icon

Gyn - Fiv Nitra

bajuska0000
25. dec 2014

Ahojte zenusky 🙂 mate niektora skusenosti s touto klinikou? 🙂 chceli by sme ist vyskusat inseminaciu a nevieme sa rozhodnut 🙂

Strana
z3
candour
25. dec 2014

Dufajme ze to nebude tym,ze v blave maju uz tak pokazene meno,ze sa radsej pracu mimo a tvaria,ze expanduju🙂

bajuska0000
autor
25. dec 2014

@candour pokazené meno?? 😨 čítala som kopu recenzií a už som bola na nervy, že pre ktoré centrum sa rozhodnúť ☹ potom som sa dozvedela, že aj v Nitre nedávno otvorili centrum, tak sme chceli skúsiť aj kvoli vzdialenosti od domova (nemám šajnu koľko krát tam budeme museť ísť a tak 😀 ) ... 😠

lucy125
25. dec 2014

@bajuska0000 Gyn fiv je v BA ja som tam chodila,si si ista že aj v NR je ta ista klinika???

lucy125
25. dec 2014

@candour ja so bola 100% spokojna a chodili sme tam rok,vec vkusu.

mima88
25. dec 2014

@lucy125 ano je uz aj v NR..ked ides smerom na Ba z NR, tak je tam velky bilboard, ze je uz aj v NR 🙂

bajuska0000
autor
25. dec 2014

@lucy125 hej je 🙂 ked som pozerala stranku na internete,tak tam to mali,že su už aj v NR 🙂 no teraz ma to pokazene meno zaskočilo trošičku ☹

lucy125
25. dec 2014

@bajuska0000 tak ja som bola 100% spokojna,su drahši čo je pravda ale v BA su super,aj pristup lekarov aj vybavenie,jediny na SR maju pristroj,kde si možeš embryjka čerstve vložit ( nie už zamrazene)a chovaju sa jak v maternici a oni tým zistia ktore maju najvačšiu šancu 🙂 ale aký Dr su v NR to neviem,my sme do BA chodili od novembra 2010 do novembra 2011

bajuska0000
autor
25. dec 2014

Ordináciu bude viesť MUDr. Karin Vondráková, MUDr. Iveta Stenová, PhD. a MUDr. Peter Harbulák, PhD.
Zdravotná sestra – Bc. Ľubomíra Eckhardtová 🙂 a máš aj skúsenosť s niektorým z týchto lekárov? 🙂 drahší? mne sa to nejak ani nezdalo, keď som pozerala cenníky inseminácie na internete 🙂

amy25
25. dec 2014

Ja som s gyn fivom spokojná. V nr otvorili pobočku nedávno. Ale treba zistiť otváracie hodiny. Dochádzajú tam doktori z ba. Tuším po, st, pi. A zatial tam nerobia tam všetky zákroky. Kôli niektorým budete musieť ísť do blavy. Ale aj tak je to lepšie, lebo veľa ciest do blavy si ušetríte.

franzziska
25. dec 2014

@lucy125
@candour
GF ako věc vkusu??? 😖 😖 😖 nie...alebo možno ano ak beries neludsky pristup k cloveku ako vec vkusu 😉 😀

lucy125
25. dec 2014

@franzziska neludsky pristup???? S tym nesuhlasim,ja som mala pristup na jednotku,tak tu nepresadzuj nievo scimja nemam skusenosti,ja som s bola max.spokojna.

argenti
25. dec 2014

@franzziska Suhlasim s tebou. GF nikdy viac. Pristup otrasny.

franzziska
25. dec 2014

@lucy125 nepresadzujem...hovorim aku mam skusenost a kopec dalších zien ...ale ked si chces za presadzovanie GF udierat do prs, kludne 😉 😉 mne to den ucite nepokazi 🙂

lucy125
25. dec 2014

@franzziska ani mne,hovor si co chces,ja mam same dobre skusenosti a 2,5r chlapceka.

