Gyn - Fiv Nitra
Ahojte zenusky 🙂 mate niektora skusenosti s touto klinikou? 🙂 chceli by sme ist vyskusat inseminaciu a nevieme sa rozhodnut 🙂
@lucy125 lenze mne sa nestalo to ze sa mi v centre nezadarilo...takze pre zmenu ty na nas hadzes nieco svoje 😀 😀 😀
@franzziska nehadzem,ale vacsinou to tak je,ale to neznamena ze ked ty mad zle skusenosti,bude ich mat kazdy tak isto aj dobre'kazdy si to musi vyskusat ktore centrum mu sadne.
ku mne savždy dobre správali ukážkovo, nikdy som sa zo ulým prístupom nestretla, jedna sestrička, čo brala krv bola riadna papula. Ale tú som ozaj neriešila. Také sa nájdu všade.
A ked som šla prvý krát, brala som si aj všetky výsledky mojich vyšetrení, tých som mala za tie roky dosť. Oni mi potom robili už len tie čo boli staršie, plus kontrola protilátok.
@bajuska0000 Ahoj,ja patrím k dr.Stenovej a mala som to šťastie pár krát aj na dr.Harbuláka,môžem odporučiť oboch.Nám vyšlo až tretie umelé oplodnenie a teraz 18mesiacov po pôrode sa zadarilo prirodzene druhé bábo.Ja môžem Gyn Fiv len odporučiť.Ale každý si musí urobiť svoj názor.
@bajuska0000 Ja tiež GF odporúčam. Chodili sme k dr. Stenovej a vyšiel nám 2. pokus inseminácie vykonanej dr. Harbulákom. S ich prístupom som tiež nemala žiadny problém. Teraz máme dvoma 4 mesačné dvojičky 🙂 Problémom boli tiež pomaly sa pohybujúce spermie.
Ja som mala azda všetkych Dr. v GF tak preto viem na 100% že tam ludsky pristup je 100% patrila som k Dr. Behunovej celu dobu,prve sono mi robil perfektný Dr.Harbulak,vajička mi pod narkozou brala Dr.Stenova a prve sono s mimčom v 11tt mi robil Dr.Drabek 🙂 takže same kapacity a pretoto že mam všetkych odskušanych sa nebojim vyhlasit že pre mna naj naj naj centrum v BA !!!
@bajuska0000 no tak u nas to bolo asi tak,ked som sa vydavala mala som uz 35 co uz je ozaj teda dost na mimi,tak hned po dvoch mesiacoch som utekala za Gyn.ze chceme babo a ze ci som o.k. urobila prevent prehliadku a ze vsetko o.k. a vela stastia,no po 7mes.neuspechu som za nou zasla zasa,ze sa stale nedari,nech ma vysetri lepsie a ona,ze az po roku snazenia sa robia dalsie vys.ja jej hovorim,ze dobre,ale vzhladom k mojmu veku by mohla,no tak mi spravila hormonalny profil,jednu folikulometriu a to bolo vsetko,takze ma to prestalo bavit sa jej doprosovat a tak po roku snazenia sme sa objednali do GF.a tam nam hned povedali,ze vzhladom k nazmu veku sa vsetky vysetrenia robia uz po pol roku neuspechu,zobrali mi hned stery,bola som na krv niekolko krat,potom u endokrinologa,gde mi zistili poruchu stitnej zlazy a potom na prefuk vajcovodov,kde bol jeden vajecnik o.k. a pri druhom si nebola celkom ista,boli sme hned po prefuku na IUI,ktore bolo neuspesne a na dalsej konzultacii uz v NR nas hned odporucili na umele,vypisali sme ziadost a uz len cakame na schvalenie. Inak zabudla som spomenut spermiogram partnera,ktori raz bol dobi a raz trosku pomalsie sp.inak vsetko o.k.tak dufam,ze ti to postacuje 😉
@zuzicek88 jasnééé 🙂 ďakujem, si zlatá 🙂 chcem sa ťa opýtať, že to hneď po prvom neúspešnom IUI vám odporučili IVF? neskúšali ste viacej krát ? lebo viem, že niekde v diskusií tu na MK som čítala, že málo žien bolo úspešných pri prvom IUI, ale že sa IUI môže skúsiť aj dva-tri krát - väčšinou až po tom posielajú páry na IVF 🙂
@bajuska0000 ano to je pravda,ale ja uz mam 38 rokov a poistovna preplaca,len do dovrseni 39,tak nas odporucili na umele aj preto
@bajuska0000 nám iui vôbec neodporúčali, šli sme rovno do ivf. Ale ja som aj tak chcela, už som toho mala po piatich rokoch dosť.
@bajuska0000 my sme boli odporučení hned na IVF,kvoli zlému spermiogramu a ešte predtým nám urobili s partnerom aj genetiku,či tam nie je pes zakopaný.
