ET/KET február 2024
@patulka95 ale ved tam uz niečo vidieť . Verim ze uz bude iba tmavnut 🥰
@patulka95 ake embryjko ti vkladali?
@memorybaby ďakujem ♥️kiežby si mala pravdu,po 3 biochem a jedno mmt minuly rok by to bol zázrak , ale nikdy mi nevydržalo tehotenstvo dlhšie ako týždeň , toho sa obávam najviac . A vkladali mi 5 dňovú expandovanu blastocystu a tebe ?
@patulka95 mne vyhatchovana blastocystu
@patulka95 toa mrzí o to viac ti to prajem ✊
@memorybaby tak ty si mala ešte o niečo rýchlejšie embryjko 🥰a si mic zlata dakujem ti ♥️
A máte skúsenosť s vkladom kompaktnej morule? Mne ju vkladali .. odber som mala v pondelok a vklad v piatok, blastocysty boli az v sobotu
@nikadominikanika ahoj nemám ale videla som tu aj príspevky kde vkladali 8 bunkové emmbryjko lebo nikdy ti nedotiahli do štádia blastocysty a dva krát úspešne tak verím že to bude rovnako aj u teba 😊
@patulka95 😍 ďakujem … pevne dúfam aj ja 🙂 snažím sa byť v kľude ale toto čakanie je hrozné .. ja som doma, máme prázdniny tak nepracujem a ide ma urvať 😄
Ahojte dievčence. Ako sa držíte? Tie, čo máte dnes test, siiiilno držím palce 🤞🏻
Ja som dnes 8 dpt po vklade 5 dňového embryomimča. Včera som si robila jeden digitálny test, čo ukázal 1-2 týždne tehotná. A urobila som si včera večer jeden tyčinkový test, čo je napravo a naľavo je z dnešného rána. Vidíte to tam aj vy? Alebo mi proste šibe už?
@patulka95 mrzia ma tie neúspešné pokusy ako aj tie tehotenstvá. Neviem si ani predstaviť ten pocit a je fantastické, že ste tu všetky tak silné. Ja mám prvý két, et som ani nemala kvôli ohss, ale neviem si ani predstaviť, keby to nevyjde. Proste musí, verím tomu 🙏🏼. A tebe to tentokrát vyjde tiež. Tak krásne testy. A aj ženu bude v poriadku 🤞🏻❤️
tak moje hcg je len 155 :-/

@memorybaby ja som strašne nedockava osoba ale mala som ten pocit že to skusim dnes večer , ešte som urobila mamatest a uvidíme … snáď mám aspoň nádej malinku ♥️a ďakujem držím palce aj tebe