icon

ET alebo KET v 6/2025

3. jún 2025

Ktorá má tento mesiac ET alebo KET? Poďme sa troška podporiť v tomto období🦋

autor
7. jún 2025
@mimicka2013

Ahojte, tak co testovala uz niektora?

@mimicka2013 ja 🥹
Dnes 5DPT ranný a teraz večerný test. Vyzerá to tak že to klaplo 🥰

mimicka2013
7. jún 2025

Tak to je super ze tu takto zacinas s dobrymi spravami 🤩 aky test si pouzila? Citis aj nejake priznaky?

autor
7. jún 2025
@mimicka2013

Tak to je super ze tu takto zacinas s dobrymi spravami 🤩 aky test si pouzila? Citis aj nejake priznaky?

@mimicka2013 testy sú dr max 🙂
Áno mám obrovské naliate prsia, a sem tam má pichne v podbrušku inak nič zvláštne 🙂

dendatomy
7. jún 2025
@mimicka2013

Ahojte, tak co testovala uz niektora?

@mimicka2013 ano ja vcera negat.dnes nie az zajtra rano skusim

lilly2015
7. jún 2025

Žienky ja mám za sebou už druhý vklad robili mi ho 28.5 a na krv mám ísť 11.6 ale som nevydržala a dnes ráno až na druhý moč som sa testovala a mám tam slabého ducha.... vidíte ho aj vy?

lilly2015
7. jún 2025
@mimicka2013

@autorka tak sme na tom casovo asi rovnako, kedy ides na krv?
Ja v stredu, beriem 3x300mg utrogestanu takze davky riadne. Ty kolko?

@mimicka2013 aj ja idem na odber krvi v stredu 11.6

miska3711
8. jún 2025
@lilly2015

Žienky ja mám za sebou už druhý vklad robili mi ho 28.5 a na krv mám ísť 11.6 ale som nevydržala a dnes ráno až na druhý moč som sa testovala a mám tam slabého ducha.... vidíte ho aj vy?

@lilly2015 vidím držím palce

autor
8. jún 2025
@lilly2015

@lilly2015 ja vidím 🥰😍 podstatne je aby silnel ☺️😘

sabina57
8. jún 2025

Ja som bola 2.6. na KET. Dnes som 6dpt a test biely, v mojej hlave tam vidím úplne slabučkú čiarku, ale je to asi naozaj iba v hlave. Možno je ešte skoro. 😏

autor
8. jún 2025
@sabina57

Ja som bola 2.6. na KET. Dnes som 6dpt a test biely, v mojej hlave tam vidím úplne slabučkú čiarku, ale je to asi naozaj iba v hlave. Možno je ešte skoro. 😏

@sabina57 tak pridaj fotku spoločne sa na to pozrieme. Jasne že je skoro ešte sa môže objaviť !!!🤗
Inak ja som bola tiež na vklade 2.6. 🫶🏼

sabina57
8. jún 2025

Bohužiaľ takto

autor
8. jún 2025
@sabina57

Bohužiaľ takto

@sabina57 keď sa zapozeram riadne tak tam je čosi vidno 🥰

sabina57
8. jún 2025

Skúsim ešte zajtra ráno a potom už počkám až na krvné testy, lebo toto testovanie ma zabíja.

lilly2015
9. jún 2025

Dnes som si robila znovu test

autor
9. jún 2025
@lilly2015

Dnes som si robila znovu test

@lilly2015 gratulujem to už vyzerá sľubne 😊

anna243
9. jún 2025

Ahojte. Mozem sa pridať? Mam toho za sebou celkom dosť. Práve sme absolvovali 8.6. Druhe Ivf a odber vajíčok. 1ivf nedopadlo dobre. Zažila som ohss, po hormonálnej liečbe mi na maternici vznikol polyp. A keď sa mi podalo otehotnieť, prišli sme o bábätko...tak držím sebe aj všetkým palce aby to už vyšlo. Aktuálne mam 1 den po odberu a aktuálne 15 vajíčok.. tak ja verím ze nám ich ostane co najviac. Dávame si aj genetiku robiť. Chodíme do Reprofit Brno

autor
9. jún 2025
@anna243

Ahojte. Mozem sa pridať? Mam toho za sebou celkom dosť. Práve sme absolvovali 8.6. Druhe Ivf a odber vajíčok. 1ivf nedopadlo dobre. Zažila som ohss, po hormonálnej liečbe mi na maternici vznikol polyp. A keď sa mi podalo otehotnieť, prišli sme o bábätko...tak držím sebe aj všetkým palce aby to už vyšlo. Aktuálne mam 1 den po odberu a aktuálne 15 vajíčok.. tak ja verím ze nám ich ostane co najviac. Dávame si aj genetiku robiť. Chodíme do Reprofit Brno

