Ferticent
Ahojte,prosim Vas,viete mi poradit niekto,kto aktualne riesi umele oplodnenie vo Ferticent? Citam,ze tam pracuje Mudr. Marsik, ale znama mi hovorila,ze on ma aj inu ambulanciu,tak teraz neviem,to lekari behaju medzi ambulanciami? Vybrali sme si toto centrum,lebo vraj maju najlepsie ceny,len neviem,ci to este plati,ked to teraz vedie tento pan doktor. Nechcem,aby to vyznelo,ze nam ide o peniaze,len neviem,ktore centrum si vybrat,lebo kazdy samozrejme chvali to,kde sa to podarilo. Ak by teda niekto vedel,ako to tam momentalne funguje a ci je to dobra volba,budem velmi vdacna. Pekny vecer prajem
jeej , Ty si tu? Super. Idem si dat.
@rula Ahoj,dakujem,no ved prave,nechcela som kvoli tomu cestovat do BA. My stale cakame na vysledky z tej genetiky,za tyzden to bude mesiac,tak hadam uz budu,a potom dufam pojdeme na to. A vy ako? Co tie cysty,ako to dr. poriesil? Citam, ze zacnes stimulku najskor o mesiac?
@ludasova ahoj,ja tam chodim uz druhy krat,,,,,teraz som 6 den po ket...vyslo nas to cca 1100 eur🙂
Ahoj,sa k vam votrem🙂 ja som bola vo Ferti dva krat.....prvy raz,tam bol este doktor Pinter,bolo to davnejsie,vtedy som mala pri odbere 23 vajicok,z toho 12 sa oplodnilo a zostalo len jedno nakoniec,ktore mi vlozili,bohuzial to nevyslo. Teraz chodim znovu,mala som 29 vajicok,zasa 12 sa oplodnilo a ostali dve embrya,ktore mam momentalne obe vlozene, som 6 den po ket,po predlzenej kultivacii.....tak cakam na.....zazrak🙂🙂🙂 Cele nas to vyslo cca 1100 eur,,,
@winky01 ahoj,ked si samoplatca,kolko vas to stalo???? dakujem...
@1983andrea Ahoj,vitaj medzi nami. Velmi ti prajem,aby to tentoraz vyslo,mas pravdu,je to zazrak,treba verit,ze sa podari...Ja teraz treti den stimulujem,dost sa toho vsetkeho bojim,toho odberu vajicok,teda,ak nejake budu. Len ma zarazilo,ze si mala tak vela vajicok, a potom len dve embrya. Aj ste si davali to lepidlo na embrya?
@ludasova ahoj, prvý krát sme si dali, teraz už nie lepidlo. Ani nám na genetike nič nezistili negatívne, tak nechápem prečo tak málo embryí. Prvý raz nám povedali ze sa prestali vyvíjať po troch dňoch, pri druhom ivf volali ze ich nechajú ešte deň vyvíjať, že nemajú toľko buniek koľko by mali mať... Tak mame predĺženú kultivaciu.... Som písala už... Som 7 deň po ket... Tak teraz začínam stresovať..... :(
@1983andrea držím palce.. ja som momentálne na čakačke, čakám ms, a ideme stimulovať sliznicu na ket 🙂
@1983andrea prajem Ti , aby si tentokrat bola stastna a bola v dobrej nadeji a dosla zdarne az do porodu. A pokoj v srdci.
@1983andrea no ved to,ze clovek len stresuje...nic ine nam neostava,len verit,drzim palce a daj potom vediet...
Ahojte, vidím to biedne, 8 deň po ket a test biely ako sneh:(
@1983andrea a nie je este skoro? Vraj aj test moze byt negativny,a ukaze sa az z krvi,ze sa podarilo,akurat vcera som to tu na koniku citala...

nervy mam, mozem si dat cervene? nech sa poriadne spusti ms?
mam Gonal900/1,5, Menopur 75,Orgalutran 0,25/0,5