icon

Ferticent v Bratislave, 2. časť

babulka123
13. feb 2009

ahooojte vitajte v pokracovani velmi uspesnej tehulkovskej temy.
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....

za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....

lienkalienocka
29. mar 2012

@silvia545 citrony mozem len v malych mnozstvach, inac mam bolesti zaludka 😉 ja nemam cyklus 28 dnovy, ale taky 30-35. v nedelu to bude 30, tak dufam ze ked aj v pondelok dojde, tak ze mozem este aj vtedy prist. ozaj, odkedy sa rata ms? lebo ja mam prvy den len take hnede a az niekedy vecer ci rano mi ide krv. tak mam ratat az tu krv? 😉 stalo by sa nieco keby som si dala az treti den napr? 😉 alebo prvy?

dorotka_
29. mar 2012

@lienkalienocka no s urcovanim prveho dna ms mam aj ja problem a vzdy sa bojim ci ho trafim lebo ja niekedy mam take spinenie aj 3 - 5 dni a az potom sa mi spusti taka riadnejsia, takze sa mi moze stat ze ja si myslim ze mam 1. den, a mozem mat uz kludne 3. den

lienkalienocka
29. mar 2012

@dorotka_ no presne. ja nastastie nespinim dlho ale tiez neviem kedy. niekde som citala, ze prvy je ten, kedy ti zacne krv. asi sa musim spytat uja doktora 😕

evickav
29. mar 2012

@silvia545 na zajtra držím moc palce,,, nech sú vajká kvalitné 🙂
tak si dobre pospinkaj a po prebudení nech ťa čakajú už len dobré správičky 😀

soi
30. mar 2012

@kamilkanr : Áno, boli sme aj na genetike 2x - výsledky sú ok. Môj najväčší problém, ktorý mi mimochodom zistili len minulý rok, bude antifosfolipidový syndróm ☹ Teraz už skoro rok beriem "preventívne" anopyrin.
Už sme objednaný aj do centra na apríl, tak som zvedavá, čo bude 🙂

leon123
30. mar 2012

Ahojte kočky. Dnes som desiaty deň po ET, ráno som si spravila test. Ruky sa mi trasú a mám ich mokré- našla som //. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

ana79
30. mar 2012

@leon123 super gratulujem...

dorotka_
30. mar 2012

@leon123 to je skvele aj ja blahozelam, dufam ze aj ja v maji najdem // na teste 😉

silvia545
30. mar 2012

Ahojte babule 😉 máme 3 folíky 😉 dúfam,že budú OK,,kvalitné a pekne sa oplodnia 🙂

silvia545
30. mar 2012

@leon123 jéééééj moja,,ja som to vedela,,normálne som to cítila,že budeš tehu 😉 😉 blahoželáááám 🙂 🙂
zlatko potom som vybavila to čo si chcela 😉

silvia545
30. mar 2012

@lienkalienocka ja som dostala ms večer o 10,,to ani nebola ms,,len také slabo ružové 😉 ráno som volala do Ferti a hned som aj pichala 🙂 tak asi sa to bude považovať aj u teba za 1DC,ked máš len hnedý výtok 😉

luga
30. mar 2012

@leon123 , gratulujem, nech ste v poriadku 🙂

kristina81
30. mar 2012

@leon123 gratulujeem.Dufam,ze ta budeme nasledovat. 🙂 Kolko embryok ti vkladali?

kristina81
30. mar 2012

@silvia545 no zatial super spravicka. 😉 Musia sa oplodnit. 😉

silvia545
30. mar 2012

@kristina81 veru musia 😉 verím,že aj zajtra nám povedia super správičku 🙂 a ty ako?aké sú dalšie tehu príznaky,,ty naša tehulka 😵

kristina81
30. mar 2012

@silvia545tak v pondelok budes mat vklad. jaj to cakanie je strasneeee.Co ja viem.Dnes nemam krce ale vcera a v stredu boli.Co je dobre neviem?A este tolko dni predomnou. ☹