franzziska
25. dec 2014

@lucy125 😉 😉 😀 😀

bajuska0000
autor
25. dec 2014

@argenti
@franzziska baby a ktoré centrum ste si nakoniec vybrali? 🙂

zuzicek88
25. dec 2014

@lucy125 chcem sa pridat k diskusii,my ked sme sa rozhodovali pre centrum,som rada,ze som necitala referencie,sto ludi,sto chuti,nakoniec som vybrala GF kvoli tomu,uz su aj v nr co mame ozaj velmi blizko oproti BA a ked ide o pristp,aj ja som zatial velmi spokojna,kazdy vsetko vysvetli,na co som zvedava,co ma zaujima,sestricky mile a ustretove,no klobuk dolu,bola som uz aj v NR ochotna lekarka,mila,mala na mna kopec casu a vsetko super vysvetlila,sestricku poznam osobne,ma dobru vychovu,vesela usmiata a pozitivne naladena,si myslim,ked chceme aby sa ku nam niekto spraval milo a s uctov,mali by sme robit to iste,co davame,to aj dostavame Amen 😉

lucy125
25. dec 2014

@zuzicek88 asponniekto somnou suhlasi,ono je totiz terz moda,ze ked sa v centre nepodari,hned je navine centrum,ani nam sa nepodarilo na 1x ale bojovala som a to sdom chodila do BA.

bajuska0000
autor
25. dec 2014

@zuzicek88 ahoj 🙂 aj u nás rozhoduje tiež viac-menej vzdialenosť a som rada, že čítam takúto "pozitívnu recenziu" na Gin Fiv Nitra 🙂 my sme boli už rozhodnutí, že pôjdeme tam, ale nikde som sa nevedela dočítať na skúsenosti s týmto centrom, keďže nieje až tak dlho otvorené 🙂 a ako hovoríš : 100 ľudí-100 chutí 😉

zuzicek88
25. dec 2014

@lucy125 presne tak,ako hovoris,aj my sme boli na IUI a nepodarilo sa,to sa stava,teraz cakame na schvalenie poistovnou a ideme na umele

lucy125
25. dec 2014

@zuzicek88 nam sa 3x iui nepodarilo a ivf az na 4x ket a som tu.

zuzicek88
25. dec 2014

@bajuska0000 neboj,dobre bude,niekto nadava na jedno centrum,niekto zasa na ine,ja som tolko vselicoho pocitala,no kazdy ma svoj rozum a vsetko treba brat s nadhladom

zuzicek88
25. dec 2014

@lucy125 tak si bojovnicka,neviem ci ja som taka silna...

lucy125
25. dec 2014

@zuzicek88 ale si,uvidis,nevzdas to🙂

bajuska0000
autor
25. dec 2014

@zuzicek88 no veď to 🙂 potom som z toho taká zmagorená, že toto sa nepáčilo tej žene tam, druhej zase inde to a pod . 😒
@lucy125
@zuzicek88 baby a aké máte problémy vy? /ak sa smiem spýtať/ ... my máme, že partnerove spermie nemajú dobrú pohyblivosť, ale ostatné má všetko v norme ... ja som podľa môjho doktora v poriadku 😒 strašne dúúfam, že naše IUI bude úspešné, ale nejako sa to moc párom nedarí ...

lucy125
25. dec 2014

@bajuska0000 my sme mali tiez problemy so spermiami a ja sombola om dovtedy,kym mi nezistili imunnu maternicu na embryjka,nasadili kortikoidy a hned som otehu,z poslednych dvoch embryjok.drzim palce 🙂

bajuska0000
autor
25. dec 2014

@lucy125 Ďakujéém 🙂 a aj si musela podstúpiť nejaké "špeciálne" vyšetrenia dokým ste sa rozhodli pre centrum? netreba im tam trebárs doniesť niečo od svojho gynekológa? 😀 či všetko si spravia tam? 😀 nechcem tam dojsť tak, že som úplne mimo 😀

lucy125
25. dec 2014

@bajuska0000 vsetko urobia tam,nemusis nic nosit.manzelovi spermiogram urobili,mne sono,palpacne vysetrenie,steryz krcka a este nejake stery navyse+povies ake mate problemy ana zaklade toho pri ivf scgvalia kratky alebo dlhy protokol.ak si tam este nevolala priprav sa nato,ze aj do telef.musis povedat o co ideaby ti na infoske mohli zaradit spravneho Dr.

bajuska0000
autor
25. dec 2014

@lucy125 jééj 🙂 no tak to si ja budem nacvičovať pred zrkadlom, aby som volačo nedochomolila v telefóne jak sa poznám 😀

lucy125
25. dec 2014

@bajuska0000 🙂 🙂 🙂 nedochomolis,proste povies ze sa snazite o babo tolko a tolko rokov a ze manzelovi robili spermiogram a spermie su pomale a bodka.

Strana
z3