icon

Embryotransfer v máji

susinka2901
27. apr 2018

Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia Et/KET v máji tak sa pridajte. Môžme tu pridávať pocity po ET a testiky. Vwerim,že len pozitívne správy. Mňa čaká môj prvý ET 2.5. 😉

marrilyn
20. máj 2018

Ahojte, tak ja mam tiez ET naplanovany v maji - mal by sa konat po PK 22.5. ak pojde vsetko tak ako ma. Len som trochu nervozna z toho, ze od soboty mam obcas taky ruzovkasty vytok, vidno ho len na toaletaku. Viete mi poradit, ci to moze byt z liekov (prolutex a estrimax)? Je to normalne, ci radsej zajtra kontaktovat CAR?

lucia1906
20. máj 2018

@evaachesa ano na ET som bola

lucia1906
20. máj 2018

@zelenagw bola som 9.5

evaachesa
20. máj 2018

@lucia1906 ja som si vsimla len jednu blond babu v pravej casti nalavo 🙂 nebola si to ty? A taka vysoka baba potom prisla ku mne 🙂 aki sa inak citis?

susinka2901
autor
21. máj 2018

Ahojte žienky! Takže dnes objednaná na vklad 28.5 o 11:00. Folik mal dnes 19,67 mm a endonetrium niečo cez 8 mm. Tak fufam,že tentokrát uspejeme. 😉

janulka232
21. máj 2018

@susinka2901 držim palce nech to je tento krat uspešne😉

susinka2901
autor
21. máj 2018

@janulka232 ďakujem Janka 😘💙🙏

janulka232
21. máj 2018

@susinka2901 nemaš začo.Ja tiež bojujem.Vo štvrtok som mala KET tak už,len dočkat sa aky bude vysledok

susinka2901
autor
21. máj 2018

@janulka232 tak to tiež držím silno pasticky aby bol výsledok,len výborný. 😘✊🙏

zelenagw
21. máj 2018

@lucia1906 tak uz testuj to ti ukaze pitom daj foto // ☺ drzim peste

lucia1906
22. máj 2018

Ahoj baby, takže dnes som bola na krvi NEGATIVNE a dostala som rovno dnes aj krámi.

monka3737
22. máj 2018

ahoj , transfer 10.5. test pozitivny , stvrtok idem krv ...😱🙏

riona
22. máj 2018

@susinka2901 ja mam vklad tiez 28.5. Tak snad nam to vyjde. Endometrium mam 9,5 mm

monka3737
25. máj 2018

tak pozitivne dnes krv 🤗

janulka232
25. máj 2018

@monka3737 gratulujem👶 a kolko si mala hcg?

susinka2901
autor
25. máj 2018

@riona výborne budem teda držať silno paste ✊💙😘

susinka2901
autor
25. máj 2018

@evaachesa ahoj ako krv už vieš ako si na tom? Podarilo sa či? Myslím na teba 😘

evaachesa
25. máj 2018

@susinka2901 ahooj... zial nepodarilo sa :( v stredu som bola na krvi a az dnes sa mi spustili dni .. aj to som tomu dopomohla asi alchemilkou...v pondelok ideme na konzultaciu tak sa opytam na native ket...mame posledne embryjko takze uz sa aj pripravujem na dalsie ivf ak nahodou ... ty si ako na tom? Kedy mas mat vklad? 😚

evaachesa
25. máj 2018

@lucia1906 akurat citam ze ani tebe to nevyslo :( mrzi ma to :( mate este embryjka? Aky je dalsi postup? Drz saa 😚

susinka2901
autor
25. máj 2018

@evaachesa ajaj tak to ma mrzí. 😥 Nemala si ísť až dnes na krv? Ja som si pamaatala 25.5. Čo robíme zle,že to nevyjde? Fakt ma to veľmi mrzí. Drzá sa. Dúfam,že po psychickej stránke si OK? Ja mam v pondelok vklad. Kedy máte konzulataciu? Native KET je ozaj super. Najmä čo sa týka hormónov. Berieš ich minimum.A pokiaľ máš všetko OK po menstruacnom cykle tak určite odporúčam. No ozaj musí byť pravidelný cyklus a ovulácia.Ja beriem momentálne,len progesteron 2x1 a nič viac. 😉

