Ferticent v Bratislave, 2. časť
ahooojte vitajte v pokracovani velmi uspesnej tehulkovskej temy.
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....
za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....
Peťka ďakujem za podporu- si zlatučká, ako vždycky ku každej z nás 😉 🙂
Tak to je fakt dávka jak pre koňa. Som zvedavá, čo to so mnou spraví. Dobre že si nepichám 6 😀
A čože prerábate??? Detskú izbičku už??? Nebojkaj sa, zajtra ti všetko dobre dopadne. Hlavne že si bola v poriadku počas prvých troch mesiacoch. Nebojkaj, zvládneš to 😉 A bábenka tiež. Veď ty si veľká bojovníčka. Držím ti silno palce, nech je všetko o.k. 😉
ja mam za sebou uz osmu vcelicku dnes. zatial to zvladam hrdinsky - neplacem ani nic podobne 😀
a ked mas pochybnosti ohladom riedenia, zavolaj rano do FC ved su tam od 7.00 a urcite ti poradia.
peti urcite to dobre dopadne ! a stale vies ze ti to mozu zasit keby bolo najhorsie. no s tym upratovanim si fakt nepomozes, toto bude asi skola pre teba - lebo pri tvojich dvoch princeznach si tak ci tak na nejaky neporiadok budes musiet zvyknut ! 😉
folikulov na jednom cca 6 a na druhom tri. ale este su male. dalsi UTZ mam v stvrtok a mozno v sobotu bude OPU..... v stvrtok budem mudrejsia....
Drobec, tak hneď informuj, čo a ako, nech ma motivuješ 😉 Držím palce nech je ich čo najviaaaaaaaaaaac 🙂
mimka - mne staci aj menej ale kvalitne !!!! dufam ze v tych 10budu aj vajicka !!!! toho sa este trosku bojim
Nebojkaj sa. Aj ja sa bojím o tie moje, ale nesmieme sa vzdávať. Ty máš tiež druhé ivf, však?
ale nie, nebojim sa zatial nemam coho - som v dobrej pripravnej faze, zatial sa z toho vsetko vytesujem ze sa nieco deje ! je to moje prve IVFko.... ale aj posledne ! 😀
Ja som bola vo FC. Mrazáčikovia žiaľ neboli, takže preto všetko odznova. ☹ Ale teším sa, že je teplo- vraj väčšia šanca na úspech. 😉 U teba tiež moja. 🙂
petulka - na zajtrajsok ti drzim straaasne moc polce, podla mna to dopadne dobre... A baby maju pravdu - pri dvoch princeznach si budes musiet zvykat na neporiadok...
mimka - super ze zacala stimulka, strasne moc drzim palce a v sobotu cakam spravy z kontroly...
Ja som 11 den po transfere a mam bolesti ako pred menštruaciou a svetlo hnedy vytok. SA bojim aby som neprišla o embryjka.
Ahojte....nehnevajte sa baby ze sa hlasim az dnes,ale vcera mi nebolo dobre...takze bola som u gyn.,vsetko je v poriadku,srdiecko uz bije,pohyby uz tiez su,male ma 2,23cm a som tak v 8-9 tyzdni...mam ist k internistovi alebo ku gastroenterologovi skrz tych mojich nevolnosti
ahojte baby 😉
veam 😉
kocky,drzte mi palce,dneska poobede idem ku gyn.,dufam,ze moj krcok pekne stale drzi a ze nepojdem odtial rovno do nemocky,bojim saaaa 😔
baby,tak si na ten neporiadok teda zacnem uz zvykat 😀 😀
mimka,obyvacku sme mali predelenu na dve izby,tak sme tu stenbu zvalili spät,ako bola,musime to dat do povodneho stavu ,takze trocha zmeny...
bobjan ahoj,
prave som na teba myslela,ze kde si zase 😉 😉 😉
dik 😉
ano budeme sa stahovat,ale nevieme este presne kedy a kam,cakame na byt...a toto si chceme troska prerobit dovtedy 😉
ako sa mas???
Peti, no teraz to tu flákam, lebo v práci sa niekedy nedá písať, keď tu pobehujú chlapi 😒
Doma mám robotu, furt čosi upratujem, keď je tak pekne, tak ma to baví a robím takú jarnú očistu - vyhadzujem nepotrebné veci 😅
mám sa fajn, tak normálka...
ozaj a super, že tá fľaška na boku zmizla 😉
myslis infuziu? nechapem s tou flaskou 😅
bobjan,aj ja by som rada nieco porobila,tiez ma to bavi,ked je tak pekne,pustim hudbu a idem...ale vsetko robi drahy
suseda podomnou pecie asi nejake kolace,vonia to,ako moravnske,aku chut mi narobila,dala by som si s mlieckom 🙂 ,ze by som vecer spravila 😀 ked drahy spravi cesto 😝
dokedy si v praci,ved nemam ani prehlad o dnoch 🙄
no čo bola tu tá reklama na boku na koňovi, keď si písala 😉
Peti, zaklop susede, nech sa podelí 😅, že ty už mliečko máš🙂 Nech nie je škrobica, keď to tak vyvoniava 😀
len pekne oddychuj, nech drahý spraví cesto a aj koláče 😉
Drahý nech pekne upratuje, ty odpočívaj, prvoradé sú babenky a ty, robota ťa neminie, keď budú na svete, neboj 😉
do 16.00 😝 ma tu trafí šľak...už by som aj šla domov 😅
jaj,tak detska flaska,som nepochopila,ani som si nevsimla,ze zmizla a co ta rusila?
no ale laka ma to,to sa fakt neda vydrzat sediet,lebo on robi vsetko tak trocha po svojom a ked vidim,ze zle,tak ma to vytaca 😀
ale som myslela ,ze dokedy,do zajtra??? este robis? ja neviem,ani co je za den zase,ked som tu,ako v jaskyni 😖
no nerušila ma, ale keď som písala a chlapi tu pobehovali, tak svietila na pol obrazovky, teraz je to v pohode 😉
no mi hovor...o tom upratovaní....ja som kázala chlapovi povysávať a prišla som domov a hneď som ho sprdla....tak bol chudák urazený, že sa snažil a ja som ho zrušila troma smietkami 😀
jáááááj, no do zajtra....normálka a potom od utorka..
chceli sme sa ísť okúpať v pondelok niekam, ale asi pôjdem môj do roboty, tak sa budem doma zasa nudiť sama 😝 a nikomu neotvorím, cha 😀
dnes je stredaaaaaa 😉 zástrčkový deň 😀
Jaj,to zase sa mi bude Vierka smiat,zase akurat streda,ked ani neviem 😀 😀 😀
to je pre Vierku den 😀 😀 😀
ved aj ja ho budem mat zastrckovy,ale akurat tak so sonom 😀 😀 😀
aj ja ho stale sprdnem chudaka,ale musim sa ovladat,potom mi je luto,lebo on sa snazi fakt upratat,tak nech je jak je,ale snazi sa,musim ho pochvalit radsej 😉
tak este zajtra a mas veget...
a budes doma v pondelok?
caute...no uz som tu,Petka jasne ze budeme drzat palce
bobjan no konecne trocha oddych ved sa prepracujes 😀

Ahoj Drobec 🙂 Ja som si to pichla sama, od zajtra manžel 🙂 Minule som si pri 4 pichala s jednou vodičkou, takže skúsim tiež s jednou, ako aj ty. A ty ako????? Koľkú injekciu už máš v sebe ty???? Držím ti palce, nech je čo najviac folikulkov. 😉