icon

Embryotransfer v júli

ivankalaco
8. jún 2018

Ktoré z Vás podstupia ET alebo KET v Júli?

adkaaa
12. júl 2018

@princess59 Celkom slusny "duch" na 6 dpt😍Nech len silnie🙏Mne stale chyba odvaha,tak strasne sa bojiiim testovat...Predtym som uz testovala a asi preto ze bol len s jednou / mam teraz respekt pred testovanim☹

princess59
12. júl 2018

@adkaaa ja som tiež chcela vydržať ale muž do mňa včera rypkal 😂😂 a keďže sa mi na teste niečo marilo dnes som ho zopakovala ....som zvedavá na zajtra ....keď raz začneš s testami už sa nedá prestať ....a ako sa cítiš? Ešte špiníš??

adkaaa
12. júl 2018

@princess59 Tak uz sa tesim na zajtra ako sem pridas dalsiu foto testiku😉...Vdaka dnes sa citim lepsie aj spinenie prestalo,dufam ze sa nevrati aby som to nezakrikla🙂Ake mas kupene testiky?

princess59
12. júl 2018

@adkaaa pepino ale idem kúpiť aj inú značku ja som strašne nedočkavá.... Pre istotu som testla aj pred chvíľou a aha ono to silnie ... Šľak má trafí ak sú tie testy vadné... 🤣😂😍

adkaaa
12. júl 2018

@princess59 Veru je tam uz viditelnejsia ani nemusim zmurit aby som ju videla😉Tesim sa s tebou😍Aku znacku pojdes kupit?Ja mam dr.Max no mna to este stale nelaka...a teraz ked chodim na wc kazdu chvilu lebo vela pijem tak by ani nebol moc dostatocne koncentrovany....A ak tomu podlahnem budem sa riadne potit😅Ved vy celkom fajn dvihate statistiky za jul a celkovo Heliosu,dufam ze ja nebudem znova vynimka

princess59
12. júl 2018

@adkaaa chcem kúpiť jeden Digi a inak neviem...čo budú mať v ponuke 😂😂 určite v lekárni vylepším štatistiky predaja tehu testov 😂😂 ešte včera som si objednala aj tie krvné tehu testy.... Ja som taký konzument ...zo mňa majú obchodníci radosť 😂 a keďže už si špiniť prestala podľa mňa si na najlepšej ceste stať sa maminou 😍😍😘

adkaaa
12. júl 2018

@princess59 Dakujeeem krasne za povzbudive slova😘😘😘Tak dnes das lekarni zarobit🙂🙂Budem cakat na dalsie infosky a fotky😉Vela stastia!!!

adkaaa
13. júl 2018

@princess59 Ahoj tak ako dnes,testy mas nakupene?
Ja som nevydrzala a testla som aj ja a prvy krat v zivote som si nasla //🙏❤🙈 ,ani verit sa mi nechce tomu...Tesim sa a bojim zaroven...

adkaaa
13. júl 2018
adkaaa
13. júl 2018

Jul je zatial uspesny pre viacere,tak nam drzim vsetkym palceky😘🙏👶❤

adkaaa
13. júl 2018

@janickalili Ty si netestovala znova?

lucia262
13. júl 2018

@adkaaa krásna čiarka, potichučky gratulujem . . . koľký dpt si??? nechce sa mi to dohľadávať 🙂

janickalili
13. júl 2018

@adkaaa gratulujeeeeeeeeeem ti s celého srdieckaaaa 🍀🍀🍀 veľmi sa stebou teším 🤗 zajtra budem ja testovať 🙃 dúfam že si nájdem aj ja // 🙂

adkaaa
13. júl 2018

@lucia262 Ani mne sa to nechce vyhladavat celkom som sa stratila ze ktora sme kolky den po transfere...Ja som dnes 10 dpt a v utorok idem na krv...A ty? a dakujem krasne😘
@janickalili dakujem ti dufam ze sa budem v utorok tesit,ja chcem znovu testnut v nedelu...🙏dufam ze bude silnejsia

