Ferticent v Bratislave, 2. časť
ahooojte vitajte v pokracovani velmi uspesnej tehulkovskej temy.
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....
za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....
Baby, tak teda keď ste odfrčali na Ordinejšn 🙂 tak idem aj ja kukať.
Peťka, Veam, Emka, Floskulka- čafte zatiaľ. 🙂
veam a poviem ti,cele tehu tomu nebude verit,lebo ja ani teraz neverim,to si uvedomime asi az ked nam budu male plakat v postielke 😀
logi, super, normálne ti závidím 😎
Veam, jo, pracovne, ale teším sa, super víkend predo mnou, bude pohodička, klídek, tabáček 😀 Hádam aj čosi ugrilujeme 😉
a ty ako? Máš aj vychádzky? chodíš niekam, či len doma?
loginka supeeeer...
bobjan ano mam aj vychadzky,obcas zajdeme k nasim alebo do mesta alebo niekam na prechadzku sa vyluftovat
dobre ranko babulky 😀
loginka - super, ze si ides dnes po lieciky 😀
ja prave premyslam, ci zavolam do FC dnes ze kedy sa mozem stavit po lieky, alebo az v pondelok 😀
loginkaaaaaaaa velmi na teba myslime... cmuuk a drz sa.. silnooooo a musi to vyjst, za chvilku ta mozno bude naseldovat aj Pahu aj Gregy... tak aby si bola vzornou motivaciou.. uznaj ze ja sama to nevytrnhnem hehehehhe
dik babuuuuuuuuuuul 🙂
jasne budem sa snazit, ale zacinam az next cyklus, lebo planujeme dovcu - Kuba 😉
ako sa mate? ako pahu a gregy, nejako o nich nic neviem ...
takze kuba???? no pekne... prosim ta davaj na seba pozor ano ???
s Pahu som doooost pravidelne, teraz je akurat chora chuuuda moje, prehnala to na pivku hehhheehehhe
nevyslo im 2 ivf, a teraz... teraz su v stadiu cakania co bude, ale kukni jej foto kupila si noveho psika a je uzasny... a Pahu vyzera spokojne takze zatial neriesi..
gregy... volala som s nou , bola vo svedsku na dovci, april ma stasne nabity, ma stasne vela roboty aj ona aj jej drahy, ale pokial mam info tak cca v maji chcu ist do FC... takze tak
jasneeeeeeeeee, velmo sa tesujem
este nemame nic vybrate ale googlime ostosest
pozdraf pahu aj gregy!
a vy sa opatrujte!
Dobre ranko,aj ked dneska take pod mrakom u nas
ano bob,noveee 😉
Vierka a to uz mas dostat menzes? nezabudni,ze recepty ti da az tyzden pred menzes a az po kontrole ,po uzv,ci nemas cystu,aby si sa tam neprehnala,ako ja raz
petka - ahojcek... no ja som dostala mrchu vcera a od tej nasledujucej mozem stimulovat... a to sa chcem obednat na ten kontrolny utz a na vyfasovanie injekcii ked bude vsetko v pohode... takze teraz uz viem, ze kedy by som ho mohla mat.... ale zavolam tam ohladom toho az v pondelok, teraz mi pride na to moc skoro 😀
no ale to sa musis objednat cca tyzden pred menzes,inak ti recept neda,ja som sa tak raz premotala tam
ja som myslela,ze sa uz chces teraz niekedy objednat
petka - ja sa chcem objednat na ten termin tyzden pre mrchou - lebo podla toho ze uz teraz mam, si to viem vyratat, ze kedy tam mozem na ten utz a pre tie injekcie ist...
aha,ok potom,som myslela,ci si nepozabudla,ako to treba..tak fajn 😉
dneska som nejaka depresivna a uz som si dala aj magnezko,to z toho pocasia asi 😖
nivu nemozem,s ananasom nemame radi a spizy som nerobila...asi spravim len tak na stave so zeleninou...ale nechce sa mi dneska nic,vonku je hrozne pocko 😖
caute kocky, tak sa vam opat hlasim z nemocky 🙂
konecne mame aj po ranajkach, dnes na nas akosi pozabudli, tak sme vsetko na tanieroch od hladu zosrotvali 😅
dnes bola aj mala aj velka vizita, zobrali ma aj na utz. ze ako si vedu moje vajecniky a hlasim ze oba uz maju "len" 5 cm, volnu tekutinu v brusnej dutine stale mam, ale uz sa vstrebava a mam ju len na spodu bruska 🙂. Nechaju si ma u az do pondelka, takze o vikendovy program mam postarane 😖
tak potom nič....
u nás je pod mrakom 😖
Emka, ahoj 😉 Držím ti palce, aby ti víkend rýchlo ubehol a bola si doma a všetko nech je v poriadku 😉
petka - ja viem presne ako na to, len som uz nedockava, tak ma mohli kludne aj teraz zobrat, mne by nevadilo 😀
a len tak zapecene prsiacky zo zemiakmi, smotanou a syrom??? 😝 😀
emka - tak to je super, ze sa to uz vsetko dava do poriadku... verim, ze vsetko dobre dopadne a bodaj by si za osmenu dostala pozitivny tehu test 😉
u nas je pod mrakom a to chcem ist dnes do mesta, asi zmoknem 😅
dikes babule, krv mi na HCG uz brali, vysledok bude mozno vecer, uvidim .... som 8-9 den od ET 😅

Dobre baby...idem teda aj ja,,,zajtra sa tu stretneme,,,majte sa pekne 😔