Ahojte, my sa snazime o babo tiez uz skoro rok a stale nic. Moj doky mi spravil rozne vysetrenia a z krvi mi zistili, ze vytvaram protilatky proti spermiam + manzel ma nieco so spermiami (ma ich dost, aj pohyblivost je dobra, ale ze hlavicky maju nespravny tvar). Manzelovi nasadil Folandrol a vitamin E, o necele dva tyzdne pojdeme na kontrolny spermiogram a ak bude OK, posle nas do centra na IUI (kvoli tym mojim protilatkam). Tiez rozmyslame o GIN-FIV v Nitre, ale odradza ma, ze su tam kratko. A neviete niektora, ci sa tam da objednat aj mimo ordinacnych hodin?
@ivanka0603 ja som bola v GF v NR je tam mila doktorka,velmi a kedze este len zacinaju,maju menej pacientov,co znamena este viacej casu vsetko lepsie prekonzultovat a vysvetlit a ked sa ti tam nahodou nebude pacit,mozes sa zasa objednat do BA,no ja som s pristupom v NR velmi spokojna
@zuzicek88 a kolko dopredu ta objednali? Cakala si dlho? My ideme v polovici januara na kontrolny spermiogram a ak bude ok, objedname sa do centra. Neviem nahodou, ci tam funguje aj ta urologia? Neviem to nikde na nete najst.
@ivanka0603 no my sme mali neuspesne IUI este v BA,tak hned som sa objednala do NR a neviem uz presne,ale termin nam dali ani nie o tyzden a teraz cakam na schvalenie poistovnou a hned ako schvalia ideme na umele
@zuzicek88 tak to Vam drzim palce 🙂 snad vsetko dobre dopadne....ak sa smiem spytat, pred IUI si brala aj nejake lieky alebo injekcie? Mne doktor povedal, ze cely cyklus u mna prebieha tak ako ma az na tie protilatky, ale citala som, ze aj na to su nejake lieky....no uvidim, co nam tam povedia
@ivanka0603 no ja som bola na HYFOSY,teda prefuk vajcovodov a kedze som akurat mala plodne dni,hned mi pichli injekciu a na druhy den sme boli na iui,zial neuspesne,cize nic som nebrala,ale ja ovulaciu mavam,takze asi by ani nebolo treba
@bajuska0000 ahoj neviem ci nahodou oni zatial nerobia len vysetrenia a tak a IVF a ostatne veci posielaju do BA
@bajuska0000 a inac chodila som celý cas do Ba... az na krv ci som tehu som sla do NR bola som tam 2x a som spokojna teraz idem 9.1 na sono budem 8tt tak ze dufam ze vsetko dobre dopadne a auguste budem drzat v náručí naše vytuzene babo.... ... hned nas dali na IVF ked ze sme mali zly spermiogram a ja polycysticke vajecniky.....
@lila2601 dkujem za info a zároven gratilujem,určite vam všetko dobre dopadne 😉 kolko vas vyslo IVF v eur? ked nas poslu hned na to aby som mala aspon nejaký prehlad...
@leto16 ahoj 🙂 chcem sa ťa opýtať ked mas skusenosti s IUI... to je vááážne tak lacné? 😀
@bajuska0000 fuuu tak to je rôzne kazdy mame inak... ja som za inekcie a lieky 330 e dala mala som 34vajec tak ze som si dala 15 napichnut to vyslo 462 e zamrazenie embrii 220e a 180e za predĺžnu kultivaciu 110 e za vysetrenia 120 e za HyFoSy a este ale to uz si nepametam vsetko.. a teraz davam eate 40e mesacne za utrogestan... tak ze dost no za vysledok to stoji... 😀
@bajuska0000 nooo, nam vysiel druhy pokus a ak si dobre pamatam, tak oba dokopy aj lieky aj nafta do BA + poplatky za zakroky boli spolu cca 450 € ... mam to niekde v pc ulozene, ze kolko presne. Ked ho zapnem pozriem a ked som sa teraz o dost pomylila, tak napisem, ale nemyslim si ... bolo to takto hore dole par €
@leto16 http://www.gyn-fiv.sk/wp-content/uploads/2014/1... ja som to pozerala tu a pozerám, že 100 € .. sa mi to zdalo nejako málo oproti IVF, aj ked to neni také náročné či ako by som to nazvala... ale to je tam asi cena bez vyšetrení, či?
@bajuska0000 nooo, pozerala som to a presne to bolo 417 €. 2x 80€ (minuly rok to bolo o dvacku lacnejsie 🙂 ), 60 € lieky, cca 140 € nafta - BA-NR + notar a nejake dalsie drobnosti ... jaj este vysetrenie priechodnosti vajecnikov v tom bolo
baby a robia teda to IUI v Nitre alebo nie? Neoplati sa ist potom rovno do BA?
Kocky ale treba si uvedomit ze nie vzdy na 1x sa to podari,a ze to nestoji iba dakych par eur ,ono je pravda ze poistovna preplaca no aj napriek tomu nas to stalo skoro 3000 eur ..podarilo sa nam to na 3x cize aj ja mozem odporucit,kedze za par tyzdnov rodim 😉 a urcite sa oplati tym co byvaju blizko NR chodit tam bo na krv a pred vkladom sa chodi 3x na kontrolu,cize si usetrite cestu do ba a aj peniazky
@bajuska0000

@lucy125 no tak to by som hádam mala zvládnuť 😀 ja by som tam najradšej aj zajtra išla, nech viem na čom sme 😀