sa uz nezmenilo ?
@babikadaska Ahoj mamina sa má lepšie, berie infúzie a ATB, vraj niečo s obličkami. Ja sa celkom držím, väčšinou stále oddychujem, bábätká kopú vo veľkom, trochu mám problém si na noc nájsť vhodnú polohu na spanie a pokiaľ zaspím prejdu aj 2-3 hodiny. Ty sa len pekne šetri ďalej, nech bábätká ešte pekne dlho rastú a priberajú, už cítiš pohyby?
@katka8817 zatial take slabe mrvenie v brusku,kopanceky to este nie su. Dr.povedala,ze placentu mam vpredu,preto to brani preciteniu pohybov. Musim pockat kym budu trochu vecsie 🙂
Som rada ze mamina lepsie uz !!! Poroadne ta vystrasila .
@katka8817 so zaspavanim problem nemam zatial. Pribrala som uz 10 kg - z 52 na 62 - a brusko mam velke,ale zatial v pohode az na bolesti krizov trochu. Co tvoja vaha ?
@babikadaska ja som pribrala dokopy 5 kíl, stále sa držím na 1 kile za mesiac, no musím sa krotiť hlavne v sladkom, moje každodenné raňajky sú toast s maslom a džemom a slabšia káva s mliekom a večere zbožňujem, keď ideme s manželom pozerať film, tak vždy si pripravím tanier 1 červený grep, 2 kiwi a polku jablka, to jem pravidelne už 2 mesiace🙂
@babikadaska
@katka8817
Ahojte,ja som mala dnes poradnu...Vsetko bolo v poriadku,aj krcok kontrolovala aj sono mi robila.Tak uz aj moja gyn.videla ze to bude dievcatko,predtym pipika ale uz sa stratil😀Pytala sa ma ci idem niekde aj na 3D ultrazvuk,tak som jej povedala ze uz som bola u Grochala.Zajtra sa idem objednat na cukor,uz mam ziadanku ,som zvedava aky termin dostanem.
Bola som aj na infektologii,kvoli toxoplasme a mam to v poriadku,prekonala som ju davno a telo dokaze vytvorit protilatky voci nej,nemam sa nicoho obavat.
Tak s tymi kg vediem,ja mam uz 13 alebo aj 14 plus...Som myslela ze mi aj nieco na to povie ale nehovorila.
Co sa tyka toho fusaku,to mam aj ja dilemu ale je pravda ze zimny asi moc nevyuzijem,kupim na dalsiu zimu az.Teraz asi len prechodny a keby nahodou cestou z porodnice bolo velmi zima tak zabalim do deky Dormeo.😉
Katka mamine drzim palce nech sa cim skor vyzdravi!!!
Babikadaska davaj si pozor,a oddychuj!!!
Ahojte tak na cukor idem buducu stredu 21.11.tak vam dam vediet

Gratulujem, presne tak hlavne nech je zdravučké, ja sa už tiež neviem dočkať 7.11. idem na morfologický ultrazvuk, som zvedavá čo sa v brušku skrýva, lebo dvojky už o sebe dávaju pekne kopkaním vedieť.