Embryotransfer v máji
Ahojte žienky. Ktoré z Vás podstupia Et/KET v máji tak sa pridajte. Môžme tu pridávať pocity po ET a testiky. Vwerim,že len pozitívne správy. Mňa čaká môj prvý ET 2.5. 😉
Tak ja uz po tranfere a teraz uz len cakat. Mam v brusku dve embryjka hatchujucu blastocystu tej najvyssej kvality. Stale ma boli podbrusko ale to asi z toho utrogestanu. Bolelo ma uz aj pred vkladom.
Ahojte😊pridavam sa aj ja k vam . S manzelom sme sa snazili 4 roky a stale nic,minuly rok sme boli na IUIa ale neuspesne. Tento rok sme isli na kliniku do Viedne,vsetko islo az velmi rychlo. ET som mala 30.4,tak snad sa to uz berie za maj 🤗 dala som si vlozit 2 embrya,vcerajsi prvy ultrazvuk potvrdil najkrajsiu spravu..som v 7.tyzdni..ostala jedna fazulka..no o to silnejsia dufam. Cize hned na prvy pokus sa to podarilo. Inak mam pre vas radu,mne odporucili pit isotonicke napoje hned po ET az potvrdenia materstva..
Drzim vam vsetkym palce,nech kazda uvidi tu najkrajsiu mini skvrnu 😙
@lucia1906 ahoj .. tiez idem do imunovitalu .. kedy by si mala mat vysledky? Pri native sa neriesia hormony ... jedno vajko sa odoberie v prirodzenom cykle a to sa aj oplodni no a pri dlho sa beru hormony od zaciatku cyklu cize plno hormonov aby sa vyprodukovalo co najviac vajok ... my sme mali dlhy no len 6 vajok a z toho 3 embryjka... dalsi tyzden by sme mali mat posledny ket v native .. aj som po tych hormonoch pribrala tak som rada ze do seba teraz nepcham dalsie 😏 ty sa ako citis?
Tak ako baby tie co ste boli v maji? Ja este furt neviem. Az v pondelok idem.na krv. Citim sa fajn. Len mi uz leze na nervy to uzivanie tych liekov,hlavne tie vaginalne.
@riona ahoj ja idem tiež v pondelok na krv. Na 6dpt som mala spinenie trvalo 2 dní. Už som myslela,že tmto je mrcha. Skúšala som aj testovať no keďže som pichala pregnyl tak to môže byť ovplyvnené. I keď ja som pichala,len 2250 IU. 5000 IU sa drží v tele 10 dní. 👋Čiže laicky tipujem,že tých 2250 IU by sa mali držať,len 5 dní.Tak ak by to bolo tak,potom dnešný test 9dpt by už nemusel byť z pregnylu. No to si,len nahovaram. 😂 Horný je 7dpt a spodný dnešný.
@susinka2901 ja som nemala ziadne spinenie. Beriem estrofem a utrogestan z ktoreho ma bolia prsia. Netestujem sa. Vsak uvidim ako to dopadne asi najskor az v utorok. Sem tam ma pichne v jednom vajecniku potom v druhom. Inak nic ine mi nie je. Do ktoreho centra chodis?
@riona ja som chcela testnut práve kvôli pregnylu. No teraz už nebudem. Možno v pondelok pred odberom skúsim ešte. Ja chodím do repromedica v Bratislave. 😉
@susinka2901 inak aký to je test toto?
@susinka2901 tie testy sú rozmazané mas tam druhu ciarku? Mna to nejak ani nelaka si robit test. Vsak sa dozviem z krvi. Inak nieco pocitujes? Mna prve tri styri dni pobolievalo podbrusko potom to preslo a teraz ako som spominala obcas ma pichne vo vajecnikoch.
@susinka2901 ja som mala ovitrelle v tele 9 dni.
@riona prepáč trasu sa mi ruky. Bohužiaľ mám taký zdravotný problém.Lepšie to odfotit neviem. OK veď ja ta ani nenutim testovať. Okrem toho spinenia už 4 dni sa cítim ako by mala prísť mrcha.Akurat prsia má nebolia a inokedy má ide rozdrapit.A to pichanie pociťujem aj ja. No to som mala aj pri ET a žiaľ nebolo z toho nič. Ostáva už,len dúfať,že budeme obe tehu. Držím silno palce. A prepáč ešte raz za tie testy,ale mám naozaj zdravotný problém(trásu sa mi ruky) a mam problém odfotit tak malé veci. 😐
@evita246 ahoj ale 5000 IU či tak ako ja? 😉
@evita246 a inak v pohode ja sa nejdem bht do hrude,že som tehu,len tak rozmyalam. Noc viac. 😉
@vyhuelka mamatest 😉
@susinka2901 nie. Na krabicke bolo 250 mcg🤔.
@susinka2901 ale nehnevaj sa. Ja viem ze kazda verime a dufame. Urcite to je uz duch a bude silniet. Ja som mala na 4 dpt a tiez som bola sokovana ze uz ho vidno. Drzim palce nech silnie🍀
@evita246 to sú asi nejaké iné jednotky či? Možno,že v prepočte je to tých 5000 IU. No neviem. Ja som mala krabičku s 5000 IU ale mala som pichnúť len polovicu. No nič veď počkám ešte pár dní a uvidíme. 😉
@evita246 ja sa nehnevam v pohode,len som ti chcela vysvetliť prečo sú tie fotky nekvalitné. 😉 Ďakujem uvidíme v pondelok obe😉
@susinka2901 toto bolo uplne moje prve ket tak sa necham prekvapit. U mna je to tak s mrchou že ju nemam pravidelnu ale vacsinou chodi tak na 40 až 45 den. Takze ju ani necakam. 😀.
@susinka2901 dnes si netestovala? Ja som si na pondelok dohodla ten odber krvim.
@riona áno testovala som aj dnes a čiarka je silnejšia. Takže snáď toto už ozaj nie je pregnyl. 💙🍀🙏
Dievčatá,neostalo niektorej nazvyš 3 prášky Menopuru 75?
@susinka2901 kedy mas ten krvny test? Sledujem ta uz od prveho razu a drzim ti palce nech to vyjde 🙂
@susinka2901 ano je ju vidiet. Tesim sa.

@evaachesa hej hej v imunovital. Na prd sa tam parkuje. Ja si dam najskor uz teraz spravit vsetky vysetrenia ake existuju a az potom opat skúsime. Myslim ze dlhy protokol som mala. Aky je v nich rozdiel?