Ferticent v Bratislave, 2. časť
ahooojte vitajte v pokracovani velmi uspesnej tehulkovskej temy.
mne Ferticent priniesol to po com som najviac tuzila a tak zo srdca prajem kazdej jednej aby vam to vyslo. Ludia {nemozem napisat ze personal lebo su to v 1 rade ludia} vo FC su naozaj uzasni, mili , ochotni a snazia sa zo vsetkych sil pomoct nam....
za vsetko co pre nas robia im veeeelmi veeeelmi pekne DAKUJEM....
bobjan,take som si kupila aj zelene,len neviem dokedy vynosim,bude urcite coskoro male 😅
aj ty budes mat take brusko neboj,urcite 😉 coskoro 😉
ja mam pocit,ze mi rychlo rastie,ved pozri kolko mam este pred sebou,ja ho budem mat urcite riadne velke 😅dufam,ze to zvladnem
no pri otacani este ani tak nevadi,aj ked dychcim,ako lokomotiva,ale som unavena casto,dneska hodka v meste,3 obchody a ide sa domov pri tv 😀
dneska len potraviny,mäsko sme nemali a vlastne take cierne bolerko som si kupila na to tricko,ved este je chladno..inak nic
ja mam mojho doma,tak tu drieme pri rexovi 😀
loginka, presne 109,54 EUR som posielala na účet do FC 😉
Peti, čo si dala za jedno?
inak, s tým bruchom je to tak...som minule kukala foto MAuzosa a teda to je riadne brušino...to je fakt🙂
no aj na bolerko je ešte riadne chladno, ja som mala doma 16 °C, tak som rýchlo prišla z práce a rovno do kotolne 😉
Kukáva rád SR televiziu?
kupila som ho v CA tusim 15eur
ved ja nebudem mat len bolerko,normal budnu,ale svetriky som len mala a toto je take tenke s bolerkom je to pekne,aj ked to nieje moj styl
pozerame markizu,tu tu chytim na antenu 😉 tak som v obraze,co sa tam deje na Sk
Super cena za triko, fakt 😉
no veď to to to....len pekne bundičku na to 😉
tak to máš super, že chytíte markízu..aj slovenčinu opakuješ, nie len na koňovi 😉
Sestra druhé nechystá?
bobjan - co sa tyka tych tvojich vyrazok... tak ja som najnovsie dnes videla osipky 😀
petka - krasne tricko a este krajsie brusko pod nim 😀
nie segra druhe nechce,ona ma tiez zdravotne problemy,bola objednana do FC jeden den so mnou(celkom prvy krat) a den predtym zistila,ze je tehu-zazrak 🙂
ty si co varila drahemu?
Vierka,bobjan dik za pochvalu 😉
Vierka ty co robkas?
Vierka, ja tak budem vyzerať zajtra a pozajtra.... 😠 😢
Peti, no ja nič...ešte má stehno a zajtra niečo musím vymyslieť....
chcela som ten nákyp, ale teraz mal ku nohám ryžu, tak aby mu nešla aj ušami 😀
Tak to mala sestra super, že jej to tak vyšlo 😉
petka - vazne ti pristane a mne sa takeho tehu triska velmi pacia 😀
no kedze mangel pozera hokej a noviny zaroven, tak ja som sa vyplizila k netu a ked bude mat konecne cas, tak sa ho chystam zneuzit 😝 😀
a ty mas aky vecer??? 😀
no a ja som varila spanielskych vracikov a jedine co sa mi stalo bolo to, ze som si na tom vtakovi dva krat opalila jazyk 😀 😀 😀 a dva krat na tom istom 😝 😀
bobjan - no vies ako, som sa drzala hesla "zelezo treba kut kym je horuce" 😀 😀 😀 no ale asi to z takymi zhavymi vtakmi moc neviem 😀 😀 😀
mne sa stalo to, ze ked sme sa uz nejaky cas snazili, tak mamina hovori ze sa jej snivalo o rybach, ze sa mame priznat ktora sme tehu (ked sa mojej krsnej, alebo mame sniva o rybach, tak je to jasne tehulkovanie v rodine)... tak som sa tak celkom potesila a pousmiala, zrovna som cakala na mrchu a v tom segra povedala, ze ona je tehu.. ja som ani nevedela, ze sa snazia o druhe a maly ma teraz uz vyse roka a sem tam ma zamrzi, ze uz som mohla mat tak stare babenko ja 😅
čafte kočky, baby dokedy po odbere treba pit tak vela vody, ja sa stále snažím ale už mam pocit, ze sa v nej utopím...ale dnes ma boli bruško viac nez včera, pichaju ma vaječniky a bolia krize, ale mne hadam OHSS nehrozi ked bolo malo vajok, ze...
petka si kočka, ja také trička nosím aj ked som netehe 😀
Matka, nemala by si mať nábeh na OHSS, ale ak chceš, tak sa ešte snaž, tak do 2-3 dní po ET 😉
ja som robila tu zemlovku,uz sa aj zjedla,dobra bola 😉
no to mala take stastie veru 😉
Vierka ,tak ja sa draheho zneuzit nechystam,cez celu cakaren dr. krical,ze mame zakaz 😀 😀 ani neviem,co to inak uz je 😀
a horucich vtakov do ust viac nedavaj,len takych teplych
Vierka s tymi rybkami je to pravdiva pravda 😉 ,mojmu otcovi sa snivalo pri sestre a aj pri mne vazne 😉
matka ja som mala 17 vajok a ziaden ohss,to hrozi zenam s pco
tricko nieje tehu,obycajne,mozno vyuzijem aj po porode 😉
Et vobec neboli,je to sekunda,ako bezne vysetrenie 😉
kočky dakujem vam za infošky, ani ja si nemyslim, ze by mi ohss hrozil ale pre istotu ešte pijem.. 😀
ohss bud prepukne hned po Opu,ak nie tak uz nebude 😉 po et by vobec nemal,nepocula som o tom
ja som mala nabeh uz 6x,takze nieco o tom viem
Matka pokial chodis normalne cikat,tak je to v poho,ziadna tekutina sa nezdrziava v tele,neboj,nebudes ho mat
a kazal ti dr. pit,ze ti hrozi?
Vierka, u mňa to s tými rybami vôbec neplatí 😖
Peti, ja som práve počula aj poznám, že OHSS prepukol až po ET, lebo sa chytilo embryjka a HCG podporuje OHSS a dievčatá skončili aj v nemocke a odtiaľ potom o pár dní hlásili //
mna bolelo bruško po odbere, ale dali mi čípok a bolo dobre, mna to takto bolieva aj pri normalnej ovulke,lebo tam mavam zevraj vela tej tekutiny a dokial sa vstrebe tak to boli, už som parkrat tak letela k dr.ze ma chyta slepak a bola to ovulka.
petka a čím to je ked su niektoré foliky prázdne aj tie čo su dost velke?
matka, aj mne dali čípok, ale prešlo to len trochu....mala som dosť veľké bolesti, ako nikdy predtým..

dik za info a kolko to stoji?