Embryotransfer v máji
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia Et/KET v máji tak sa pridajte. Môžme tu pridávať pocity po ET a testiky. Vwerim,že len pozitívne správy. Mňa čaká môj prvý ET 2.5. 😉
@susinka2901
@riona
Dakujem za odpoved..trocha ste ma uspokojili..ja verim ,ze bublinka je tam len bojuje..na test nemam odvahu mozno v nedelu kupim aby som sa pripravila na pondelok ale fakt strasne strasne sa bojim..ja niesom ten typ co ocikava testy 🙈urobila so to pri et a hrozne ma to bolelo ked som videla jednu ciarku..vtedy som asi 3ocikala ..a pri druhom uz radsej nic ..a teraz sa bojim asi som cudna 😂😘..tak vam snad tie tazkosti prejdu a ked ich uvidite na prvom ultrazvuku tak aj zabudnete co vam je😜..drzte sa😇😊
Ahojte baby, takže po dvoch insemináciách a jednom umelom sme boli u genetika. Dnes volal že výsledky sú celkom ok....budúci týžden sa máme zastaviť v ordinácii. Ešte čakám na výsledky z reprodukčnej imunológii.....ak aj tam bude vlastne všetko ok....tak nechápem potom čo mi je
Mne uz byva zle vkuse. Citim tazobu na zaludku a napina ma. Na nic nemam chut ale jest nieco musim. Dnes ma oslovil maslovy chleba s rajcinami no nic ine by som nezjedla. Neviem si ani predstavit ze by som si na ten chleba dala sunku. Zacalo mi byt velmi skoro zle a to ja som si to tehotenstvo chcela uzivat.
Kocky ako sa mate? Ja mam tie nevolnosti musim.jest avsak zaroven mi nic nechuti.
@susinka2901
@riona Caute dievčatá..ešte stále tomu neverím ale test mi ukázal //😘😇👶🏻❤️
@skovarik no vidíš,krása 😘💙✊😏👣🙏... Takú čiarku som ani ja nemala na 13 DPO. 😉 Ale tak každej inak rastie hcg. Zatiaľ negratulujem,len držím silno palce aby všetko dobré prebiehalo. 😉 Teraz začnú stresy či bude všetko v poriadku a či sa babo udrží. Ja mam ešte týždeň do sona a som nervózna či vstko bude OK. 😉 Naozaj ti prajem so srdiečka aby si to zvládla a bublinka nech sa má dobré. 😘 Takže februarovka ako my. 😘😍
@susinka2901 Dakujem..ja asi uverím až keď uvidim❤️..ale verim ,že sa ma už bude držať ako kliešť min 9mesiacov😂..ja idem teraz na dva týždne na dovolenku tak sa tešíme že pojdeme traja..
@riona
@susinka2901 takze je to tam ..som tehotna hcg 2212..
@skovarik jeeej no výborne 😍. Takže budeme spolu tehulkovat. Teraz nasledujú ďalšie ťažké týždne prajem ti nech ti zbehnu ako voda. 😉
@squ1rrel ahoj,mme napríklad výšku hcg nepovedala sestrička a ja som sa nepýtala. Je to tak lepšie aspoň pre mňa. Lebo potom by som sa porovnavala s inými a zbytočne sa stresovala. Ak by bolo nízke sestrička by mi to povedala.Aj tak som dosť nervózna z čakania na prvé sono. 😂 Tak ako si písala niektoré z nás majú nozsie,niektoré vyššie hcg. Dôležité je,že je tam
🙏 💙
Kocky mate pravdu vsetko bude v poriadku. Len kebyze mi zle nebyva. Ta tazoba na zaludku je hrozna. Nastastie nevraciam len ma napina.
Kocky nepobolieva vas podbrusko?
@riona ahoj mňa občas ako pocity na ms, ale vždy je to len chvíľkové alebo má tam pichne. Pokiaľ to máš takto tak je to OK. Nesmú to byť bolesti v dlhší intetvaloch(trevars hodinu) a tupá bolesť. Mne to takto sestrička vysvetľovala.
@susinka2901 to nie. Je to len urcitu chvilu menej ako hodinu a potom to ustane. Ano ako na menzes.
@riona tak to je v pohode. Tieto pocity máme asi každá jedna.Aj sestra keď bola tehotná prirodzene tak každú chvíľu chodila na WC sa kontrolovať lebo myslela,že sa jej mrcha spúšťa a to sa mimco zahryzkavalo. Žiadne strachy,všetko je dobré. Bambulky sa cítia určite super u teba 💙
@susinka2901 myslím dnes na teba ✊🏼🍀🙏😍
@vyhuelka ahoj moja. Tak už som doma od doktora. Všetko je v poriadku. Doktor videl gestacny vak. No on to počítal od vkladu. Lebo sa má pýtal kedy sme robili vklad. Vravel,že som 5TT a niečo,presne nepovedal mali tam veľa ľudí a dosť sa ponáhľal. O týždeň znova kontrola. Najväčšia sranda,že keď prepol monitor na tehotenský(podľa jeho slov) tak tam vykukali 2 gulicky. Povedal,že to jedno je určite plod a to druhé uvidíme o týždeň,ale on si myslí,že je to tiež plod. 😂 Čiže možno čakáme dvojičky jednovajecne. 😂
@susinka2901 jemine až mi zabehlo keď som to dočítala 😃😂👌 tak paradička 🙂 to by bolo aké super 😍😍😍😍 hlavne nech je všetko v poriadku, tak v pondelok znova 😃 no nevydržím aj za teba dovtedy 😂😂😂 ja idem v pondelok tiež ale na genetické sono, tak si dáme vedieť 🙂

@susinka2901 tak uz to ze ta bolia nohy uff. Mna stve ze mam stale taky tazky zaludok, aj by som.jedla ale nemozem. Vzdy ma to chyti na vecer.