ET/KET február 2024
@katarinap282 chápem ta, aj ja som bola taká pri prvých vkladoch 🙈
@katarinap282 6ty vklad 😵💫😵💫
@erikap4 moc ti držím palce ✊🏼❤️
@nikadominikanika mrzí ma výsledok, ktorý vidíš na teste. Ale, nevzdávaj to, možno ešte hcg nemáš tak vysoké. Po krvi uvidíš, čo povedia, vtedy ak bude správa zlá si daj jeden deň pre seba na smútenie. A po tom dni sa postáv na nohy a teš sa na dieťatko, ktoré príde, lebo ono príde určite 🙏🏼
@katarinap282 ahoj. Ja mám tiež prvý vklad. Ja som mala mierne bolesti, ale nič, čo by mi pripomínalo, či to vyšlo, či nie. Až na nejaký 5dpt po vklade som sa rozvlykala na úplnej banalite. Od nejakého siedmeho dňa mám divné chute a teraz mi už je aj zle. To som 12 dpt. Ale napríklad moja sestra je tehotná a keby nemá test, tak ani nevie o tom, že je trhu. Tak sa netráp. Test si si už robila? Ja som prvý robila 7 dpt. Nechcela som, len sa mi snívalo, že mám pozit test, tak keď som sa zobudila, musela som si spraviť. No odvtedy mám už 8 pozit testov 😂😂😂
@katarinap282 ešte to je skoro. Vyčkaj cca 3-4 dni 🫶
@nici_cs ďakujem za povzbudenie .. ste úžasné baby, ako dokážete podporiť .. drzim vam vsetkym palce 🙏
@nikadominikanika všetky si niečím prechádzame. A vieme všetky, čo to obnáša. Proste sa musíme podporovať a podržať. A ja Vás dievčence, čo ste už po viacerých vkladoch skutočne obdivujem, že v sebe viete nájsť ešte pozitívnu myšlienku, ste veľmi silné ❤️
Ahooooj. Tie čo máte dnes kontrolu, držím silno palce 🤞🏻❤️
@nici_cs no ja hcg 2,4 … takže toľko :(
Ahojte, tak mňa akurát dnes púšťajú z nemocnice, v sobotu som začala krvácať, a po opakovaných odberoch HCG kleslo🥹
Takže ideme skúšať ďalej.
Moc Vám držím palce aby Vám to dobré dopadlo.
@katy44 to ma velmi mrzi , smutná som že to takto skončilo človek sa teší že to vyšlo a ani by ho nenapadlo že to takto môže dopadnúť Ach Jaj 😢😢😢 už som čakala na správu od teba ale čakala som na dobrú správu nie takúto … mala si krásne hcg 1300 ako je možné že aj pri takej hodnote sa toto môže udiať čo ti povedali ? Mrzí ma to strašne 😔🙏🏻 bud silná
@katy44
@nikadominikanika ahojte dievčence. Toto ma mrzí, čo tu čítam 😪. A obdivujem Vás, že ste schopné nás informovať o tom. Až sa mi plakať chce ako toto čítam.
@nikadominikanika mrzí ma to. Naber nove sily, oddychni a bojuj ďalej. Viem, ako sa cítiš.
@katy44 jaj to ma strašne mrzí. Bola si prvá s ktorou som tu pisala a strašne som sa tešila, keď ti vychadzali tie pozit testy a to krasne Hcg.
Išla si na pohotovost a hospitalizovali ťa? Napriek všetkým naším snahám si aj tak priroda spravi čo chce. Držim ti palce na ďalšej ceste....
Ahojte baby .. tak ako som písala, dnes krv negatívna … chcela by som však od vás radu, kedy ísť na ďalši vklad? .. budem teraz čakať ms, doktorka ma chce po ms vidieť, že v akom stave sú vaječníky a pod, tak samozrejme pôjdem na kontrolu. Chcela by som však vedieť aj od Vás kedy ste šli na ďalši vklad a pod, či počkať alebo íst hneď na dalsi

@patulka95 dojdes🙏🙏🍀 vo stvrtok idem na odber. Tak som zvedavá. Akurát som si porovnávala test z roku 11/2022 14DPT s dnešným 10 DPT (HCG vtedy bolo okolo 370, ale bohužiaľ cca v 7TT to skončilo)