icon

Ferticent

ludasova
11. mar 2018

Ahojte,prosim Vas,viete mi poradit niekto,kto aktualne riesi umele oplodnenie vo Ferticent? Citam,ze tam pracuje Mudr. Marsik, ale znama mi hovorila,ze on ma aj inu ambulanciu,tak teraz neviem,to lekari behaju medzi ambulanciami? Vybrali sme si toto centrum,lebo vraj maju najlepsie ceny,len neviem,ci to este plati,ked to teraz vedie tento pan doktor. Nechcem,aby to vyznelo,ze nam ide o peniaze,len neviem,ktore centrum si vybrat,lebo kazdy samozrejme chvali to,kde sa to podarilo. Ak by teda niekto vedel,ako to tam momentalne funguje a ci je to dobra volba,budem velmi vdacna. Pekny vecer prajem

ceklis
26. apr 2018

@kakatulik myslíš endometrium pred vkladom? Na to nedávali nič, jedine teraz vkladám ten progesteron. Ani neviem skál vysoká bola sliznica pri vklade

jaruna123
26. apr 2018

@rula viem mne to tiez blbne cez ten noo mne prave vcera skoncila keby som vedela prisla by som o par dni skor do kelu teraz cakat dalsi mesiac nikdy som si nepriala ms tak velmi ako teraz

rula
26. apr 2018

@jaruna123 no mi hovor o ms, cakam uz 78'den😂, ale dockam sa, mam lieky.

jaruna123
26. apr 2018

Ake lieky ti dal ? Aky ste mali spermiogram? Mne chcel dat antikon

rula
26. apr 2018

@jaruna123 antik? oooo ,,no ja mam na vyvolanie ms noretisteron, dufam, ze sa mi ten cyklus upravi. ja verim, ze dr. vybral spravnu moznost a ja nie som nedockava. ked som vydrzala 3 roky tak uz toto preckam....

ludasova
autor
8. máj 2018

@ceklis Ahoj,ako sa mas? Myslim na teba,dufam ze vsetko je OK.

ceklis
8. máj 2018

@ludasova ahoj ;) áno, všetko ok, musím skúsiť nabudúce. Včera som bola na krvi a bola negatívna. Škoda, tak veľmi veľmi som dúfala. V stredu idem k doktorovi, tak uvidím čo vymyslíme dalej

ludasova
autor
8. máj 2018

@ceklis Tak to ma mrzi,velmi som ti drzala palce, je to vsetko o velkom stasti,mna to este len caka,ale viem si predstavit to sklamanie...Tak dufam,ze doktor nieco vymysli,aby to nabuduce vyslo,drz sa!

rula
8. máj 2018

@ludasova
@ceklis
caute babule, tak ja v piatok necakam ms, ak by prisla, mam ist do FC 2 DC, je to sobota...tak co potom???? pomoooc

ceklis
8. máj 2018

@rula kvôli odberom máš ísť? Na hormonálny profil? Noooo, to neviem :( on sa robí aj medzi 2-4dnom či ako. Určite im tam volaj hneď ako dostaneš ms a oni ti povedia čo a ako 👍🏻

vladinka
Autor odpoveď zmazal
ceklis
8. máj 2018

@ludasova ďakujem krásne 🙂 tak sklamanie bolo, neviem, možno tým že som nečakala že by to vyšlo, tak bolo take primerane. Ja som sa hlavne tešila že sa podarilo vajíčko oplodniť a spravit transfer. Veď uvidíme, asi to nebude so mnou take jednoduche.

ceklis
8. máj 2018

@vladinka to je už tak dlho to centrum? 🙂 no super, tak snáď mám vyjde na druhý krát 😍

rula
8. máj 2018

@ceklis dakujem. mala by som zacat stimulovat pred IVF, ani sama dobre nechapem, co sa ide diat? Predpisu mi tie lieky a injekcie?

rula
8. máj 2018

@vladinka dakujeme. kamoska ma ,,od Pintera,, syna 9 a z toho isteho ,,vrhu,, dceru 4. oba boli na druhy pokus. su nadherne deti.

ceklis
8. máj 2018

@rula jaaaj, no neviem. Ja som teraz mala nativ. A po krvi som sa objednala na zajtra k doktorovi nech sa s ním dohodnem na liekoch ohľadom stimulky, necakam na 2dc. Asi tam zajtra zavolaj a objednaj sa už na piatok, aby si mala tie lieky na víkend.

rula
8. máj 2018

@ceklis jaaaj, ahaaa, som jaaa ale natvrdla.este ze som sa opytala. a lieky potom kde kupujete?

ceklis
8. máj 2018

@rula oni tam hneď cez cestu oproti hotelu Bratislava majú lekáreň, ktorá im drží lieky 👍🏻 Tak to vybavis hneď všetko naraz. Držím prsty 🙂

rula
8. máj 2018

@ceklis nooo parada zajtra streda ,uff to aby som testovala ci naaahodou...ms nepride

rula
11. máj 2018

@ceklis
@vladinka
@ludasova
@ketere
baaabyyyy, tak rano dorazila ms, ide sa na to. 🙏

ketere
11. máj 2018

@rula výborne, držím palceee :-* ozvi sa poobede..

ceklis
11. máj 2018

✊🏻 Držím palce a daj vedieť čo a ako 😊

rula
11. máj 2018

@ketere
@ceklis anooo ozvem sa

vladinka
11. máj 2018

@rula daj potom info. Sem tam sem nakuknem. Držím silno palce,nech to vyjde😍

rula
11. máj 2018

ach, to len mne sa moze stat, mam 2 cysty, ak sa do rana neodplavia, tak ranoranopunkcia punkcia a ak ani to nepojde, odklad o mesiac.... ale injekcie mam uz doma.

ceklis
11. máj 2018

@rula achojo, to teda aby nebolo asi vsetko len take "jednoduche" :(
drzim palce nech sa odplavia do rana a nech to vsetko rychlo zbehne
ake mas lieky? teda injekcie?

ketere
11. máj 2018

@rula aaach jaj... tak nech sa kotuhy odplavia same 😉 ides znova rano na uzv?

rula
11. máj 2018

@ceklis
@ketere
ano, rano znova, ale nemyslim si, ze sa odplavia, mavam cysty cokoladove a ta sa len tak neodplavi. keby som nemala uz nakupene, kaslem na, to.Je to na figu.

ludasova
autor
11. máj 2018

@rula Ach do kelu,akurat to citam,ze mas cysty,to je jak naschval...daj vediet,mozno sa to doktorovi podari a zmiznu,este nic nie je stratene. Drzim silno palce a myslim na teba,vela stastia prajem,drz sa!😘

ketere
11. máj 2018

@rula .no ved uvidis, drzim palce 😉 podaj potom spravy 🙂