icon

Ferticent v Bratislave, 2. časť

babulka123
13. feb 2009

ahooojte vitajte v pokracovani velmi uspesnej tehulkovskej temy.
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....

za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....

nisa_666
30. jan 2015

@nisa_666 vklad streda nie štvrtok

candour
30. jan 2015

@ereska Ja som oba ivf dostala menstruaciu pred testom.prvy raz 10 den po et a druhy raz 7.den..dufam ze treti raz ten hnusny zazitok uz mat nebudem🙂na druhej strane,kamaratka dostaĺa tiez tak velmi silnu Men.pred testom a bola tehu a caka babo tak ludske telo je nevyspytatelne🙂

ereska
31. jan 2015

@candour aj ja som jdden den spinila a potom som dostala menzes na 7den dnes mi zacne 11 den po ket a zatial nic tak uvidime predtym som dostala aj napriek ultrogestanu sice mam teraz vyssiu davku no uvidime snad je vsetko v poriadku ak nie neviem mame len 1zmrzlinku

ereska
31. jan 2015

Ahojte kupila som iny test a dnes takto neviem ci to uvidite ale mozno to este nebude stratene uvidim zajtra ci to bude viac vidno

ereska
31. jan 2015

To je ono

pepca28
31. jan 2015

@ereska voľačo sa mi tam mari...

ereska
31. jan 2015

@pepca28 uvidime zajtra skusime dalsi 🙂

jarmila85
1. feb 2015

Dievceneee tak zajtra mam odber...moj posledny...uz ako to dopadne musim sa zmierit s tym a nejako ist dalej...ale aspon si poviem ze som urobila pre to vsetko...drzte mi palceee...

dancez
1. feb 2015

@jarmila85 o kolkej tam ideš ?

dancez
1. feb 2015

@roxy80 dnes som bola na kontrole a sliznica bola 7,3 tak idem zase zajtra a už dúfam to bude v poriadku
@pepca28 a vo štvrtok možem ísť, alebo v piatok

jarmila85
1. feb 2015

@dancez na 7:30 tam mam byt uz...juj juj

dancez
1. feb 2015

@jarmila85 nooo, aj my sme tiež boli na odbere tak skoro, ale dufam že na vklad sa chem dať neskor nech sa vyspím

dancez
1. feb 2015

@jarmila85 a zatial ti ich tam kolko videl?

jarmila85
1. feb 2015

@dancez no povedal ze ich je velaaaa aj 15 a to neni dobre lebo budu praaazdne takto som to uz mala a znicili mi prvy pokus...tak sa tak bojim aby boli a hlavne dobreee...len este nechapem..
Zajtra to aj spoja a v ten den mi daju vediet ze co ako...lebo v kazdom centre je to ineee...a platit potom kedy sa plati a ako?

dancez
1. feb 2015

@jarmila85 ano spoja ich ten den a na dalsi den doobeda ti zavolaju kolko sa ich spojilo a kedy mas vklad. A pred vkladom ta este pozrie ci nemas prestimulovane vajecniky ak ano tak odklad o jeden cyklus

jarmila85
1. feb 2015

@dancez no to ja mam tak vklad za mesiac teda ak bude co vlozit...a potom vsetko platim?zajtra si nemam brat peniazky? A ty teda vudes mat tetaz vklad?juuj juj

dancez
1. feb 2015

@jarmila85 to už teraz vieš že ti to budú o mesiac vkladať? zatial asi nemáš čo platiť a oni ked tak ti dajú faktúru a všetko sa platí cez účet.

dancez
1. feb 2015

dnes je tu nejako mŕtvo ☹ ja sa v robote nudím 😒

pepca28
1. feb 2015

@dancez mrtvo mrtvo...teraz sa caka na tie dvojciarkove testy..😀

dancez
1. feb 2015

@pepca28 užby mal niekto aj začať s týmo 2 //

luga
1. feb 2015

Ahoj. Chcela by som sa spytat, co predpisuju vo FC na stimulku teraz? ( my sme tam boli v r. 2011 a chcem vediet, ci sa nieco zmenilo 🙂 , vyberam centrum)

nisa_666
1. feb 2015

@luga ja som mala puregon, merional (myslím) orgalutran a ovitrelle

dancez
1. feb 2015

@luga ja so mala gonal merional a cetrotide

pepca28
2. feb 2015

@dancez no ja to nebudem...1dc...zvijam sa po zemi...takze holky...ja teda az o dva mesiace....😀

pepca28
2. feb 2015

@ereska krv?????

luga
2. feb 2015

@dancez
@nisa_666 , dakujem 🙂

ereska
2. feb 2015

@pepca28 brali v piatok vysledok dnes poobede uvidime neviem popichava ma obcas v prsnikoch aj v brusku a krizoch chodim dost casto na wc ale tie testy ziadba slava aj ked som citala vela for kedy dievcatam ukazal aj v 7tt takze cakame na krv

pepca28
2. feb 2015

@ereska daj potom vediet...🙂

ereska
2. feb 2015

Bambulky toto je na nevydrzanie a este ked som tam teraz volala tak mi povedali ze vysledky su este neni ze az zajtra lebo koli piatkovej kalamite sa tam v piatok nedostal s krvou tak to este nemaju asi ma vystre uz som na prasky

renitr
2. feb 2015

@ereska juuuj tak to su teda nervy. Ale treba veriť ze zajtra budy výsledky pozitivne 😉 drzim palce