Ferticent
Ahojte,prosim Vas,viete mi poradit niekto,kto aktualne riesi umele oplodnenie vo Ferticent? Citam,ze tam pracuje Mudr. Marsik, ale znama mi hovorila,ze on ma aj inu ambulanciu,tak teraz neviem,to lekari behaju medzi ambulanciami? Vybrali sme si toto centrum,lebo vraj maju najlepsie ceny,len neviem,ci to este plati,ked to teraz vedie tento pan doktor. Nechcem,aby to vyznelo,ze nam ide o peniaze,len neviem,ktore centrum si vybrat,lebo kazdy samozrejme chvali to,kde sa to podarilo. Ak by teda niekto vedel,ako to tam momentalne funguje a ci je to dobra volba,budem velmi vdacna. Pekny vecer prajem
@1983andrea velmi ti drzim palce,nech sa uchytia obidve, toto cakanie je hrozne, ani si nechcem predstavit,ze to caka aj mna ...Drzte sa!
@ludasova ďakujem, držím palce aj ja tebe... No snáď aspom v sobotu bude neaky duch na teste:(
@1983andrea musi byt! potom daj vediet
@1983andrea stalo nás to cca 2000 €
@1983andrea ahoj.chodili ste dr maršikovi.prosim ake mate snim skusenost?
@winky01 .ahoj aj mi sa chystame na iui u doktora maršika boli sme unho na 1konzultaciu zatial sme snim spokojni navrhol nam inseminaciu na kolko moj manžel má azoospermiu a rozhodli sme sa pre darcovsk.a vam spravil iui akého ivf? A kolkati pokus sa podarilo aku ste mali diagnozu ak sa možem spýtať?
@winky01 A prečo až 2000eur? Ako je to možne? Aspon sa to podarilo?
@ronaldoboss My sme chodili do Gyn-fivu a absolvovali tam 3x IFV, kvôli manželovi, mal zlý spermiogram a odporučili nám teda IVF.
3x to bolo bez výsledku.
Tým pádom sme si vyčerpali možnosť ísť cez poisťovňu a museli sme ísť ako samoplatci, preto 2000€.
Ale stálo to za to. Vďaka Mudr. Maršíkovi máme zdravého 11. mesačného syna na prvý pokus.
Vo Ferticente majú užasný prístup, úplne iné postupy ako v iných zariadeniach.
@winky01 tak to som rada že ste spokojni dr maršikom.aj vi ste mali darcovske spermie?alebo už manžel mal lepši spermiogram?
@ronaldoboss Nemali sme darcovské spermie, manželove sa dali použiť. Prirodzene však otehotnieť bola veľmi malá šanca, preto nám navrhli cyklus IVF.
@winky01 aha chapem a vi ste mali problem alebo manžel?
Kočky prosím Vás čo chodíte do Gyn fiv žilina viete porovnať s Ferticent ?
Uvažujem nad zmenou a každá informácia pomôže v rozhodovaní
@ronaldoboss manžel mal problém, mal málo a pomalé spermie a ja som mala nepravidelný cyklus..
@winky01 ahoj v prvom rade gratulujem ku krasnemu syncekovi je nadherný 🙂 čitam tu prispevky prosím s akým odstupom ste absolvovali IVF po sebe? Do ferticentu ste isli potom na odporucanie? ja mam za sebou prve IVF v Repromedice neuspesne teda konkretne dnes potvrdené tak pozeram o Ferticente 🙂
@dotyna Ďakujem veľmi pekne 👶🤗
2x som na IVF išla po roku, 3x po ďalšom polroku.
Potom sme si potrebovali dať s manželom pauzu, po všetkých tých sklamaniach.
4x som išla 2 roky po poslednom a to už sme išli do Ferticentu. Mali sme odporúčanie, od jedného známeho , od ktorého sme sa medzi rečou dozvedeli, že oni majú všetky 3 deti vďaka Ferticentu... To nás nakoplo a išli sme opäť do toho a konečne úspešne...
Držím palce a určite sa nevzdávajte 🙂
@winky01 ahoj velmi ma potešilo že sa vam podarilo prave vo ferticentre mi tam tiež chodime a čakame na vysledki od genetiki a potom šup na ivf.chodime dr maršikovi a vy komu chodite?
@ronaldoboss Ahoj. Aj my sme chodili k Dr. Maršíkovi ☺️
Tak vám budem držať palce 🤗
@winky01 vdaka.a na 1 pokus sa tk podarilo?
@ronaldoboss 3x sme boli na IVF v gyn-five a tam to bolo neúspešne. Potom sme išli do Ferticentu a sa to podarilo na 1x. 😊
@winky01 tak to je super. Dufam aj mne sa to podari na 1pokus.
@ronaldoboss veľmi držím palce 🤗😉
@winky01 vďaka
Ahojte . Prosím, tie ktoré ste chodili do fericent ,urobili vám IVF aj bez imunologie? Genetiku ideme v pondelok,ale na imuno nás objednali až o 3 mesiace a to naozaj čakať nebudeme :/
@sisa393 ahoj mi sme išli vo ferticentre a chval bohu uspešne.ja ked som išla tak ne pitali žiadne višetrenie .hned ma višetril objecnal na odberi až potom ta pišls na geneticke višetrenie imulogicke višetrenie ne pýta.podla diagnozi aki mate problem.ale odporučam ferti je tam lekar maršik velki odbornik.
@ronaldoboss áno boli sme dneska. Robili spg, odbery sono ... genetiku máme pondelok ,ale imunologiu až o tri mesiace čo čakať určite nebudem . Chceme to teda vyskúšať bez toho ,ja som predtým chodila do GF ..
@sisa393 a imunologa ferticent vam odpiručil?
@ronaldoboss áno

@ludasova dúfam ze je to skoro, čítala som aj ja príspevky, len som to nemohla vydržať... Pockam do soboty, to bude 10 den...