icon

Ferticent v Bratislave, 2. časť

babulka123
13. feb 2009

ahooojte vitajte v pokracovani velmi uspesnej tehulkovskej temy.
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....

za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....

roxy80
26. nov 2014

@axnelez2 no ako ste dopadli kolko bolo? 🙂

renitr
26. nov 2014

@pepca28 nie nerobia to tam. myslela som ze najake kocky co boli aj v inom centre ze ci nahodou nieco take neabsolvovali 😉

1983andrea
26. nov 2014

@roxy80 zmrazenie je pri OHSS zadarmo ale len prvy krat...potom uz platis pri dalsich pokusoch 300 eur...

axnelez2
26. nov 2014

@dancez ahoj , mala som nakoniec 7 ;) uvidime ci a kolko sa oplodni a kedy mi budu volať kvôli vkladu 🙂
Od dnes mi dali vag.gel tak snad budem dokonale pripravená 😎

Ale co baby bolo to o chlp, moj partner bol z toho taký vystresovany ze to skoro nezvládol 😕 museli sme ist normalne domov, ledva sme to stihli nazad... Parádne stresy 😅

axnelez2
26. nov 2014

@roxy80 zatial 7 statočných 😀

roxy80
26. nov 2014

@axnelez2 a citis sa fajn, nic ta neboli? a ktory gel si dostala crinone? 🙂 ako rano ste dosli a potom odisli a znova prisli? z coho mal stres? asi sa o teba bal 🙂

axnelez2
26. nov 2014

@roxy80 troska to cítim ale nic hrozne 🙂 gél som dostala crinone 🙂
A ano presne tak. Došli sme boli sme ale do pol desiatej potom sme leteli domov a o jedenástej znova do centra. Chudácik, bolo mu od rana blbo, potom to nešlo, potom zas a čím dlhšie skúšal tym bol nervoznejsi .
Hlavne ze odbery predtým hrdina bez najmenšieho zaváhania 😀
Ale urcite nebol prvy ani posledny, hlavne ze sa nakoniec podarilo 🙂

A ako ty ? Uz to uplne odznelo ? Kedy ti vychádza kontrola kvôli tomu nestastnemu OHSS ?

dancez
26. nov 2014

@axnelez2 aj moj priatel sa musel pozerať pri práci na chlpane 😀
som sa smiala že by im mohol moj priatel opraviť televízor ked nefunguje taká doležitá vec..

dancez
27. nov 2014

@axnelez2 kolko sa vám oplodnilo ?

axnelez2
27. nov 2014

@dancez ahoj. No uz mi volali ze mame dve oplodnene. Celkom dobre ale dufala som ze ich bude viac 😒
Nevadi , lepsie ako nic. V sobotu idem na vklad. 😵
Chcem vyuzit aj moznost "prilepenia" , mate s tym niektora skusenost ?

renitr
27. nov 2014

@axnelez2 drzim ti palce aby tie 2 pekne zabojovali 😉 pri tom lepidle je nejake to percento uspechu vyssie, ale myslim si ze to stoji za to. Nam sa nepodarilo IVF a mali sme aj lepidlo, ale treba to vyskusat 😉

axnelez2
27. nov 2014

@renitr 🙂 tiez som preto suhlasila, vraj to zvysuje uspesnost az o 5%

Aj tak neratam s tym ze by to nevyslo, skor uz rozmyslam ci sa chyti jedno alebo obe 😀
snad to zas nebude placu 😅

bambulka2015
27. nov 2014

@axnelez2 musis verit, ze sa uchytia. Ja som si povedala, ze budu to dvojky, ine ani neprichadzalo do uvahy. A kuk, mame potvrdene dvojky. Sice este velmi malicke, 4 a 7 mm ale uz sa aj srdiecko vraj chvelo, len este nic nebolo pocut. Cize buduci tyzden idem zase na utz. 😉
Drzim palceky.
Po vklade jedz 5 dni ananas, alebo si daj 100% stavu a kazde rano na lacno pohar normalneho mlieka. Obsahuju tiez nieco, co posobi ako lepidlo.

axnelez2
27. nov 2014

@bambulka2015 dakujem za radu, to pocujem prvy krat ale urcite vyskusam 😉

bambulka2015
27. nov 2014

@axnelez2 ani ja som to nevedela. ale "brnacky" mi poradili. My ked sme sa rozhodli, ze sa dame na tuto strastiplnu cestu, brazdila som po celom konovi. A kedze nepatrim do nijakeho sk ci cz caru, tak som kukla vsade. Ved sme vsetky na jednej lodi. 😉

axnelez2
27. nov 2014

@bambulka2015 mas pravdu. Skoda len ze nas je stale viac a viac. Neprajem to nikomu 😒

bambulka2015
27. nov 2014

@axnelez2 no zial, co narobis.

petulanl
27. nov 2014

sranda, že ten ananas kolko krat citam, že je nevhodny. človek už nevie, čomu má veriť 😕

bambulka2015
27. nov 2014

@petulanl no mne doki povedal, ziadny problem ale samozrejme nie na kila. Ale ja aj tak nemam rada ananas a tu stavu som pila so zapchatym nosom aby som oklamala chutove pohariky 😀

ereska
27. nov 2014

@bambulka2015
aj ja som pocula ze ananas je dobry po vklade a pred vkladom je vhodne chili na prekrvenie maternice

fatma1
28. nov 2014

Ahojte baby. Som nova vo Ferticente. Boli sme iba na 1. konzultacii. Uz mam jedno IVF za sebou, v Gynfive., Neuspesne. Mala som 12 vajicok, z toho sa 6 oplodnilo. 2 mi vlozili a tiez 4 sa prestali vyvijat a samozrejme sa prestali vyvijat aj tie vo mne. ;(( Bolo to v roku 2009. Tehotna som bola uz, spontanne otehotnenie, v roku 2001, s inym partnerom, bohuzial, 24 tyzden a dosla som o to ;(( ....Pre Ferticent sme sa rozhodli kvoli dobrych referenciam. Poradte, rozhodli sme sa spravne?V Gynfive to bolo take divoke, ako s dobytkom, maso, tovar...nemam dobre spomienky.

pepca28
28. nov 2014

@fatma1 vo ferti je to hlavne veľmi ludske...🙂

roxy80
28. nov 2014

@axnelez2 ahoj kedy mas zajtra ten vklad? budeme na teba silno mysliet 🙂 daj vediet

roxy80
28. nov 2014

@fatma1 ahoj, ano podla mojej skusenosti, za mna mozem povedat ze ste sa rozhodli spravne 🙂 , ja som velmi spokojna a presne ako píše pepca28 je to hlavne veľmi ludský prístup 😉 😉

axnelez2
28. nov 2014

@roxy80 dakujem ti / vam za podporu, mam to zajtra 8:30.. ale som uz teraz strasne nervozna 😒 ☹

pepca28
28. nov 2014

@axnelez2 z čoho si nervoooozna...🙂 vklad v je v pohode...horšie je to čakanie po tom..🙂 ...to zmaknes,neboj

axnelez2
28. nov 2014

@pepca28 hlavne z toho ako prezijem to cakanie 😅 , ale aj to v akom stave budu zajtra tie moje embryjka , tiez z toho aby to vysli kedze mam len dve 😔
Ale ved to poznate 😅

pepca28
28. nov 2014

@axnelez2 ak budú dve,ideš vkladať obe?

candour
28. nov 2014

@axnelez2 zajtra vkladujem aj ja, drzim palce🙂

axnelez2
28. nov 2014

@pepca28 ano davam si obe , snad vacsia sanca 😀