icon

Ferticent v Bratislave, 2. časť

babulka123
13. feb 2009

ahooojte vitajte v pokracovani velmi uspesnej tehulkovskej temy.
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....

za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....

adulik76
17. sep 2012

@tigi díky za odpoveď 🙂 🙂 🙂 .. a nech ti to vyjde

tigi
17. sep 2012

@adulik76 nie je vobec zac. 🙂 a dakujem. ja si na vysledok musim pockat este asi dva mesiace, nakolko kvoli hroziacemu OHSS ani nedoslo ku vkladu, takze mame mrazacikov a cakame kym sa telo trosku otrasie a pojdeme na Ket-ko. 😉
pozeram ze uz jedno slniecko mas 😵 drzim palce k snazeniu o druhe. 🙂

adulik76
17. sep 2012

@tigi naše slniečko je tiež z KET-ka, čakali sme aj po ET, ale potom sa prestalo vyvíjať... ale ketík vyšiel a už má naša slečna dva rôčky.

basena001
17. sep 2012

@lienkalienocka no, ja som odporucanie potrebovala ne hemato, lebo u nas v rodine sa nic take ako u tvojej sestry nevyskytlo a tak bolo potrebne zdovodnit, ze preco toto vysetrenie. na ostatne sice odporucanie netrebujem, ale moje doky mi povedali, ze potom, ked sa idem objednat osobne a strcim do dveri odporucanie s hrozostrasne popisanymi vecami, objednaju ma rychlejsie - a na endo to zafungovalo 100% - telefonicky ma chceli v jednej ambul. objednat az na máj 2013!!!! v druhej boli rychlejsi - ponukli februar🙂 a ked som sa potom vratila s odporucanim, mala som termín o týzden! ale ono to v kazdom meste funhuje asi inak. Inak, ak mas protilatka proti spermiam, kvoli tomu na imuno behat nemusis - ono ked pouziju ICSI, tak sa ten alergen potom straca a uz je to OK. aLe v ej prahe nam urobili kopec dalsich veci, ktoré mozu byt problem - nejake protilatky proti fosfolipidom, totalne podrobny mm spermio a este v Martine som si dala spravit protilatky proti placente. a dik za pozitivne vlny, uz prijímam🙂

lienkalienocka
17. sep 2012

@basena001 aha tak uz chapem 🙂 ja som bola dnes celkom prekvapena. moja dr. mi dala cisla na endokrin. tak volam jednej: do decembra nemame volno. volajte si priebezne, ze sa odhlasuju. tak volam druhej: termin o 2 tyzdne za 10eciek. no nekup to 😀 fu, ze maj 13. to uz budes za polkou tehu 😉 akoze nechapem, preco ked prides do centra, ze sa nedari, preco neurobia vsetky mozne vysetrenia? kurna ved si platime nemale peniaze do poistovni. a nieco ti je len o tom nevies a to je zrovna ta pricina preco to nejde. skusas do nemoty a pritom by si mohla dostat nejake lieky a bolo by to ok. len priklad 🙂 fu, ale som sa rozvasnila 😕 a mozem sa spytat, ty si v akom stadiu? 🙂 myslim ci cakas na ziadost alebo uz si dalej? ci? 😉

lienkalienocka
17. sep 2012

@adulik76 ahoj, ja som tiez pred par mesiacmi platila 180, potom 30 a nakoniec utros okolo 20-30e. cize super ceny podla mna 🙂

adulik76
17. sep 2012

@lienkalienocka ja som to už raz absolvovala v 2009, len som si chcela ozrejmiť ceny...

lienkalienocka
17. sep 2012

@adulik76 ak som ti v tom pomohla tak som rada, ak neee tak prepac 😉

adulik76
17. sep 2012

@lienkalienocka pomohla 🙂

barbadossa
18. sep 2012

@lienkalienocka no vidis mrcha jedna hnusna aspon si jej vynadala ja som aj zabudla 😉 no ja som pn uz od prveho vkladu..... pri prvom som chcela povodne nahradne volno lebo som mala vela nadcasov ktore nam nepreplacaju ale koli reorganizacii v robote ma poslali na pn a uz ma aj volali ale uz pockam do druheho ketu 😉

anta25
18. sep 2012

Ahojte, určite sa tu nájde niekto, kto bol na genetickom vyšetrení. Prosím Vás koľko ste čakali na výsledky? Ja som bola včera a že výsledky budú najskôr o 2 mesiace, že majú sklz kôli dovolenkám!!! 😖

