icon

Ferticent

ludasova
11. mar 2018

Ahojte,prosim Vas,viete mi poradit niekto,kto aktualne riesi umele oplodnenie vo Ferticent? Citam,ze tam pracuje Mudr. Marsik, ale znama mi hovorila,ze on ma aj inu ambulanciu,tak teraz neviem,to lekari behaju medzi ambulanciami? Vybrali sme si toto centrum,lebo vraj maju najlepsie ceny,len neviem,ci to este plati,ked to teraz vedie tento pan doktor. Nechcem,aby to vyznelo,ze nam ide o peniaze,len neviem,ktore centrum si vybrat,lebo kazdy samozrejme chvali to,kde sa to podarilo. Ak by teda niekto vedel,ako to tam momentalne funguje a ci je to dobra volba,budem velmi vdacna. Pekny vecer prajem

rula
11. máj 2018

nervy mam, mozem si dat cervene? nech sa poriadne spusti ms?
mam Gonal900/1,5, Menopur 75,Orgalutran 0,25/0,5

kakatulik
11. máj 2018

@rula jasne hneď by som si dala s tebou. Taj si spolu vypiť. Niekedy to musíme naplánovať.

rula
11. máj 2018

jeej , Ty si tu? Super. Idem si dat.

kakatulik
11. máj 2018

@rula len tak obďaleč sledujem zatiaľ. Ja by som pre začiatok skúsila nativ, alebo soft

rula
20. máj 2018

@ketere ahooj, pocuj, kedy mam ist na tie predoperacne vysetrenia , kedze su platne len 1 mesiac?

ketere
20. máj 2018

@rula ja som bola cca týždeň pred OPU. Bola som za 2 hodky hotová. A pokiaľ pôjdeš k tomu Dr., čo tam z Ferticent posielajú, tak nebudeš musieť ísť ani po výsledok, pošle do do Ferticentu mailom.

ketere
20. máj 2018

@rula koľký DC si? kedy zhruba bude OPU?

rula
20. máj 2018

@ketere nooo, ja zacnem stimulku najskor o mesiac, momentalne ustalujem hormony...len som bola zvedava. a ano, pojdem k tomu dr. co si bola aj Ty, lebo u nas to trva a vsade sa caka...

ludasova
autor
21. máj 2018

@ketere Prosim ta,a kolko sa plati u tohto lekara za predoperacne vysetrenie? To musim ist len k nemu,ci mozem si to vybavit aj sama v mieste svojho bydliska?

rula
21. máj 2018

@ludasova ahoj, mozes si to vybavit aj u Vas, ak je Ti to jednoduchsie. A ako ste na tom? Kam ste sa posunuli?

ludasova
autor
21. máj 2018

@rula Ahoj,dakujem,no ved prave,nechcela som kvoli tomu cestovat do BA. My stale cakame na vysledky z tej genetiky,za tyzden to bude mesiac,tak hadam uz budu,a potom dufam pojdeme na to. A vy ako? Co tie cysty,ako to dr. poriesil? Citam, ze zacnes stimulku najskor o mesiac?

ketere
21. máj 2018

@ludasova
Aj sama si to mozes vybavit.

rula
21. máj 2018

@ludasova nooo, pockam do ms a uvidim, co dr. dalej rozhodne. Dufam, ze uz zacneme so stimulkou. 28.5 idem na kontrolu

ludasova
autor
22. máj 2018

@rula drzim palce,aby si uz co najskor zacala,lebo to cakanie je o nicom. Nam dnes volali z genetiky,vo stvrtok ideme pre vysledky,a potom 30-teho do centra,tak som zvedava,co bude. Dam vediet,dufam,ze ti kontrola dobre dopadne.

rula
22. máj 2018

@ludasova Ooo tak to uz ubehlo, idete pre vysledky. vidis, dockame sa narovnako.Tak aj ja vam drzim palce, nech zacnete a dojdete do zdarneho porodu.

1983andrea
5. jún 2018

@ludasova ahoj,ja tam chodim uz druhy krat,,,,,teraz som 6 den po ket...vyslo nas to cca 1100 eur🙂

1983andrea
5. jún 2018

Ahoj,sa k vam votrem🙂 ja som bola vo Ferti dva krat.....prvy raz,tam bol este doktor Pinter,bolo to davnejsie,vtedy som mala pri odbere 23 vajicok,z toho 12 sa oplodnilo a zostalo len jedno nakoniec,ktore mi vlozili,bohuzial to nevyslo. Teraz chodim znovu,mala som 29 vajicok,zasa 12 sa oplodnilo a ostali dve embrya,ktore mam momentalne obe vlozene, som 6 den po ket,po predlzenej kultivacii.....tak cakam na.....zazrak🙂🙂🙂 Cele nas to vyslo cca 1100 eur,,,

1983andrea
Autor odpoveď zmazal
1983andrea
5. jún 2018

@winky01 ahoj,ked si samoplatca,kolko vas to stalo???? dakujem...

ludasova
autor
6. jún 2018

@1983andrea Ahoj,vitaj medzi nami. Velmi ti prajem,aby to tentoraz vyslo,mas pravdu,je to zazrak,treba verit,ze sa podari...Ja teraz treti den stimulujem,dost sa toho vsetkeho bojim,toho odberu vajicok,teda,ak nejake budu. Len ma zarazilo,ze si mala tak vela vajicok, a potom len dve embrya. Aj ste si davali to lepidlo na embrya?

ludasova
autor
6. jún 2018

@rula Tak sa hlasim,treti den uz picham injekcie,a zacinam byt nervozna,ze co bude...Ty ako?

1983andrea
6. jún 2018

@ludasova ahoj, prvý krát sme si dali, teraz už nie lepidlo. Ani nám na genetike nič nezistili negatívne, tak nechápem prečo tak málo embryí. Prvý raz nám povedali ze sa prestali vyvíjať po troch dňoch, pri druhom ivf volali ze ich nechajú ešte deň vyvíjať, že nemajú toľko buniek koľko by mali mať... Tak mame predĺženú kultivaciu.... Som písala už... Som 7 deň po ket... Tak teraz začínam stresovať..... :(

ketere
6. jún 2018

@1983andrea držím palce.. ja som momentálne na čakačke, čakám ms, a ideme stimulovať sliznicu na ket 🙂

rula
6. jún 2018

@ketere
@ludasova
ahojte, ja cakam na ms a ta nikde....parada...mam zacat stimulku, ale takto to asi nepojde, pockam do piatku a budem volat.
drzte sa babule...

rula
6. jún 2018

@1983andrea prajem Ti , aby si tentokrat bola stastna a bola v dobrej nadeji a dosla zdarne az do porodu. A pokoj v srdci.

ludasova
autor
6. jún 2018

@rula jaaj moja,toto je teda boj,ale musime to vsetky nejako zvladnut. Drzim palce

ludasova
autor
6. jún 2018

@1983andrea no ved to,ze clovek len stresuje...nic ine nam neostava,len verit,drzim palce a daj potom vediet...

rula
6. jún 2018

@ludasova dakujem. no, sme na dlhej ceste, co uz...

1983andrea
7. jún 2018

Ahojte, vidím to biedne, 8 deň po ket a test biely ako sneh:(

ludasova
autor
7. jún 2018

@1983andrea a nie je este skoro? Vraj aj test moze byt negativny,a ukaze sa az z krvi,ze sa podarilo,akurat vcera som to tu na koniku citala...