icon

Embryotransfer v máji

susinka2901
27. apr 2018

Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia Et/KET v máji tak sa pridajte. Môžme tu pridávať pocity po ET a testiky. Vwerim,že len pozitívne správy. Mňa čaká môj prvý ET 2.5. 😉

riona
14. jún 2018

@susinka2901 tak uz to ze ta bolia nohy uff. Mna stve ze mam stale taky tazky zaludok, aj by som.jedla ale nemozem. Vzdy ma to chyti na vecer.

skovarik
14. jún 2018

@susinka2901
@riona
Dakujem za odpoved..trocha ste ma uspokojili..ja verim ,ze bublinka je tam len bojuje..na test nemam odvahu mozno v nedelu kupim aby som sa pripravila na pondelok ale fakt strasne strasne sa bojim..ja niesom ten typ co ocikava testy 🙈urobila so to pri et a hrozne ma to bolelo ked som videla jednu ciarku..vtedy som asi 3ocikala ..a pri druhom uz radsej nic ..a teraz sa bojim asi som cudna 😂😘..tak vam snad tie tazkosti prejdu a ked ich uvidite na prvom ultrazvuku tak aj zabudnete co vam je😜..drzte sa😇😊

lucia1906
15. jún 2018

Ahojte baby, takže po dvoch insemináciách a jednom umelom sme boli u genetika. Dnes volal že výsledky sú celkom ok....budúci týžden sa máme zastaviť v ordinácii. Ešte čakám na výsledky z reprodukčnej imunológii.....ak aj tam bude vlastne všetko ok....tak nechápem potom čo mi je

riona
15. jún 2018

Mne uz byva zle vkuse. Citim tazobu na zaludku a napina ma. Na nic nemam chut ale jest nieco musim. Dnes ma oslovil maslovy chleba s rajcinami no nic ine by som nezjedla. Neviem si ani predstavit ze by som si na ten chleba dala sunku. Zacalo mi byt velmi skoro zle a to ja som si to tehotenstvo chcela uzivat.

vyhuelka
15. jún 2018

@riona to preto lebo ti rýchlo stupa hcg... neboj keď dosiahne vrchol a začne klesať malo by ti byť lepšie 🙂

riona
15. jún 2018

@vyhuelka este? ved to uz musim mat take vysoke keď po 14 dnoch bolo 7215

vyhuelka
15. jún 2018

@riona jasné... hcg stupa tušim do 15tt tak nejak... to preto su tie nevolnosti :-/

riona
17. jún 2018

Kocky ako sa mate? Ja mam tie nevolnosti musim.jest avsak zaroven mi nic nechuti.

skovarik
17. jún 2018

@susinka2901
@riona Caute dievčatá..ešte stále tomu neverím ale test mi ukázal //😘😇👶🏻❤️

susinka2901
autor
17. jún 2018

@skovarik no vidíš,krása 😘💙✊😏👣🙏... Takú čiarku som ani ja nemala na 13 DPO. 😉 Ale tak každej inak rastie hcg. Zatiaľ negratulujem,len držím silno palce aby všetko dobré prebiehalo. 😉 Teraz začnú stresy či bude všetko v poriadku a či sa babo udrží. Ja mam ešte týždeň do sona a som nervózna či vstko bude OK. 😉 Naozaj ti prajem so srdiečka aby si to zvládla a bublinka nech sa má dobré. 😘 Takže februarovka ako my. 😘😍

skovarik
17. jún 2018

@susinka2901 Dakujem..ja asi uverím až keď uvidim❤️..ale verim ,že sa ma už bude držať ako kliešť min 9mesiacov😂..ja idem teraz na dva týždne na dovolenku tak sa tešíme že pojdeme traja..

skovarik
18. jún 2018

@riona
@susinka2901 takze je to tam ..som tehotna hcg 2212..