@anna243 jasne že sa môžeš pridať ! Držím ti palce na tejto tŕnistej ceste aby si sa dočkala vytúženého bábätka !

anna243
9. jún 2025

Ďakujem krásne 😊

lilly2015
9. jún 2025

No to dúfam ,že odber krvi bude už 100%tehotenstvo potvrdené oficiálne trošku mám malú dušičku

autor
10. jún 2025
@lilly2015

No to dúfam ,že odber krvi bude už 100%tehotenstvo potvrdené oficiálne trošku mám malú dušičku

@lilly2015 dajte potom vedieť ako dopadnete na krvi 🙂

mimicka2013
10. jún 2025

Ja zajtra krv na 9dpt a dnes takato slabucka ciarka. Nie je to z prveho ranneho mocu ale cosi sa tam crta 🫠

autor
10. jún 2025
@mimicka2013

Ja zajtra krv na 9dpt a dnes takato slabucka ciarka. Nie je to z prveho ranneho mocu ale cosi sa tam crta 🫠

@mimicka2013 ale podstatné je že tam tá čiarka je ;) spravte o dva dni či silnie to je podstatné 🤗

lilly2015
11. jún 2025

Dievčence krv hcg mám 1800 takže konečne sa mi to potvrdilo

lilly2015
11. jún 2025
@lilly2015

@lilly2015 len neviem či to je málo to hcg alebo sa nemusím obávať a je to v poriadku

autor
11. jún 2025
@lilly2015

@lilly2015 tá hodnota je v poriadku , dajte sa do kľudu 🥰

ivananr
12. jún 2025

A rieši prosím niekto aktuálne IVf v ReproFit BA? 🙂 my áno, ale kvôli ohss nebude ET ale počkáme na KET neskôr. Zaujímajú ma skúsenosti ľudí s lekarkami tam.

sabina57
12. jún 2025
@ivananr

A rieši prosím niekto aktuálne IVf v ReproFit BA? 🙂 my áno, ale kvôli ohss nebude ET ale počkáme na KET neskôr. Zaujímajú ma skúsenosti ľudí s lekarkami tam.

@ivananr áno, ja som teraz po prvom KET - nevydarenom, teraz na konci mesiaca ma čaká (ak bude všetko v poriadku) druhý vklad🤞🏼 Za mňa prístup v Reprofite BA na jednotu. Bol to moj prvý KET a pani doktorka neskutočne zlatá, všetko čo robila aj komentovala, absolútne nemám čo vytknúť.

ivananr
12. jún 2025
@sabina57

@ivananr áno, ja som teraz po prvom KET - nevydarenom, teraz na konci mesiaca ma čaká (ak bude všetko v poriadku) druhý vklad🤞🏼 Za mňa prístup v Reprofite BA na jednotu. Bol to moj prvý KET a pani doktorka neskutočne zlatá, všetko čo robila aj komentovala, absolútne nemám čo vytknúť.

@sabina57 super, znie to fajn. A ktorá doktorka sa vám venovala pls? 🙂 držím palce, verím, že ďalší pokus vyjde 🙂

alexaka
15. jún 2025

doevcata zadarilo sa ci este niekto caka ako ja? my sme boli piatok 13 teho 😂 pobolieva ma v maternici picha ma ale neviem ci to nie je liekmi …embryo bolo 1AA takze velke sance nedavam …

alexaka
16. jún 2025
@ivananr

@ivananr ahoj ja som bola gyn fiv a stalo sa mi presne co tebe ohss tazke takze som cakala na KET a vtedy to vyslo predtym nie. Teraz po 2 r cakam na vysledok dalsieho KET