evaachesa
25. máj 2018

@susinka2901 23.5. bola krv no den predtym som si robila test takze som uz bola pripravena ze to nevyjde aj ked som dufala ... no aj lekar vravel ze nie vsetky embryjka su zdrave takze vela krat je to aj o stasti ktore sa vlozi.. uz som sa otriasla a ideme dalej 🙂 waaaau tak v pondelok drzim palceee...rano ides? My mame prist na 12.30. Cyklus mavam pravidelny aj ovulaciu tak uvidime ty si bola kedy na konzultacii? Ja budem akurat 5DC tak dufam ze bude cas na pripravu 🙂 mne bolo z tych hormonov aj zle tak som to pripisovala tehotenskym nevolnostiam 😒 brala so. 3x estrogen a 3x progesteron .. v tvojom pripade je to fakt super 🙂

susinka2901
autor
25. máj 2018

@evaachesa hej no poznám to. Dôležité je,že si s tým zmierena a pripravená ísť znova pre ďalšieho mrazacika. Do tretice všetko dobré. 😉 Ďakujem o 11:00 sme objednaní. Možno sa budeme míňať opäť. 😉 Ja keď som volala do centra,že krvacam tak som sa hneď pytala kedy budem môcť ísť na konzultáciu k doktorovi. Hneď v ten deň ako som mala ísť na krv tak som mala aj konzultáciu. Keď pôjdete do native KET tak to stihas. Prvú kontrolu som mala na 8 DC. Doktor chcel vidieť či mi tam dorastá dominantný folikul. Na 8 deň mal 13 mm. Potom som bola v pondelok na 11 DC a už mal 19,67 mm čiže v ten deň som pichla ovitrelle a o týždeň čiže 28.5 bude vklad. No doktor vravel,že estrimax mi nebude dávať keďže sliznica mi pekne dorastá,že to nebudeme silit zbytočne ďalšími liekmi.

evaachesa
28. máj 2018

@susinka2901 ahooj tak ako? Myslela som na teba 🙂 vsetko v poriadku? My sme uz po konzultacii tak tiez ideme do native..6teho kontrola tak uvidime ako to pojde a ak nie tak potom zase hormony dalsi cyklus.

susinka2901
autor
28. máj 2018

@evaachesa ahoj dobre to dopadlo. Síce som v noci mala silný kŕč tam dole až manžel myslel,že mi bude volať sanitkh,ale po zobrati paralenu to prešlo do pol hodiny a ráno už mi nič nebolo. Pytala som sa hneď doktora tak pozrel vaječníky a tie sú OK. Sám nevedel z čoho sa mi to stalo,ale odtedy už je všetko OK.Vkladali mi blastocystu A. Endometrium malo 12 mm. 😉 Vravel,že ukážkové všetko. Tak sme sa smiali ešte v sále,že len nech sa prisaje drobec. 😉
A to je super tak budem držať palce aby si mohla ísť v native. Je to ozaj malý zásah hormónov. A predstáv si ja som teraz mala lepšie endometrium ako pri ET. Pri ET malo 9 mm,len. A ďakujem,že si na mňa myslela. 😘

vyhuelka
28. máj 2018

@susinka2901 držím moc palce a dúfam že tentokrát to bude so šťatným koncom na porodnej sále 😍😘❤️🤰👶🏻

susinka2901
autor
28. máj 2018

@vyhuelka ďakujem moja dúfam aj ja. Doktor povedal keď sme sa lúčili,že ja som už tehotná one si ani nemám pripustat. 😉 👌 😘

vyhuelka
28. máj 2018

@susinka2901 áno presne tak 🙂 mysli na bublinku v brušku a dohovor jej nech sa krásne zavŕta 🙂

lucia1906
29. máj 2018

@evaachesa nemame dalsie. Ledva som mala to jedno 😪. Bola som na reprodukcnej imunologii tak uvidime.... Huraaaa dalsie vysetreniaaaa

evaachesa
29. máj 2018

@susinka2901 jeeej parada tak to si mala vsetko ukazkove 🙂 bublinke sa tam bude isto pacit 🙂 hmm a ten krc ktovie, mozno nervy zapracovali..ale hlavne ze to preslo. Tak dufam ze na tom budeme rovnako a budeme moct ist uz teraz. Dnes idem na akupunkturu a dalsi tyzden tiez..kamoska mi odporucila 🙂 tak sa drz a podaj potom hlasenie 🙂

evaachesa
29. máj 2018

@lucia1906 joooj to ma mrzi :(( mala si dlhy protokol ci native? My mame posledne takze uz som psychicky pripravena aj s tou moznostou ze pojdeme do dalsieho ale najskor pojdem v juli na reproimuno..od marca som objednana...a kde si bola na repro? Ja idem do imunovital v ruzinove a co som pocula tak aj na vysledky sa dlho caka... asi pojdem najskor na ivf..dame zamrazit a potom podla vysledkov