susinka2901
autor
18. jún 2018

@skovarik jeeej no výborne 😍. Takže budeme spolu tehulkovat. Teraz nasledujú ďalšie ťažké týždne prajem ti nech ti zbehnu ako voda. 😉

squ1rrel
18. jún 2018

@skovarik gratulujem. Ženy vy máte iné levely toho hcg 🙂 ja som mala 17 dni po opu 218 :-P

skovarik
18. jún 2018

@squ1rrel Dakujem .no hlavne že to tam máš 😁

riona
18. jún 2018

@squ1rrel tak ja mam vazne extrem az sa bojim

vyhuelka
18. jún 2018

@riona neboj sa 🙂 je vysoké ale tak možno budu max dve 🙂 už odpočítavaš dni do sona? 😀

squ1rrel
19. jún 2018

@riona presne tak nemusíš sa báť. Niektoré ženy majú proste vyššie hcg a niekto ho maju nižšie..

alilka
19. jún 2018

@riona a prečo ti ešte nerobili sono?veď už pri tom prvom museli byť vidno pekne. A nie to ešte k západ dní.
😉

susinka2901
autor
19. jún 2018

@squ1rrel ahoj,mme napríklad výšku hcg nepovedala sestrička a ja som sa nepýtala. Je to tak lepšie aspoň pre mňa. Lebo potom by som sa porovnavala s inými a zbytočne sa stresovala. Ak by bolo nízke sestrička by mi to povedala.Aj tak som dosť nervózna z čakania na prvé sono. 😂 Tak ako si písala niektoré z nás majú nozsie,niektoré vyššie hcg. Dôležité je,že je tam
🙏 💙

riona
19. jún 2018

@alilka idem este len na prve sono. Su len 3 tyzdne od vkladu.

riona
19. jún 2018

Kocky mate pravdu vsetko bude v poriadku. Len kebyze mi zle nebyva. Ta tazoba na zaludku je hrozna. Nastastie nevraciam len ma napina.

alilka
19. jún 2018

@riona áno áno ja viem..čítala som vás tu 😉 ale už pri hcg 1500-2000 je vidno na usg..no a pri takom ako máš ty..nieje o čom 😁 keď si pár dní do zadu mala cez 7000 a každý druhý deň sa to zdvojnásobuje 😁 sama som hrozne zvedavá kolky bubliniek tam máš 😉

riona
20. jún 2018

Kocky nepobolieva vas podbrusko?

susinka2901
autor
20. jún 2018

@riona ahoj mňa občas ako pocity na ms, ale vždy je to len chvíľkové alebo má tam pichne. Pokiaľ to máš takto tak je to OK. Nesmú to byť bolesti v dlhší intetvaloch(trevars hodinu) a tupá bolesť. Mne to takto sestrička vysvetľovala.

riona
20. jún 2018

@susinka2901 to nie. Je to len urcitu chvilu menej ako hodinu a potom to ustane. Ano ako na menzes.

susinka2901
autor
20. jún 2018

@riona tak to je v pohode. Tieto pocity máme asi každá jedna.Aj sestra keď bola tehotná prirodzene tak každú chvíľu chodila na WC sa kontrolovať lebo myslela,že sa jej mrcha spúšťa a to sa mimco zahryzkavalo. Žiadne strachy,všetko je dobré. Bambulky sa cítia určite super u teba 💙

vyhuelka
25. jún 2018

@susinka2901 myslím dnes na teba ✊🏼🍀🙏😍

susinka2901
autor
25. jún 2018

@vyhuelka ahoj moja. Tak už som doma od doktora. Všetko je v poriadku. Doktor videl gestacny vak. No on to počítal od vkladu. Lebo sa má pýtal kedy sme robili vklad. Vravel,že som 5TT a niečo,presne nepovedal mali tam veľa ľudí a dosť sa ponáhľal. O týždeň znova kontrola. Najväčšia sranda,že keď prepol monitor na tehotenský(podľa jeho slov) tak tam vykukali 2 gulicky. Povedal,že to jedno je určite plod a to druhé uvidíme o týždeň,ale on si myslí,že je to tiež plod. 😂 Čiže možno čakáme dvojičky jednovajecne. 😂

vyhuelka
25. jún 2018

@susinka2901 jemine až mi zabehlo keď som to dočítala 😃😂👌 tak paradička 🙂 to by bolo aké super 😍😍😍😍 hlavne nech je všetko v poriadku, tak v pondelok znova 😃 no nevydržím aj za teba dovtedy 😂😂😂 ja idem v pondelok tiež ale na genetické sono, tak si dáme vedieť 🙂