lukila
30. mar 2012

OCh babulky zelam všetkym aby ste boli tehulky ja sa len chystam lepsie povedane psychicky pripravujem ist na umele oplodnenie do FC. Este dlha cesta predomnou... A dufam ze koniec bude pozitivny 🙂 🙂 🙂

lienkalienocka
30. mar 2012

@leon123 super povzbudenie a gratulujem 😉
@silvia545 aha, tak potom ok 🙂 tak dufam, ze to dojde az po pondelku. cize zajtra povedia kolko ich je definitivne? das si jedno? 😉
@lukila jasne, ze bude. uz sa to tu rozbieha a my ich budeme len nasledovat 😉

silvia545
30. mar 2012

@kristina81 áno v pondelok vklad 😉 len nech sa mi pekne oplodnia 🙂 už máš pred sebou len krásne dni 🙂 😉

silvia545
30. mar 2012

@lienkalienocka zajtra budem vedieť viac,,no v noci ani spať nebudem,,čo budem prosiť všetkych svatých 🙂 uvidím kolko ich bude 🙂 ale mne úplne stačí aj to jedno ku šťastiu a k tehu 🙂 😉

lienkalienocka
30. mar 2012

@silvia545 tak budem drzat aj ja palceky nech sa to podari 😉 my by sme chceli dve. ze aky nenazrany 😀

barbadossa
30. mar 2012

ahojte koceny dlhooooo som tu nebola ja lezkam v nemocnici ☹ vidim ze u vela noveho
@silvia545 docitala som sa ze mas foliky tak drzim palceky aby to vyslo 🙂
@ana79 a ty uz po vklade?? 🙂

leon123
30. mar 2012

@dorotka_
@silvia545
@luga
@lienkalienocka Ahojte všetkým Vám ďakujem a prajem,aby ste ma čo najskôr nasledovali. Sme u svokry, tek nemôžem sedieť na nete,ale všetkým Vám posielam TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

leon123
30. mar 2012

@kristina81 ďakujem pekne, vkladali nám jedno,lebo nám iba toto pravé zostalo 🙂 TTTTTTTTTTTTTTTTT

ana79
30. mar 2012

@barbadossa ahoj no ja som uz po vklade ten bol v utorok a preco si v nemocke?

lienkalienocka
30. mar 2012

@leon123 a mozem sa spytat, kolke ivf? neviem ci to tu bolo spominane... dakujeme za virusy 😉
@barbadossa sa mi to myli alebo kvoli tomu OHSS? nech si co najskor doma zdrava 🙂

uzovicka
30. mar 2012

@cristi cristi, ten selenitabs multi je asi aj s eckom, a je vynikajuci, citala som studiu, ze dokaze velmi skvalitnit morfologiu aj pocet spermii, tak len nech muzik papa a coskoro kupujes vybavicku 😉

cristi
31. mar 2012

@uzovicka ahojcek 🙂 tak uz vies aky je vysledok nasho vysetrenia, 😒 ja sa buduci tyzden v stredu dozviem aj moje krvne vysledky,ale myslim,ze som o.k. MM tiez v utorok absolvuje urologicky skrining ,tak hadam budeme vediet aj pricinu nasho nezdaru..teraz sa spolieham na tie vitaminky, ja nadalej beriem sarapis...nechcem si dopredu robit iluzie o moznom tehu,ale myslim,ze tu luteal.fazu mi predlzuje prave on... 😒 vcera som bola nenormalne unavena,bolela hlava a zle od zaludka,ale to obcas mavam ,ak som strese.. 😖 vcera bol DEN BLB..
dakujem za podporu ,vazim si to 😉
som rada,ze sa vam obom dari 😵 Simi uz zabudol definitivne na tvoje naj mliecko?

kristina81
31. mar 2012

@silvia545 krasne dni budem mat az po pozitivnom teste. 🙂

kristina81
31. mar 2012

@leon123 no to je stasticko. 😉 A mas aj neake tehotenske priznaky?Mas krce alebo ine bolesti v podbrusku?Ja sa uz tiez neviem dockat testu ale ja asi pockam do krvy.