icon

ET/KET február 2024

9. feb 2024
erikap4
3. mar 2024

@patulka95 dojdes🙏🙏🍀 vo stvrtok idem na odber. Tak som zvedavá. Akurát som si porovnávala test z roku 11/2022 14DPT s dnešným 10 DPT (HCG vtedy bolo okolo 370, ale bohužiaľ cca v 7TT to skončilo)

erikap4
3. mar 2024

@katarinap282 chápem ta, aj ja som bola taká pri prvých vkladoch 🙈

katarinap282
3. mar 2024

@erikap4 teraz máš kolky vklad.
@erikap4

erikap4
3. mar 2024

@katarinap282 6ty vklad 😵‍💫😵‍💫

patulka95
3. mar 2024

@erikap4 ja mám odber v piatok tak dúfam že vydržím dovtedy ♥️🙏tak je jasne tmavšia už teraz na 10 ako vtedy na 14 🥰verím že to bude dobre … a aké embryjko ti vkladali ?

katarinap282
3. mar 2024

@erikap4 moc ti držím palce ✊🏼❤️

nici_cs
3. mar 2024

@nikadominikanika mrzí ma výsledok, ktorý vidíš na teste. Ale, nevzdávaj to, možno ešte hcg nemáš tak vysoké. Po krvi uvidíš, čo povedia, vtedy ak bude správa zlá si daj jeden deň pre seba na smútenie. A po tom dni sa postáv na nohy a teš sa na dieťatko, ktoré príde, lebo ono príde určite 🙏🏼

erikap4
3. mar 2024

@patulka95 ale vydrzis… mna ani nenapadlo ísť skôr na krv. Riadim sa podľa papierov od doktora 😃😃😃 vkladali XB/1 🫶

nici_cs
3. mar 2024

@katarinap282 ahoj. Ja mám tiež prvý vklad. Ja som mala mierne bolesti, ale nič, čo by mi pripomínalo, či to vyšlo, či nie. Až na nejaký 5dpt po vklade som sa rozvlykala na úplnej banalite. Od nejakého siedmeho dňa mám divné chute a teraz mi už je aj zle. To som 12 dpt. Ale napríklad moja sestra je tehotná a keby nemá test, tak ani nevie o tom, že je trhu. Tak sa netráp. Test si si už robila? Ja som prvý robila 7 dpt. Nechcela som, len sa mi snívalo, že mám pozit test, tak keď som sa zobudila, musela som si spraviť. No odvtedy mám už 8 pozit testov 😂😂😂

werculik
3. mar 2024

@patulka95 dobre potom prednison mam aj ja je dobry na udrzanie 🙂 tak drzim palce teda 🙂 🫶🏽

katarinap282
Autor odpoveď zmazal
erikap4
3. mar 2024

@katarinap282 ešte to je skoro. Vyčkaj cca 3-4 dni 🫶

nikadominikanika
3. mar 2024

@nici_cs ďakujem za povzbudenie .. ste úžasné baby, ako dokážete podporiť .. drzim vam vsetkym palce 🙏

nici_cs
3. mar 2024

@nikadominikanika všetky si niečím prechádzame. A vieme všetky, čo to obnáša. Proste sa musíme podporovať a podržať. A ja Vás dievčence, čo ste už po viacerých vkladoch skutočne obdivujem, že v sebe viete nájsť ešte pozitívnu myšlienku, ste veľmi silné ❤️

nici_cs
4. mar 2024

Ahooooj. Tie čo máte dnes kontrolu, držím silno palce 🤞🏻❤️

nikadominikanika
4. mar 2024

@nici_cs no ja hcg 2,4 … takže toľko :(

katy44
4. mar 2024

Ahojte, tak mňa akurát dnes púšťajú z nemocnice, v sobotu som začala krvácať, a po opakovaných odberoch HCG kleslo🥹
Takže ideme skúšať ďalej.
Moc Vám držím palce aby Vám to dobré dopadlo.

alena909
4. mar 2024

@katy44 tak toto som v tvojom pripade necakala ani v najhorsom scenari :(
velmi ma to mrzi, drz sa ❤️

emi_emi159
4. mar 2024

@katy44 to ma velmi mrzi , smutná som že to takto skončilo človek sa teší že to vyšlo a ani by ho nenapadlo že to takto môže dopadnúť Ach Jaj 😢😢😢 už som čakala na správu od teba ale čakala som na dobrú správu nie takúto … mala si krásne hcg 1300 ako je možné že aj pri takej hodnote sa toto môže udiať čo ti povedali ? Mrzí ma to strašne 😔🙏🏻 bud silná

nici_cs
4. mar 2024

@katy44
@nikadominikanika ahojte dievčence. Toto ma mrzí, čo tu čítam 😪. A obdivujem Vás, že ste schopné nás informovať o tom. Až sa mi plakať chce ako toto čítam.

matus7030
4. mar 2024

@nikadominikanika mrzí ma to. Naber nove sily, oddychni a bojuj ďalej. Viem, ako sa cítiš.
@katy44 jaj to ma strašne mrzí. Bola si prvá s ktorou som tu pisala a strašne som sa tešila, keď ti vychadzali tie pozit testy a to krasne Hcg.
Išla si na pohotovost a hospitalizovali ťa? Napriek všetkým naším snahám si aj tak priroda spravi čo chce. Držim ti palce na ďalšej ceste....

tyxoe
Autor odpoveď zmazal
tyxoe
Autor odpoveď zmazal
alena909
4. mar 2024

@tyxoe uz sa ti tam crta ciarocka 🙂

tyxoe
Autor odpoveď zmazal
nici_cs
4. mar 2024

@tyxoe ahooj. Podobnú som mala aj ja 8dpt. Odvtedy len silnie. Zajtra mám krv 🤞🏻. Držím palce, aby aj tebe silnela ❤️. Kolkaty vklad to máš?

tyxoe
4. mar 2024

@nici_cs ooo vaznee? Tak to si ma aj potesila som zvedava😇🙏a budeme drzat palceky nech je fajne hcg.

nici_cs
4. mar 2024

@tyxoe díkyčko ❤️ tu vidíš progres 😁

nici_cs
4. mar 2024

@tyxoe inak urob si digi test, mne ten na 7 dpt ako prvý ukázal pozitivitu 🙏🏼. Potom som začala ulietavať na týchto pásikoch 🤦🏽‍♀️

nikadominikanika
4. mar 2024

Ahojte baby .. tak ako som písala, dnes krv negatívna … chcela by som však od vás radu, kedy ísť na ďalši vklad? .. budem teraz čakať ms, doktorka ma chce po ms vidieť, že v akom stave sú vaječníky a pod, tak samozrejme pôjdem na kontrolu. Chcela by som však vedieť aj od Vás kedy ste šli na ďalši vklad a pod, či počkať alebo íst hneď na dalsi