icon

Endometrióza a IVF

monula333
10. dec 2025

Ahojte, prosim o radu ak to mal niekto podobne. Ja si uz pripadam naozaj ako beznadejny pripad :( mam 29 rokov, mala som odstranenu 2,5 cm cystu z laveho vajecnika a pri laparoskopi mi znizili aj zasobu AMH z marca naposledy tusim bolo 1.4.Mame za sebou 3IVF. 1IVF moc ani nepocitam bolo to GF ZA a to bolo cele zle, 3 vajicka tusim ich ani neoplodnili. 2IVF reprofit Brno soft protokol 6 vajicok. Bola som cela stastna..ale zo 6 ostalo len 1x2BB a vysok vylucili ako fragmentovane. Vsetky sa oplodnili a prve dni boli najvyssej kvality. Az neskoro poslali partnera (mal 41 takze sme sa pytali ci netreba nejake vysetrenia specialnejsie ale vraj nie ) na fragmentaciu spermi kde sa zistilo 28%(okrem toho ma teratzoo, inak spermiogram v norme). Utrusili teda ze neuspech su spermie. ET s 2BB neuspesny. Priprava doplnkami 4 mesiace a isli sme do 3IVF protokol znova ten isty soft s meriofert 75 a letrozol lebo sme mali dobre vysledky. Dali sme vysetrit pred aj fragmentaciu ta bola 24% ale to uz je vraj dobra hodnota. Ja som avsak mala v 3IVF len 2 vajicka. Uz to ma zlomilo. Z toho 1x4BB nativ KET. Vklad bol 1.12 teda dnes mam 9dpt ale doteraz som mala len slabulinke duchy na teste. Nevidim to pozitivne. Podarilo sa Vam prosim niekomu s podobnymi diagnozami otehotniet? Mozno aj nejake rady a tipy. Neviem ci by ajniekto odporucil aj ine CAR proste cokolvek :(

kiki68
10. dec 2025

@monula333 problem bude asi skor partner, u nas ( sme 40tnici) mame okolo iba dvoch plodnych v 40tke, jeden je moj muz), inak cele zle. Proste prve islo do 35 a druhe nejde, nemaju dobre spermie. Su to muzovi kamosi a od kamosiek tiez muzi. Je to hrozne, neviem co je za tym. Tazko mi bolo ked muzov naj kamos a moja naj Kamoska bola tiez u nas a drzali nase babatko a bolo im do placu. Ale tak maju aspon po jednom, len to islo za mlada na prvy sup a teraz muzom vyslo zle vysledky, po par rokoch to vzdali.