icon

Ferticent v Bratislave, 2. časť

babulka123
13. feb 2009

ahooojte vitajte v pokracovani velmi uspesnej tehulkovskej temy.
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....

za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....

dancez
15. dec 2014

@roxy80 viem že si ma OHSS len som nevedela kedy mas dostat MS 😀

dancez
15. dec 2014

@zienka_domaca ešte tie tabletky určite pokukám

adrianaaa32
16. dec 2014

Ahojte kocky, ak mozem tak sa k vam pridavam. Mam podanu ziadost na ivf, tak cakame uz len na schvalenie. Bude to nase prve ivfko. Dr.Pinter nas poslal oboch este na genetiku, a kedze to trva 6 tyzdnov, tak este aj na tie vysledky musime pockat. Tak pevne verim ze to nejak v polke januara bude. A potom mozme zacat stimulovat...
Baby prosim vysvetlite mi este este skratky Ket a Et? Co je co? Ja sa v tom stale este nevyznam. Dakujem pekne.

pepca28
16. dec 2014

@adrianaaa32 ET.embryotransfer..to znamena vklad hned par dni po odbere..KET-kryoembryotransfer-vklad uz zmrazenych embryi

adrianaaa32
16. dec 2014

@pepca28 dakujem 😉

dancez
16. dec 2014

@adrianaaa32 nam genetika trvala 9 týždnov kde ste išli na tú genetiku? my na aMERICKé NáMESTIE

axnelez2
16. dec 2014

Ahojte babule, darčeky pokupene ? Ja mam neuveriteľný problem so svagrom, skúste sem hodiť nejaky dobry nápad 🙂

adrianaaa32
16. dec 2014

@dancez tiez sme boli tam. To vazne az 9??? Fuu snad to nebude az tak dlho. Aj ked idu sviatky, koniec roka, takze asi aj hej. 😕

pepca28
16. dec 2014

@axnelez2 ani jeden...tento rok na to je...m....

axnelez2
16. dec 2014

@pepca28 no pjekne 😀

ereska
17. dec 2014

@axnelez2 ahoj no nejake mam mojim neterkam a synovcovi este mi ale nejake chybaju otcovi a svokrovcov a ty

roxy80
17. dec 2014

@axnelez2 ahoj tiez zopar hej ale este synovcom nemam ale uz mi svagrina konecne povedala co by chceli a mladsi synovec bude mat este aj 28 decembra tri roky takze jem musim dumat aj co na narodky 🙂 ale kedze miluje vlacik Thomas tak mu upeciem tortu s tymto motívom a bude 😉

matka112
17. dec 2014

@dancez ahoj ja som dostalateraz menzes,tak asi až oklo 28.1. ak to bude na 12 den cyklu... 🙂

axnelez2
17. dec 2014

@roxy80
@ereska

Ja nemam vobec predstavu co svagrovi a este drobnost bratovi a svagrovej. Decka som mala vybavene ako prve. Krpcom 3 a 6r. ( kamaratkinym ) som kupovala transformerov, vlacik Tomas fical minuly rok. A babam 10 a 13 rocnej som kupila take boxy s tymi gumickami. Nech sa realizuju ;) a ostani su babenka do roka, ti podostavaju oblecenie ;)

dancez
17. dec 2014

@matka112 tak budeme +- ten istý dátum 🙂

matka112
17. dec 2014

@dancez ano,dufam že ten rok pekne začneme.. 🙂

axnelez2
17. dec 2014

Zajtra idem do ferti na kontrolu, fakt sa mi nechce ☹

ereska
18. dec 2014

@axnelez2 ako si dopadla?

axnelez2
18. dec 2014

@ereska ahoj, ale celkom dobre mam dojst vo februári 🙄

Dufam ze dovtedy tu aspon vy vsetky vycapite pozitívne testy 😀

pepca28
18. dec 2014

@axnelez2 Ja ti nejaky nakreslim asi len...:-P

axnelez2
18. dec 2014

@pepca28 nekecaaaj 😀 este sa len budes vytesovat ako prvá 😉

pepca28
19. dec 2014

@axnelez2 dnes sa mi snivalo ze som mala dvojicky..chlapcov...strasne zvlastny sen...😀...nevedela som ich nakrmit a prebalit...😀DDDDDDD...aaaaaaaaaaa

bubulacka
19. dec 2014

Ahojte babulky, nechce sa mi to tu cele listovať, tak co? Čaká tu niektorá uz uzlíček? Všetkym prajem veselé a požehnane sviatky, nech sa Vám splní, po čom túžite 🙂

pepca28
19. dec 2014

@bubulacka noooo....ja nic...

renitr
19. dec 2014

@bubulacka je nas tu dost co budeme pokracovat buduci rok 🙂 teraz si uz len pekne uzijeme sviatky...

dancez
19. dec 2014

@adrianaaa32 najlepsie bolo ze ked mi konecne z tade zavolali ze maju vysledky posla to doktorovi postou o 6 dniked som sa spytala kedy to poslu do FC povedala ze kam sa ponahlam ma skoro vyrutilo pri telefone.

ereska
20. dec 2014

No tu sa asi vo velkom vypeka 🙂 ja uz mam od dnes dovolenku a nastupujem az 7.1.2015 jupiiii

pepca28
20. dec 2014

po MA----mrcha prisla presne...38dni...takze tento rok to nestiham,v poho...zvlastne...chodi presne ako hodinky...takze najblizsi a aj posledny vklad cca 6.februara

dancez
20. dec 2014

@pepca28 ja som mala dostať včera a tiež mi nejako štrajkujú, zatial nič a tiež mi vždy chodia presne, tak dúfam že prídu bud čím skor alebo týžden, to by som stihla ísť už začiatkom januára 😀

dancez
20. dec 2014

@pepca28 ako casro sa chodibpred Ket na kontroli ? 10 den a potom o 2 dni a zaseco 2 dni ?