Embryotransfer v októbri 2018
Ahojte žienky, je tu niektorá čerstvo po vklade- tento alebo minulý týždeň? 🙂
Ahojte, mala ste teraz niektora pozitivny odber ? Ak ano kolko dni po KET a ake vysoke hcg ste mali ?
@janula12345 ja som nedockava,ale musím ešte vydržať s testovaním.tebe gratulujem a prajem pokojne tehotenstvo,je to krasny pocit.
@vecicky32 ja idem v pondelok na 12ty den. Mozem ti potom napisat; ak bude este. Ty si mala aku hodnotu?
@janula12345 a ides v pondelok na krv ? Ja som bola vo stvrtok, bol to 12 den od transferu a mala som 1142 hcg a vkladali sme dve 🙂 , tak som chcela ci niektora neviete porovnat , aby viem ci je mozne , ze sa uchytili obe 😍 . V pondelok idem tiez znovu na krv ci stupa hcg.
@vecicky32 ano aj mne vkladali 2 a idem na 12ty den pondelok🙂 tak porovname. Mas pocit zeby boli obe uchytene? 🙂 co ti oni povedali? Ved oni uz to cca vedia ci je to cislo vysoke a su tam asi dve, alebo normal a jedno. Ja uz mam toto piaty vklad a zatial nic. Tak dufam a verim zeby to uz mohlo vyjst az do konca. 👶
@janula12345 nepovedali mi, lebo som bola u nas na gyne a nie v brne , tam pojdem az na ultrazvuk . Tak neviem, ale na nette som nasla tabulku a podla tej tabulky su take hodnoty cca v 5 tyzdni tehotenstva , ak teda bola dobra. Tak podla toho som si myslela, ze by sa uchytili obe bublinky 😍 . Ale v pondelok sa skusim spytat na gyne.
Tak to drzim moc moc palceky, aby ti to konecne vyslo a bolo vsetko vporiadku ✊ . Ja som po druhom vklade . A kde si bola v ktorom centre ? A aj si si robila test ?
@jenna333 Ešte to stále trvá. Spermie získané MESA/TESE. Po poslednom neúspešnom vklade ( biochemické tehotenstvo) teraz pôjdem na hematologiu a reprodukčnú imunologiu. A ono to trvá toľko tak trochu aj našou chybou. Od posledného IVF sme si dali pauzu viac ako dva roky. Začali sme sa snažiť, keď som mala 24, po 9 mesiacoch neúspechu, vyšetrenie partnera-vysledok azoospermia. To už som mala 25, nasledovala návšteva centra,tesne pred mojou 26. Kým porobili všetky potrebné vstupné vyšetrenia a prebehla operácia partnera a dostali sme sa k prvému vkladu, to už som mala 27 rokov. Druhé IVF, keď som mala 28 rokov a potom tá dlhá pauza a teraz už 31. V kratkosti môj/náš príbeh. Tak teraz verím, že keď si pobeham vyšetrenia, tak sa dá všetko do poriadku a ďalší vklad už bude úspešný 😊
@vecicky32 abo robila som si test a je pozitivny zatial, tak snad ostane🙂 uz na 10ty den som mala ceokom peknu ciarku, ziadny duch ale pekna sipna ciarka. Tiez ma napadlo, ci aj dve nebudu 🙂))
Ved uvidime zajtra hodnoty a porovname. Drzim palceky aj ja tebe
Ahojte dievčatá, chcela by som sa spýtať, kedy je najlepšie ísť na KET? Po neúspešnom ET, hneď po, kým sú v tele ešte dáke hormóny alebo počkať? Vlastne kedy sa chodí na KET? Máme mrazacikov, takže lieky sa asi žiadne neuzivaju, či? Na KET sa ide počas ovulácie či to je jedno? Lebo 5.11. idem na konzultáciu, či to potom stíham do plodných dní alebo musím počkať do menzesu ďalšieho.
@elimu verím, že ti to vyjde, raz musi, ja mám tiež 31, kus som v strese, že čo bude zajtra po druhom usg a kontrole rastú folikulov, koľko ich tam pribudlo, či ešte nieco podrástli, ja bez ET alebo ket odtiaľ neodidem a keď to už bude dnu, von to pôjde až o 40 tt. Dočkáme sa, ja verim, že ešte tento rok🙂
@tini2 tak u mna príprava na ket začínala vždy 3 deň menštruácie kde som začala brat lieky potom do vkladu ešte 2 ultrazvuky,aby sa kontrolovala sliznica maternice.ideal je 8 mm.potom lekár určí deň vkladu,je to rôzne.mala som už aj na 12,14,18 deň cyklu.a potom už len čakať.teraz som 6 deň od vkladu a ide má z toho čakania poraziť,od zajtra idem už do prace tak to hádam pôjde rýchlejšie.
