icon

ET/KET február 2024

9. feb 2024
patulka95
27. feb 2024

@memorybaby ja som strašne nedockava osoba ale mala som ten pocit že to skusim dnes večer , ešte som urobila mamatest a uvidíme … snáď mám aspoň nádej malinku ♥️a ďakujem držím palce aj tebe

memorybaby
27. feb 2024

@patulka95 ale ved tam uz niečo vidieť . Verim ze uz bude iba tmavnut 🥰

memorybaby
27. feb 2024

@patulka95 ake embryjko ti vkladali?

patulka95
27. feb 2024

@memorybaby ďakujem ♥️kiežby si mala pravdu,po 3 biochem a jedno mmt minuly rok by to bol zázrak , ale nikdy mi nevydržalo tehotenstvo dlhšie ako týždeň , toho sa obávam najviac . A vkladali mi 5 dňovú expandovanu blastocystu a tebe ?

katy44
Autor odpoveď zmazal
katy44
27. feb 2024

@patulka95 podľa mňa ešte skoro testovať, ale vyzerá že tam niečo je, držím palce, skús spraviť test o dva dni

memorybaby
27. feb 2024

@patulka95 mne vyhatchovana blastocystu

memorybaby
27. feb 2024

@patulka95 toa mrzí o to viac ti to prajem ✊

patulka95
27. feb 2024

@memorybaby tak ty si mala ešte o niečo rýchlejšie embryjko 🥰a si mic zlata dakujem ti ♥️

nikadominikanika
27. feb 2024

A máte skúsenosť s vkladom kompaktnej morule? Mne ju vkladali .. odber som mala v pondelok a vklad v piatok, blastocysty boli az v sobotu

patulka95
27. feb 2024

@nikadominikanika ahoj nemám ale videla som tu aj príspevky kde vkladali 8 bunkové emmbryjko lebo nikdy ti nedotiahli do štádia blastocysty a dva krát úspešne tak verím že to bude rovnako aj u teba 😊

nikadominikanika
27. feb 2024

@patulka95 😍 ďakujem … pevne dúfam aj ja 🙂 snažím sa byť v kľude ale toto čakanie je hrozné .. ja som doma, máme prázdniny tak nepracujem a ide ma urvať 😄

sassa15
28. feb 2024

@katy44 tak dnes ti drzim mega palce. Potom daj vediet 🙂

katy44
28. feb 2024

@sassa15 moc ďakujem 😘 krv už mám zobratu už len počkať na vysledok

nici_cs
28. feb 2024

Ahojte dievčence. Ako sa držíte? Tie, čo máte dnes test, siiiilno držím palce 🤞🏻

Ja som dnes 8 dpt po vklade 5 dňového embryomimča. Včera som si robila jeden digitálny test, čo ukázal 1-2 týždne tehotná. A urobila som si včera večer jeden tyčinkový test, čo je napravo a naľavo je z dnešného rána. Vidíte to tam aj vy? Alebo mi proste šibe už?

katy44
28. feb 2024

@alena909 držím palce, potom daj vedieť 😉

katy44
28. feb 2024

@katy44 ďakujeme, vidím to tam aj ja 😍

nici_cs
28. feb 2024

@katy44 držím palce mooooooooc silno, boshe 🤞🏻. Všetkým ženám by som dopriala ten pocit, a to šťastie 🙏🏼. Keďže v tomto celom nie som zbehlá. Robili ti aj ultrazvuk alebo sa robí len krv na prvý krát?

nici_cs
28. feb 2024

@katy44 neviem, či toto bolo pre mňa, ale ak áno, tak dufam, že máš zrak lepší ako ja 😂😂😂

alena909
28. feb 2024

@katy44 aj ja tebe ❤️ ja som bola u nas v unilabse tak som zvedava kedy mi pride sms

patulka95
28. feb 2024

Dievčatá skúšala som robiť už len mamatest nech mám na porovnanie tak dúfam že to bude na dobrej ceste ♥️moc to prajem každej jednej z nás nech nám to vyjde . 💪🏻🙏

nici_cs
28. feb 2024

@patulka95 waaaau, tá druhá čiarka na neskoršom teste, krásna 😍. Držím palce 🤞🏻

patulka95
28. feb 2024

@nici_cs ďakujem aj ja tebe držím ♥️🥰a kedy ideš na krv ?

nici_cs
28. feb 2024

@patulka95 až 5.3. Už sa neviem dočkať 🤦🏽‍♀️. Toto je môj prvý pokus, takže je to pre mňa všetko nové a o to viac som nedočkavá 🙈. Ty kedy ideš?

patulka95
28. feb 2024

@nici_cs ja idem až 8.3 🥲tiež sa neviem dočkať , ten čas sa teraz tak vlečie , ale vydržím všetko len aby to dobre dopadlo. Ja mám toto 2 KET , prvý ani náznak , predtým 4 neúspešne tehotenstva . Tak o to viac mám este vacsi strach ale mám nádej ♥️verím že raz to musí vyjsť 🙏

nici_cs
28. feb 2024

@patulka95 mrzia ma tie neúspešné pokusy ako aj tie tehotenstvá. Neviem si ani predstaviť ten pocit a je fantastické, že ste tu všetky tak silné. Ja mám prvý két, et som ani nemala kvôli ohss, ale neviem si ani predstaviť, keby to nevyjde. Proste musí, verím tomu 🙏🏼. A tebe to tentokrát vyjde tiež. Tak krásne testy. A aj ženu bude v poriadku 🤞🏻❤️

alena909
28. feb 2024

tak moje hcg je len 155 :-/

werculik
28. feb 2024

@alena909 nestracaj nadej, nie kazdy musi mat hned vysoke hcg zavisi aj kedy sa embryo uhniezdi. Na hcg si bola po 10 ci 14 dnoch?

alena909
28. feb 2024

@werculik po 14

werculik
28. feb 2024

@alena909 kedy mas ist znova na krv? Si kontroluj kazde dva dni ci ciarka bledne abo je silnejsia…. Moze byt ze sa neskor uhniezdilo a zacne sa pekne znasobovat. Aj cesnak je dobry na rast plodu 🙏