Ferticent v Bratislave, 2. časť
Ahooojte vitajte v pokracovani velmi uspesnej tehulkovskej temy.
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....
za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....
za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....

•
18. nov 2014@mery1409 dakujem 🙂
0
@renitr no to je ta p. Coneva 😃 ona je hrozne milá, uz sa jej neviem dočkať, kedy príde, lebo paci sa mi, ze z nej cítiť, ze ma naozaj záujem pomôct, nie len "odpinkat" a povedať ze neviem, este to nie je, počkajte si, az Vam zavolajú z centra... Co by teda mohla, ale dobre, ze to nerobí 😃
Btw., ked som s ňou volala naposledy, povedala mi, ze tam ma 2 kopy po cca 70 žiadosti, a kazdy den prichádzajú ďalšie, čiže celkom veľa, ked si predstavím, ze jej volajú tak, ako ja, ani sa nedivím, ze uz je PN 😃 😃 😃
Btw., ked som s ňou volala naposledy, povedala mi, ze tam ma 2 kopy po cca 70 žiadosti, a kazdy den prichádzajú ďalšie, čiže celkom veľa, ked si predstavím, ze jej volajú tak, ako ja, ani sa nedivím, ze uz je PN 😃 😃 😃
@dancez nebuď smutná, mna zrejme tiez čaká OHSS, takze myslim si, ze budem mat odklad... My sa snažíme cca 3 roky, takze vzdy si hovorím, ze este ten mesiac - dva navyše vydržím... Podla mna vzdy lepsie počkať a neohroziť sa na zdraví, akoby vklad prebehol, a potom sa stresovať kvôli zdravotnej stranke.
@dancez nebud sklamana...ja som do toho v juni isla takym stylom ze sak preco by to nemalo vyjst prvy krat a inu moznost som ani len nepripustala...dobreze som si vtedy uz neobjednavala kocik..😃...no a vidis to....😃...najprv hroziaci hyperstimulak,potom mi to kruto meskalo,prvy ket som mala az o dva mesiace,z toho nist a teraz som skoncila v nemocke...ale sak uz je dobre...idem sa v hlave prepisat scenar na buduci rok...😃 ale tak narobila som muzovi(aj mne)plany na najblizzsie 3 mesiace-vymalovat cely dom,dokoncit kupelku,a podobne...ten cas rychlo ubehne...😛
@bubulacka ja viem, že je to tak lepšie ale u mna to práve že vobec nevyzeralo že som prestimulovaná,
@pepca28 keby mi to povedal asopn skor pred vkladom a nie že prídte na vklad a tam bum a povie ti
že sa to odklada o 2 mesiace. ja som sa už teda nastavila na to že bude vklad a netušila
som že to ešte može byť inak. ale čo už.
@pepca28 keby mi to povedal asopn skor pred vkladom a nie že prídte na vklad a tam bum a povie ti
že sa to odklada o 2 mesiace. ja som sa už teda nastavila na to že bude vklad a netušila
som že to ešte može byť inak. ale čo už.
Ahojte, no hrdinka som si nechcela dat nic na bolest aj ked mi nukali a teraz tu umieram, myslite ze si mozem dat mig 400? A inak tak nakoniec sme mali az 18 vajicok to nepredpokladal ani doktor, sam sa cudoval, takze pri tak vysokom pocte hrozi hyperstimulak, takze asi odklad na januar 😞 no cely cas mi hovoril ze hyperstimulak urcite nebude,a este aj davky mi zvysoval, no zajtra maju volat kolko sa oplodnilo 🙂 a v sobotu na ultrazvuku zisti podla toho ci sa mi zvacsuju vajecniky ci hrozi ten hyperstimulak alebo nie ak to bude ok tak v pondelok vklad...povedal ze zavisi aj od toho kolko sa podari oplodnit...tak cakam zajtra len dobre spravy
@dancez ahoj no dopadla som tak ze ze mame az 18vajícok a zajtra nam daju vediet kolko sa oplodnilo 🙂 , ale na kazdej kontrole mi hovorili ze OHSS nehrozi a este aj davky mi zvysili lebo nerastli. Aj doktor sa cudoval ze dorastli aj take s ktorými neratal, povedal mi ze ratal tak 10 max 12 a sam bol dnes prekvapený a preto povedal ze uvidi v sobotu na ultrazvuku ci je vsetko ok ak by bolo tak ideme pondelok na vklad 🙂
@pepca28 velmi pozitivne 😉 dakujem za opytanie. Hcg 523 😉 buduci tyzden idem do centra na prvy Fotoshooting a potom uz budem patrit do ruk mojmu gyncarovi 😉
@bambulka2015 kraaaaasa, konecne nieco pozitivne. Velka gratulacia a verim ze to pekne dootiahnes az do uspesneho konca 🙂 Drzkaj sa
Začni písať odpoveď...

Odošli