Ferticent v Bratislave, 2. časť
ahooojte vitajte v pokracovani velmi uspesnej tehulkovskej temy.
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....
za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....
Pegy aha, ja že sa platí aj za prvý KET a zmrazenie...
Sylvusa nič neplatíš pri návšteve...a IVF prepláca poisťovňa všade len 3 krát, ale v niektorých CAR si platíš za aj za ICSI aj za PK, atď...a výjde ťa to napr. aj 35.000,-Sk ako mňa. Ale v tomto CAR nie...
ja som chcela ísť do Iscae, ale tu som sa dočítala o Ferticente, a je lacné, 25.4. máme svadbu, takže tam pôjdu peniaze, potom zase do Ferticenta, tak preto uvažujem do tohto centra, a byby chvália , dúfam, že ma gyn. nebude odhovárať, on má s nimi zmluvu, a on asi peniaze
bobjan prvé dva dni po KET som ostala doma na dovolenke a ležala som...potom sombola jeden deň v práci no doslova ma odtiaľ vyhnali tak čerpám dovolenku lebo môj gynekolog ma nechcel vypísať
aha, tak si ležala...ja normálne fungujem doma...ale nenaťahujem sa,nedvíham, ale väčšinou tiež polihujem pri tv 😉
alex pocity mám všelijaké..no je inak ako po prvom KET...bolia ma prsia (strašne), občas ma pobolieva podbruško, trocha som špinila a niekedy mi vadia niektoré pachy ale inak fajn
ahojte,
bobjan,ano nakupene,ale len drogeriu sme kupili
pegy,to vyzera veeeelmi dobre s tebou,aj to spinenie bol dobry priznak 😉 som velmi zvedava na teba,hned sa hlas po krvicke 😉
pegy ty si neplatila KET? ty si ale nemala Et kvoli ohss,nie? za mrazenie sa inak normalne plati,ked su embrya navyse,ja som platila 6 000sk,ked nieje Et kvoli ohss,tak sa mrazenie neplati
ozaj a citis nejaku zmenu? prsia?
peggyyy, veď ty si tehuuuu, uvidíš, že to bude pozitívne. Ja keby som mala také príznaky, určite už testujem.
petka no prvý KET som neplatila a druhý už áno....v prepočte 9000 Sk, no zajtra sa ohlásim to určite.....no ja dúfam, že budem mať //, už len kvoli tomu že som už o mimino prišla a prvý KET bol negatívny
alex ak bude výsledok pozitívny tak si ten test spravím na pamiatku a hodím ho do albumu, neboj
ano drogeriu,rozhodla som sa,ze budem pouzivat Niveu,myslim,ze ta je dobra...
baby chcem sa spýtať, menzes som mala 10.2. , trvala mi 4 dni, nebola až ta silná, a počas menzesu ma boli prsia, menzes v sobotu skončil a stále ma bola prsia, to hádam nemôžem mať ovuláciu , už som z toho paf

no platiť nebudeš nič..až za lieky na stimuláciu...akurát môj manžel platil za spermiogram okolo 500,- ale to len raz