icon

Gyn Fiv Žilina - máte čerstvé skúsenosti?

foxina89
6. jan 2019

Ahojte , je tu veľa diskusii na Gyn Fiv , ale je tam toľko strán toho a hlavne staré príspevky , tak by som sa rada informovala a otvorila novú diskusiu , konkrétne na Gyn Fiv Žilina . Nedarí sa nám už dva roky . Užívam duphaston , vajíčkovody priechodné , manžel spermie v poriadku a na gynde si nevie so mnou rady ,tak že sa máme obrátiť na reprodukčné centrum 😏 máte niekto čerstvé skúsenosti s centrom v Žiline ??? Chystáme sa tam objednať . Ďakujem za cenné rady 😊

4stanka4
31. okt 2019

@linda279 AMH je zásoba vajíčok

linda279
31. okt 2019

@sawa veď to je to že človek je každý mesiac iný a nevie či je to ten správny... ty ideš kedy na výsledky z krvi či to dopadlo dobre? Dufam a pevne verím 😊❤

majinka81
31. okt 2019

@linda279 Vajecnikova rezerva.Urcite to robili.Podla toho nastavia stimulaciu.

linda279
31. okt 2019

@majinka81 možno robili, ale popravde ti neviem povedat, bola som len na dvoch vysetreniach HyFoSy a potom na vysetrenie dutiny maternice... to sa dalo bud s anestezu alebo bez a zvolila som bez ale bolest riadna... a ostatne vysetrenia vsetko z krvi, na muzske hormony, celijakiju, stitnu zlazu, hormony rozne a vsetko bolo ok... nechapem

sawa
1. nov 2019

@linda279 v pondelok, práve som si robila test a je tam len / čiarka, ale menzes mi mešká 3 deň.

4stanka4
1. nov 2019

Baby ak by ste chceli mám na predaj knižku Zázrak zo skúmavky. Skutočný príbeh dvoch žien ktoré podstúpili umelé oplodnenie. Ja som ju prečítala na jeden raz 🙂 Viac info v IP.

linda279
1. nov 2019

@sawa tak najlepšie budú výsledky z krvi, pevne verím, že ti to dobre dopadne, lebo aj nás snažilky by to veľmi potešilo 😊 držím paľušky

sawa
4. nov 2019

@linda279 ahoj, tak moja predtucha sa splnila, nechytilo sa. Držím palce Vám ostatným.
Teraz mi chcú po menzese pozrieť maternicu, ci je v poriadku a potom robiť vklad až ďalší cyklus.
Mate s tým niektorá skúsenosti??

sawa
4. nov 2019

@linda279 teraz pozerám, že si o tom písala, že si to absolvovala....to vyšetrenie maternice, dáš mi nejaké info??

majinka81
4. nov 2019

@sawa Ahojky,mrzi ma to.Skuste to vysetrenie a uvidite.Velmi drzim palce.Ako sa ti paci Zilina-car?

sawa
4. nov 2019

@majinka81 myslíš gynfiv?...ale fajn, myslím, že všade je to také podobné, na začiatku som mala také zmiešané pocity, ale potom už dobré, už sa s personálom "poznáte", i keď by si tam najradšej už nechodila ;)

iva
4. nov 2019

Ahojte,ja som tam 1 krat podstupila ivf no mala som prazdne folikuly.Teraz som zas bola mala som 5 nezrelych prezilo 1 ktore mi vlozili.Dnes mi brali krv na HCG a negativ😥.Uz neviem co robit.

sawa
4. nov 2019

@iva ahoj, ja som mala 1x len jedno vajíčko, oplodnili, vlozili a neujalo sa, ale druhý krát ( o 2 mesiace) som mala už 11, 9 zrelých, oplodnilo sa 5, jedno sa prestalo vyvíjať, 1 vlozili a 3 zamrazili, dnes som sa dozvedela ze aj 2 pokus bol neúspešný :( aký máš vysoký amh hormón?
Mrzí ma, že ani Vám sa neujalo ;(

iva
5. nov 2019

@sawa Ahoj moja som rada ze si napisala😊.No ono to je takto.Ja uz deti mam 19,17,14 a mam 38 rokov.Pred 4r.som sa rozviedla a spoznala muza ktory deti nema a ma 26r.a sme sa zobrali.Pred tymto manzelom som mala kratke znamosti a brala som antiku.No a ked sme s manzelom spolu chodili rozhodli sme sa pre babo.Chodim k dr.Fulla a ked zil nasiel mi na pravom vajecniku cystu.Ze sa vstrebe 2 roky mi toto rozpraval a ake polohy mame skusat.Nakoniec po dvoch rokov som ja sama isla do gynfiv.Prepichli mi tam cystu a le ta sa zvacsila na 6cm.Tak som musela ist na laparku a poprosila som ich aby pocas operacie urobili prefuk vajcovodov.Po zakroku na druhy den mi oznamili ze na vajcovodoch bol zapal a zrasty.Cize mi ich odstranili.Som neplodna😥😥😥.Tym ze mi odstranili cystu zobrali aj kus vajecnika.Ten hormon mam tusim 1 aj nieco.Nedokazem spat,jest Som hotova.Bojim sa co bude dalej.Pripadam si zbytocna.Ach jaj rozmyslam nad liecitelkou ktora by bola z okolia ZA.

