Ferticent v Bratislave, 2. časť
ahooojte vitajte v pokracovani velmi uspesnej tehulkovskej temy.
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....
za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....
pri prvom neúspešnom KET mi volali hneď po druhej a teraznič....sakra...už začínam byť z toho trocha nervózna...aj manžel stále vyvoláva...
podla mna nebol ziadny problem, len si to najlepsie nechavaju asi nakoniec... najprv asi volaju takym neuspesnym a potom sa potesia s niekym...
Vierka, vidíš??? A keď si nás ty takto napínala...??? a to má peg test a ty niiiiiiiiiiiiiiiič.... 😉
bobjan - tak si musis zvykat, lebo ani nabuduce si ten test nespravim 😀 😀 😀
pegy - ja nie som tehu... mne volali tak o 14.05...
no somvolala a že nezabudli na mňa len doktor práve volá do labáku tak mi dá potom vedieť, že sa nemusím báť... 😝
bobjan - da sa to vydrzat to cakanie na krvny test, aj ten den je pohoda, tak to necham zase na nich 😀
pegy - tak m zavolaj, ved su uz skoro 3...
volaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...Hcg vyše 900....ja sa taaaaaaaaaaaak tešíííííííííííííííííííííííííím 😀 😀 😀 😀
pegy - jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej 😀 gratulujeeeeeeem, to je taka krasna spravicka 😀
a teraz bude aky dalsi postup???
Pegyyyyyy, to je uzasne...Som si tu skoro prsty zjedla....gratulujem 😀
Konecne mozem ist do obchodu, uz dve hodiny sa chystam

pegy - tak to mi pripomina mna - nikdy v zivote som tak rychlo necikala 😀