ET alebo KET v 6/2025
Ktorá má tento mesiac ET alebo KET? Poďme sa troška podporiť v tomto období🦋
Tak to je super ze tu takto zacinas s dobrymi spravami 🤩 aky test si pouzila? Citis aj nejake priznaky?
Tak to je super ze tu takto zacinas s dobrymi spravami 🤩 aky test si pouzila? Citis aj nejake priznaky?
@mimicka2013 testy sú dr max 🙂
Áno mám obrovské naliate prsia, a sem tam má pichne v podbrušku inak nič zvláštne 🙂
Ahojte, tak co testovala uz niektora?
@mimicka2013 ano ja vcera negat.dnes nie az zajtra rano skusim
@autorka tak sme na tom casovo asi rovnako, kedy ides na krv?
Ja v stredu, beriem 3x300mg utrogestanu takze davky riadne. Ty kolko?
@mimicka2013 aj ja idem na odber krvi v stredu 11.6
Žienky ja mám za sebou už druhý vklad robili mi ho 28.5 a na krv mám ísť 11.6 ale som nevydržala a dnes ráno až na druhý moč som sa testovala a mám tam slabého ducha.... vidíte ho aj vy?
@lilly2015 ja vidím 🥰😍 podstatne je aby silnel ☺️😘
Ja som bola 2.6. na KET. Dnes som 6dpt a test biely, v mojej hlave tam vidím úplne slabučkú čiarku, ale je to asi naozaj iba v hlave. Možno je ešte skoro. 😏
Ja som bola 2.6. na KET. Dnes som 6dpt a test biely, v mojej hlave tam vidím úplne slabučkú čiarku, ale je to asi naozaj iba v hlave. Možno je ešte skoro. 😏
@sabina57 tak pridaj fotku spoločne sa na to pozrieme. Jasne že je skoro ešte sa môže objaviť !!!🤗
Inak ja som bola tiež na vklade 2.6. 🫶🏼
Skúsim ešte zajtra ráno a potom už počkám až na krvné testy, lebo toto testovanie ma zabíja.
Ahojte. Mozem sa pridať? Mam toho za sebou celkom dosť. Práve sme absolvovali 8.6. Druhe Ivf a odber vajíčok. 1ivf nedopadlo dobre. Zažila som ohss, po hormonálnej liečbe mi na maternici vznikol polyp. A keď sa mi podalo otehotnieť, prišli sme o bábätko...tak držím sebe aj všetkým palce aby to už vyšlo. Aktuálne mam 1 den po odberu a aktuálne 15 vajíčok.. tak ja verím ze nám ich ostane co najviac. Dávame si aj genetiku robiť. Chodíme do Reprofit Brno
Ahojte. Mozem sa pridať? Mam toho za sebou celkom dosť. Práve sme absolvovali 8.6. Druhe Ivf a odber vajíčok. 1ivf nedopadlo dobre. Zažila som ohss, po hormonálnej liečbe mi na maternici vznikol polyp. A keď sa mi podalo otehotnieť, prišli sme o bábätko...tak držím sebe aj všetkým palce aby to už vyšlo. Aktuálne mam 1 den po odberu a aktuálne 15 vajíčok.. tak ja verím ze nám ich ostane co najviac. Dávame si aj genetiku robiť. Chodíme do Reprofit Brno
@anna243 jasne že sa môžeš pridať ! Držím ti palce na tejto tŕnistej ceste aby si sa dočkala vytúženého bábätka !
Ďakujem krásne 😊
No to dúfam ,že odber krvi bude už 100%tehotenstvo potvrdené oficiálne trošku mám malú dušičku
No to dúfam ,že odber krvi bude už 100%tehotenstvo potvrdené oficiálne trošku mám malú dušičku
@lilly2015 dajte potom vedieť ako dopadnete na krvi 🙂
Ja zajtra krv na 9dpt a dnes takato slabucka ciarka. Nie je to z prveho ranneho mocu ale cosi sa tam crta 🫠
@mimicka2013 ale podstatné je že tam tá čiarka je ;) spravte o dva dni či silnie to je podstatné 🤗
Dievčence krv hcg mám 1800 takže konečne sa mi to potvrdilo
Dievčence krv hcg mám 1800 takže konečne sa mi to potvrdilo
@lilly2015 tá hodnota je v poriadku , dajte sa do kľudu 🥰
A rieši prosím niekto aktuálne IVf v ReproFit BA? 🙂 my áno, ale kvôli ohss nebude ET ale počkáme na KET neskôr. Zaujímajú ma skúsenosti ľudí s lekarkami tam.
A rieši prosím niekto aktuálne IVf v ReproFit BA? 🙂 my áno, ale kvôli ohss nebude ET ale počkáme na KET neskôr. Zaujímajú ma skúsenosti ľudí s lekarkami tam.
@ivananr áno, ja som teraz po prvom KET - nevydarenom, teraz na konci mesiaca ma čaká (ak bude všetko v poriadku) druhý vklad🤞🏼 Za mňa prístup v Reprofite BA na jednotu. Bol to moj prvý KET a pani doktorka neskutočne zlatá, všetko čo robila aj komentovala, absolútne nemám čo vytknúť.
@ivananr áno, ja som teraz po prvom KET - nevydarenom, teraz na konci mesiaca ma čaká (ak bude všetko v poriadku) druhý vklad🤞🏼 Za mňa prístup v Reprofite BA na jednotu. Bol to moj prvý KET a pani doktorka neskutočne zlatá, všetko čo robila aj komentovala, absolútne nemám čo vytknúť.
@sabina57 super, znie to fajn. A ktorá doktorka sa vám venovala pls? 🙂 držím palce, verím, že ďalší pokus vyjde 🙂
doevcata zadarilo sa ci este niekto caka ako ja? my sme boli piatok 13 teho 😂 pobolieva ma v maternici picha ma ale neviem ci to nie je liekmi …embryo bolo 1AA takze velke sance nedavam …
@ivananr ahoj ja som bola gyn fiv a stalo sa mi presne co tebe ohss tazke takze som cakala na KET a vtedy to vyslo predtym nie. Teraz po 2 r cakam na vysledok dalsieho KET

Ahojte, tak co testovala uz niektora?
@mimicka2013 ja 🥹
Dnes 5DPT ranný a teraz večerný test. Vyzerá to tak že to klaplo 🥰