sawa
5. nov 2019

@iva je super, ze už deti máš ;) samozrejme chápem, že chces dat manželovi dieťa, tiež mám mladsieho partnera ;) mne povedali, že mám takmer nepriechodné vaječníky, ale ze prefuky sa už nerobia ( určite robia- ale on neodporúča)
Jasne vyskúšaj, príp akupunktúru, podľa mňa je to hlavne o psychike, veľa párom povedali, že prirodzene nepočnú a stalo sa ;) ak ti ale odstránili oba vajcovody, tak spermia sa nemá ako dostať k vajíčku a tam je jediné riešenie umelé oplodnenie. Máš ešte jeden pokus hradný poisťovňou, tak ho využi,....ja som po prvom pokuse, kedy som mala len 1 vajíčko, nasadila vitamín d3, horčík, koenzým q10, melatonin večer a ženský čaj gynastan - kúpiš v lekárni, nevirm, čo mi pomohlo, ale mala som 11 vajíčok. Skus tiež na stránke swanson pozrieť dhea, to tiež odporúčajú na lepšie vajíčka.

iva
5. nov 2019

@sawa Si zlata dakujem.Pred chvilou som volala liecitelovi vola sa Kovacik,chcela som len bylinky.No hned ako zistil kolko mame rokov mi povedal ze nikdy nebudeme mat deti😮😟ze je prekliaty.Chapes? A ze ma opusti a najde si inu.

linda279
5. nov 2019

@sawa ahoj je mi ľúto, že to nevyšlo, poznám ten pocit a viem čo to je, ale ja pevne verím, že aj my budeme držať svoje dieťatko 😊 musíme čakať a veriť v to pravé vajíčko ... áno bola som na vyšetrení maternice, tiež keď som mala vklad a neujal sa hneď ma na to dali, že či nemám problém s maternicou... možes si vybrať buď bez alebo s anestézu, ja som si dala bez, ale nebolo to nič príjemné ti poviem, všade veľa krvi a na izbe som mala potom ležať pol hodinu, ale dostala som také silné tlaky, že som sa na wc zvíjala... to robia taký ster a zisťujú či je vhodná na udržanie embria, trvá to cca 10 min. Výsledky sú po 2 týždňoch a volali mi, že všetko je v poriadku... takže som sa znova nepohla 😏

sawa
5. nov 2019

@iva tak toto by som nepovedala, ani svojmu najvacsiemu nepriatelovi,...a uz vobec nie cez telefon,...takze prosim ta, to ani neber vazne. Nikto, nikto ti nemoze povedat, co sa udeje v tvojom zivote,...podme na to logicky,..ze ake mas moznosti??

sawa
5. nov 2019

@linda279 no ved preto sa rozhodujem, ze ci to vobec absolvovat,...rozmyslam, ze by som isla k inemu doktorovi este raz na vysetrenie vajecnikov, lebo v gyn five mi povedal doktor, ze mam takmer nepriechodne, neviem, co je takmer ???....a ze ci by som nesla na ten prefuk,..

blabla22
5. nov 2019

@iva Ahoj, všimla som si čo ti povedal "liečiteľ" - otras, aspoň vieš že s podobnými pochybnými ľuďmi vôbec nestrácajte čas, energiu ani peniaze - ber ako výhodu, že to vieš hneď po prvom telefonáte a nie po dlhej dobe "liečby" a môžeš sa sústrediť na veci, ktoré naozaj pomáhajú..držím palce nech sa to vydarí !

iva
5. nov 2019

@blabla22 Ahoj,ved ano mate baby pravdu.Ja som chcela len nejake cajiky na posilnenie maternice.Vcera som vysadila prolutex a od dnes pijem alchemilkovy caj a 2×denne Inofolik comby.Zajtra gynex energy objednam.No musim sa pripravit.16 nobembra idem zas na konzultaciu k dr.Svecovej.A o 2 mesiace zas icsi.Joooj dufam ze ich budem mat vela.

iva
5. nov 2019

@linda279 ten ster ti kde robili?A to robia v tedy ked sa embryo neudrzi? A kolko to stoji?Dik

sawa
5. nov 2019

@iva malo by to byt zadarmo, aspon co mi sestricka v telefone povedala, robi sa to v narkoze, tak ako odber vajicok a pozru ti kameroudo maternice a zoberu vzorku vystelky(endometria) a celkovo pozru maternicu,

iva
6. nov 2019

@sawa A to robia v gynfive? Pane boze.Nie som lekar ale aj taj mi je to divne.Preco hned po vklade nepichnu nejaku injekciu.Mne povedali ze maternicu mam v poriadku.Ale musim sa prinat ze po trasfere som ochorela,nadcha,kasel.Ako naschval.

sawa
6. nov 2019

@iva ano toto vysetrenie robia v gynfive,...tak na ultrazvuku nevidno maternicu tak detailne z vnutra, cize ked zena podstupi ivf 1,2 krat a nepodari sa,...tak sa snazia zistit preco,..resp. chcu aby sme mali ten pocit, ze sa nieco deje a riesia to 🙂

iva
6. nov 2019

@sawa Boze mam normalne strach.

sawa
6. nov 2019

@iva z coho ???

iva
6. nov 2019

@sawa Niekedy mam pocit ako keby nas testovali

linda279
7. nov 2019

@iva to prepláca poisťovňa neplatila som nič a áno tobili mi to preto, že som neudržala vklad, že či nemám problém s maternicou... ale to sa vylúčilo, to ovplyvňuje veľa faktorov... Robili mi to v gyn Fiv a pani doktorka Švecová, robí sa to max do 10 dní po menštruácií lebo so vyčistená 😊 nie je to až také, ak nezvládaš bolesti, daj si anestézu a nič nebudeš cítiť, možno potom, keď krčok maternice už bude odmrtvovať, lebo ti ju opichajú,aby zmiernili bolesť lebo oni potrebujú vzorku, teda ster a to škabe takou paličkou 😏

linda279
7. nov 2019

@iva pripájam sa, cítim sa aj ja niekedy pokusný králik a vždy neúspešne, ale človek stále verí 😥