basena001
20. sep 2012

@anta25 ahoj, nám povedali, ze výsledky budú o 4 - 6 týzdnov a boli uz za 3. Ja si myslim, ze oni radsej povedia neskorsí termín, ale doteraz som vzdy mala vsetky vysledky skor. i ked, ono to závisí aj od toho, co vsetko vam na genetike sleduju, ci ide len o to zakladne vysetrenie, alebo je tam aj redpoklad nejakej gen, anomalie. To potom zrejme trva dlhsie. A tiez, dlzka zavisi od toho, kde si na genetike bola. Pokial viem, tak krvne vzrky putujú po labakoch po celom Slovensku, takze naistejsia z hladiska casu je BA, Ale aj tak si myslim, ze vysledky budu o nieco skor ako o tie 2 mesiace

@lienkalienocka super, ze mas endo tak skoro, mne prave tam odporucili optimalizovat hladinu hormonov, ktore som sice mala v norme, ale ze ich ista hodnota zvysuje sancu na otehotnenie a vraj má pozitivny vplyv aj na neuropsychomotoricky vyvin dietatka, vratane inteligencie takze asi budeme mat malych geniov🙂 ale je sila, ze ked nieco chces a mas na to dovod, tak nielen ze si to musis vybehat, ale este aj zaplatit navyse. ja cakam na schvalenie poistovnou, mame to tam 2 tyzdne, tak by som mozno este stihla oktober. i ked zas mam v robote kopec stresov, hovori sa o reorganizacii, co je vlastne pekne zabalene prepustanie a teraz neviem, ci za danej situacie je lepsie ist na PN alebo korculovat s uvolnovaním sa na vysetrenia, co bude celkom sranda, kedze 7 dní na vysetrenia, ktoré su platené uz mám dávno vycerpane, a PN tiez nebolo od januára málo. no a o robotu prist nechcem, lebo ma sakra baví, akurát sefka je no.... minule, po filme Diabol nosí Pradu sme sa zas s kolegami zhodli, ze nasa sefka je dokonaly klon, este aj ksichtom, Meryl Streep z toho filmu🙂

anta25
20. sep 2012

@basena001 ďakujem pekne za odpoveď, my sme boli v Nitre, tak asi to bude tým...

hadassah
20. sep 2012

Ahojte kočky, chcem sa spýtať, či ste nemali nejakú reakciu na koži po pichnutí Cetrodite. Dnes som si dala ráno pichnúť 3 Merionaly do svalu a 1 Cetrodite do brucha a okamžite mi koža opuchla a sčervenala, ako keby ma uštipla osa. Po troch hodinách sčervenanie ustúpilo, ale miesto vpichu mám stále opuchnuté a tvrdé a svrbí. Doteraz som nikdy po žiadnej injekcii nemala kožnú reakciu. 😕

tigi
20. sep 2012

@hadassah ano, po cetrotide je to bezne. aj ja som to mala. uplne mi to opuchlo a scervenalo, ale vzdy doobeda sa to vstrebalo. 🙂 aj sestricka mi to hovorila ze k tomu moze dojst. nemusis sa bat, oni su take stipkave tieto injekcie. 😉

lienkalienocka
20. sep 2012

@barbadossa ahoj, tak jasne, ze to uz vydrzis, ved to mas za paaaar 🙂)) joj musi ti to vyjst 😉
@basena001 ahoj, tak ti nezavidim tuto situaciu. ja som tiez hocijako riesila volno v praci, no teraz ma dali na inu smenu, robim ranne a poobedne. ja som si davala na svoju smenu, no teraz ked ma prehodili, tak neviem. mam este par tych dni volno, no pridem o peniaze. tak blbo to u nas urobili. my sme mali aj davnejsie ochorenia v rodine na stitku, vtedy som ju mala ok, no mohla sa zblaznit. to fakt? len kto to s tymi geniami vydrzi, ked budu mat vela otazok 🙂 ale hlavne ze budu 🙂 mne schvalili presne za 2 tyzdne, takze to bude kazdou chvilou 🙂

dorotka_
20. sep 2012

@lienkalienocka tak dufam,ze sa mu tam paci a bude tam pekne v teple az do zaciatku februara 😉 , uz sa hlasi aj pohybmi, no v tomto celom procese je najdlhsie to cakanie, ale neboj 3 mesiace ubehnu a potom verim ze sa maly drobec resp. drobce uhniezdia a budu si u teba hoviet pekne az 9mesiacov, nech sa uz ku mne pekne pridate 🙂

lienkalienocka
20. sep 2012

@dorotka_ jej, to musi byt krasne 🙂 uz sa tesim aj ja 🙂 neboj, uz pojdeme ako na pase 😀 😀