OSTATNE KOCKY AKO STE NA TOM?VIEM ZE NIEKTORE MAJU VKLAD AZ NA KONCI MESIACA,TAK DRZIM PALCE😍😘

janickalili
13. júl 2018

@adkaaa a ako sa cítiš ? Máš nejaké pocity ? Pobolieva ta podbruško ?mna dnes trocha viac boli podbrusko ale dá sa , mrcha mala dosť včera ale ešte nedorazila 🙂 duuuuufam že ani nepríde 😄 tebe mešká menzes ? Bozeee toľko otázok 😂🙈 Prepáč , ale zaujíma ma to 🙂

adkaaa
13. júl 2018

@janickalili Nevadi kludne sa pytaj...Citim sa v pohode,len stale mam pocit na ms,tiez pobolieva podbrusko...Po vklade som bola velmi unavena stale by som spala,mala som divoke sny,teraz skor zas som unavena a nemozem zaspat...Prsia bolia stale ale tie zacali uz pred vkladom ako som zacala uzivat Progesteron...Spinenie bolo jeden den ale len slabulinke,potom preslo...Ms neviem ci meska,tazko povedat kedze minuly mesiac som mala na 29 DC a predtym 32 alebo 33 DC.Dnes som 30DC a 10 DPT tak podla poslednej ms meska 1 den😉
Neboj to brusko je dobre znamenie lebo pri predchadzajucich vkladoch som ho necitila...Ale teraz som to pripisovala injekciam ktore si picham,Clexane na zrazanlivost...Predtym som nepichala tak asi aj to pomohlo,na hematologii mi zistili syndrom lepivych dosticiek...
Ty nechces testovat?Kolky si dnes den?

princess59
13. júl 2018

@adkaaa to je super aha ja dnes už nenaháñam duchov😊😊 ja sa tam teším s tebou jupiii...bodaj by sme boli tehuľky všetky 😍😍😘😘

adkaaa
13. júl 2018

@princess59 Krasne,😍 tusim teraz v Heliose zvysime statistiky😉Uz nech mame krv za sebou,kedy ides?Gratulujem k pozitivnym testikom,to je prvy krok k uspesnemu zaciatku🙏👶🤰

lucia262
13. júl 2018

@adkaaa aj ja som 10 dpt a nemôžem sa dočkať pondelka, idem na krv, tak dúfam, že bude všetko ok a dočkám sa aj ultrazvuku 🙏🤰🙂

janickalili
13. júl 2018

@adkaaa ja mám tiež pocit na menzes dala som si radšej vložku lebo by som sa kontrolovala asi každých 5 minút 🙈pred dvoma vkladmi čo som absolvovala som podbrusko cítila tak isto ako teraz, tak neviem k čomu to mám pripisovať, ty to aspoň vieš porovnať predtým si necítila bruško, teraz áno, dnes mám 11 dpt,vklad som mala 2.3, testovať budem v Nedeľu lebo Pondelok idem krv tak chcem vedieť dopredu či stoho niečo bude, skôr nechcem testovať bojím sa sklamania, tebe vkladali jedno embrijko?

adkaaa
13. júl 2018

@lucia262 A ty nebudes testovat?Uvidim vsetko bude o.k.tento mesiac bude najplodnejsi v tomto roku🤰👏😘Sme na tom rovnako aj ja som dnes 10 dpt.Drzim silno palce🙏
@janickalili Aj na teba budem mysliet v pondelok,vlastne uz v nedelu ked budes testovat...Aj sa s nami podelis s testikom?Ja budem tiez v nedelu,ci silnie aby som sa pripravila na utorok...Vkladali mi jedno,v Heliose nechcu velmi dve

princess59
13. júl 2018

@adkaaa no ja idem na krv až 20 to je za týždeň v piatok...ešte som len 7 dní po a čiarka ako blázen 😂😂😂 dúfam že sa to nezmení už 😊😊 tento mesiac je extrémne plodný ...nás tí doktori nabúchali 😂😂😂

lucia262
13. júl 2018

@adkaaa ja som blázon, testujem už od 4 dpt 🙂

lucia262
13. júl 2018

@princess59 a koľko si si dala vložili embryok???

janickalili
13. júl 2018

@adkaaa ďakujem si zlata 😘 v Nedeľu budem testovať tak nech dopadne test ako chce určite dám vedieť 🙂

princess59
13. júl 2018

@lucia262 iba jedno 😂 dúfam že sa nepodelilo 😂😂😂 ale na pepino teste som mala ráno iba slabého ducha tak som skúsila aj iné testy že či náhodou nie sú vadné...a tam na mňa vyskočili takého koľajnice...

lucia262
13. júl 2018

@princess59 ten fialový to máš gs mamatest??? lebo tie majú dobré farbivo

princess59
13. júl 2018

@lucia262 áno ten 😊 si ma trošku upokojila

adkaaa
14. júl 2018

@janickalili Ahoj tak ako dnes,testovala si?😉

adkaaa
14. júl 2018

@janickalili Vidis aka som domylena,ved az v nedelu😀😀😀si pisala...Aj ja zajtra tak drzim palce🙏