ET/KET február 2024
@matus7030 Skor som to odklikla ako som tam nieco napisala a uz mi to tam nejde doplnit 🙈😅 otazka mala byt či niektoru z vas caka ET/KET vo february? Nech sa tu trosku podporime 😊
@matus7030 ET či KET ťa čaká? Je to tvoj prvy?
Idem na KET. OPU som mala v decembri, ale dávali sme si robiť genetiku embryí, preto transfer až teraz. Teba to kedy čaká?
@matus7030 ja idem druhy krát na KET 14.2. 😊
Krásny dátum ❤️
Ja pravdeodobne tiez pojdem na 3. vklad, ale az zaciatkom marca. Teraz som 13 dpt a test negativny. V pondelok idem na krv ale necakam ze by bol vysledok iny. Snad do tretice to vyjde
@matus7030 snad ten datum prinesie konecne stastie 🙏❤️
@adabise683 držim moc palce na pondelok🤞
Dakujem. Ale moc tomu nadej nedavam, uz by test aspon cosi ukazal myslim
@adabise683 ahooj ja som 9 deň ale rovnako to mam už je to u mňa stratené😏
@lev26 😔 aj sa chystas na dalsi vklad?
@adabise683 už nie bolo to treti krat už to nechavame tak...a ty aj špiniš alebo tak alebo nie ???
@lev26 nespinim veru, to ale ja ani nezvyknem kym si davam progesteron ... az tak na 3-4 den po vysadeni zacne menzes ... ja asi skusim este jeden vklad, ak teda nebude mat lekar iny nazor
Baby inak ja som taka nervozna cely vikend, ja až nechapem samú seba. 🙉
Je to moj prvy KET (zajtra), ale aj tak som nečakala až takýto stres. Takto nervozna som nebola ani pred OPU.
Dufam, ze zajtra ked budem mat po vklade, sa uz dokazem dat aspon trosku do kludu.
Dievčatá, mám to dnes za sebou. Tak teraz idem pekne oddychovať a čakať. A embryo nech bojuje 💪
@matus7030 ako sa citis? Stres opadol? 😊
@adabise683 ako si dopadla? Mas uz vysledky?
Ja som bola 3.2. Aktualne 9dpt a dnes rano slabulinky duch na teste. Tak uvidime. Vcera este nebolo vobec nic
Akože za celú noc som spala asi len 4 hodiny, ale inak OK, ráno som už nestresovala. Bolo to na mna až príliš rýchle 🙂
Cítim sa úplne normálne teraz. Ďakujem za opýtanie 🙂
Ahojte
Ja som 5 den po...test zatial snehobiele no predtým jeden vklad uz na 5 den bol pekne vidno duch žiaľ ajtak to skončilo zle
Ja mam za sebou 6 vkladov pokial by toto nevyšlo urcite zmenim car uz ma to akosi nebavi lebo im chudakom kazime štatistiku 😂 úspešnosti
Mame vsetky testy sveta 😂😂 a ajtak nic
Mna by skor zaujimalo ci mate niekto skúsenosť v Iscare alebo Žiline
Ahojte, tak ja som 2dpt....moj treti vklad, posledne embryo tak snad to dopadne dobre 🙏
Mne to bohuzial ani teraz nevyslo,snad nabuduce
@adabise683 napodobne ani mne už 3 krat
@lev26 a chystas sa aj na nejake dodatocne vysetrenia? Ci len budes skusat?
@adabise683 bola som na ERA teste,imunologia všetko v poriadku a predsa neuspešne🙃žiaľ už nie vklad som mala 3 krat, odber vajíčok 4krat,2 care za sebou tak už nie .. čakame na adopciu popripade pestunstvo ..od mojich 20 rokov riešime toto uz nemám síl

A aká je otázka? Mňa to čaká v pondelok.