barbadossa
20. sep 2012

@lienkalienocka aspon budem fyzicky aj psychicky oddychnuta 😀 bo u nas v robote no hroza a vobec sa mi tam nechce 😖 tak dufam ze sa to uz podari 🙂

wejbynka
21. sep 2012

@lienkalienocka moja to mi je luto, nic sa nedeje idete dalej a na dalsi pokus to vyjde neboj sa velmi tomu verim🙂

wejbynka
21. sep 2012

@barbadossa
@lienkalienocka
@dorotka_ zienky ahoojte taaak my sme sa vratili uz z dovolenky neskutocne sme si oddychli a vratili sme sa spät do reality.....pockame na mrchu(kiezby neprisla) a na tu dalsiu si ideme zasa pre nasich snehuliacikov🙂)....a vy ako?...pockate az na januar?

lienkalienocka
21. sep 2012

@barbadossa to iste si hovorim aj ja 😀 ale samozrejme nechcem dieta len kvoli praci. ale tak cudne to vyslo 😉
@wejbynka no ahoj 😉 to je super, ze ste si tak oddychli a nabrali sily 🙂 prajem, nech uz nepride a ked pride tak nech to stastne skonci 😉 no presne, my cakame na januar kedze december nestihame ako vzdy 😀

wejbynka
21. sep 2012

@lienkalienocka uff a inak december je cely zatvoreny??..ako to tam maju prosim ta??...
tak to by bol strasne velky zazrak s ktorym neratam ze by sa zadarili skorej sa uz pripravujeme na KET🙂

barbadossa
22. sep 2012

@wejbynka no ahoooj tak vitaj medzi nami 😀 no ja sa uz chystam na ket beriem estrofem a v pondelok idem na kontrolu sliznice tak som zvedavaaa 🙂 a co ty vies dovelenka vie robit zazraky a aj tie sa deju 😵

barbadossa
22. sep 2012

@lienkalienocka no ja som si povedala ze po materskej by som sla niekam inak hadam by som si do vtedy nieco nasla 😉 neboj za chvilu budeme tehulkovat a nezatazovat sa pracou 😉

wejbynka
22. sep 2012

@barbadossa jeej vaznee?...silno drzim palceky nech je taka aka ma byt🙂....nech mas potom hned aj ket a uz budes len oddychovat s malickymi v brusku, musis byt taaaa co to tu uz prelomi a uz budu uz len same // na testoch:🙂....nerobi divi moja:(....dnes som dostala hnusnu mrchu a este aj s takymi bolestami ze konec:(...nevadi na dalsiu mrchu ideme asi na ket🙂..ak budem zdravaaa🙂

barbadossa
23. sep 2012

@wejbynka noo tak ti budem drzat palceky nech uz aj ty mas mrazacikov u seba 😉 no uvidime v pondelok len som pocula ze doktorka je chora tak dufam ze bude bude ordinovat nechce sa mi trepat po zastupujucich 😒

hencidlo
23. sep 2012

ahojte babeny, chcela by som sa vas opytat, aj ja by som mala ist v oktobri zacat stimulovat vo FC, ale este mi neprisla schvalena ziadost od poistovne. vieta mi niektora povedat, ked ste zaniesli ziadost do poistovne, za kolko vam ju asi schvalili a ci to schvalenie prislo vam, alebo priamo do centra. vopred dakujem za info 😉

lienkalienocka
23. sep 2012

@wejbynka ja som o tom ani nevedela, len tu som to citala. takze vobec neviem. pojdem na sono, tak tam sa spytam, co a ako dalej a mozno aj povedia 😉
@barbadossa davam na tvoje slova 😉 mne akuratne ponukli ci nechcem ist do nemecka, tak si skratim cakanie 🙂 len dufam, ze to bude az koncom oktobra, nech stihnem este tie vysetrenia 😕 takze zajtra budem drzat palceky, nech je to ok a v piatok ci sobotu by si asi mohla ist. ja som tiez tak mala, v nedelu kontrola a v piatok vklad 😉
@hencidlo ahoj, ja do dvoch tyzdnov som ju mala aj vo FC. potom mi volali, drzim palce 😉

barbadossa
23. sep 2012

@lienkalienocka @wejbynka baby vas nebolelo brucho ked ste brali estrofem??? bo mna boli ako keby som mala dostat mrchu 😒 aj pred prvym vkladom som to tak mala a doktorka mi povedala ze to mam z toho ze mi rychlo rastie sliznica...... 😒