@tini2 tak ako napisala toncka. Tiez som brala estrogeny od ms. Takze to muselo byt naplanovane uz pred ms. Ale viem, ze niektore centra a zeny si davaju ket do prirodzeneho cyklu, ked sa iba odsleduje ovu a potom podla dni sa vkladaju embryjka.
Co sa tyka casu- neviem. Vacsinou odporucaju aspon 1 cyklus pauzu na vycistenie tela od hormonov pred dalsimi hormonmi.
@janula12345 jeej super 😊🙏 tak si dame zajtra vediet , ale verim ze to dobre dopadne obom 😍✊
baby držím vám palce 🙂 ja som bola dnes po ďalšom týždni na sone babo je ok aj fotku mi dali ešte mám v centre o dva týždne poslednú kontrolu a už potom len u môjho gynekológa tak mi teraz prežívame konečne šťastne obdobie a dúfam že to tak zostane až do konca prajem vám to iste ☺️
@bajapastierikova super tesim sa s tebou a prajem vela vela uz len takychto stastnych dni 😉
@bajapastierikova super držkajte sa
😘my bohužial nič nepáčilo sa u mna ani jednemu embryjku 😪tak ideme dalej,dúfam že ten jeden mrázičik bude statočný ❤️
@palkodanka tak sa to potvrdilo ? :( to ma moc mrzi . Ale neboj tento krat to uz vyjde, hlavne celu dobu len oddychuj a nakup si vela ananasovej stavy a ananasu . Budem drzat moc moc palceky ✊ 🙏 .
@janula12345 ahoj tak ako si dopadla ? Mne sa zvysilo hcg od stvrtka zo 1142 na 4401 😍🙏 .
@vecicky32 dakujem moja ten ananas som jedla kazdy den jeden kruzok,teda 5dni za sebou od vlozenia ty ako?no verim teda dufam ze to vyjde 😉
@palkodanka ja som pred vkladom jedla tak jeden grep denne a pila som 100% grepovu stavu od vkladu som zase jedla tak tiez cca koliesko ananasu, ale pila som skoro stale lne 100% ananasovu stavu a este stale ju pijem, sice uz to aj obmienam s inymi dzusmi alebo mineralkami, ale kazdy den si dam vzdy aj tu stavu. Cely cas som na pn a oddychujem ako sa len da. A poctivo beriem vsetky lieky a injekcie ako mam , tak ci pomohlo to, netusim.. ale pri prvom ket som vedela o grepoch a myslela si ze aj to je na udrzanie , ale nepodarilo sa , tak si myslim, ze tie ananasove stavy nejaku zasluhu na tom maju . Ale tiez este nemam vyhrane. Ale do prveho ultrazvuku mam byt este pn .
@vecicky32 fuuuu drep ja asi nedam ananas urcite hej no skusim ten grep aj teda co ked 😉premozem sa...davaj na vas pozor aj ja som na pn 😉
@palkodanka ja som tiez nejako grep nemusela, ale normalne mi zacal chutit 🙂 . Ale ten sa ma jest nejako od ovulacie , na udrzanie uz je zasa ananas, ale den dva po vklade som mala este aj grep ked som nevedela, ze ten uz nemusim . Premozes sa uvidis, stoji to za to 😉 . Dakujem budem a aj ty sa opatruj . Aj vies kedy ides na dalsi vklad , ci cakate na menzes teraz ?
@vecicky32 no menzes uz vcera bojovala tak ale este progrsteron asi branil uplnemu prevaleniu sa,no dnes uz som ho mala prestat brat..dam si asi aj alchemilku teraz cajik..6.11mame konzultaciu co dalej,co poradis? mame jedneho mrazacika dufam bude statočný..
@vecicky32 noo tak to budu aj dve 🙂))) ja mam iba 340 a vraj je to fajn v norme hodnota. Takze tvoja je teda o dost vyssia. 🙂
@palkodanka ahoj,ja mám tiež za sebou neúspešný ET :( 5.11. idem na konzultáciu čo ďalej, ale určite chcem ísť hneď na KET... nemám na čo čakať...

@toncka13 moze to byt zahniezdenie. Lekar vravel ze do 3 dni sa chyti alebo nie. Tak na 3ty den to mohlo byt ze sa zavrtaval🙂
Ja som 10ty den a uz mam celkom peknu ciarku tak uvidime. Drzim palce