Gyn Fiv Žilina - máte čerstvé skúsenosti?
Ahojte , je tu veľa diskusii na Gyn Fiv , ale je tam toľko strán toho a hlavne staré príspevky , tak by som sa rada informovala a otvorila novú diskusiu , konkrétne na Gyn Fiv Žilina . Nedarí sa nám už dva roky . Užívam duphaston , vajíčkovody priechodné , manžel spermie v poriadku a na gynde si nevie so mnou rady ,tak že sa máme obrátiť na reprodukčné centrum 😏 máte niekto čerstvé skúsenosti s centrom v Žiline ??? Chystáme sa tam objednať . Ďakujem za cenné rady 😊
kočký skúšte genetiku v Bratislave pani doktorka Melišová mne dala termín do mesiaca
Ahojte, ktora by ste mi prosim blizsie opisali postup v gynfive ZA pri HyFoSy??? A ci Vam to vykonaval lekar/lekarka, ku kt.ste boli "pridelena"? Idem tam 2.krat, zaujima ma, ci vzdy dostanete toho isteho lekara.Dik
@zajkula86 Ahoj. Nie nedostanes vzdy toho isteho lekara. Dostanes toho, ktory ten dany ukon robieva. Maju to tam nejak cudne podelene, ale ja vacsinou som vychytala na vsetko dr. Svecovu. Ale mimochodom aj Galo je v pohode. Vsetci su tam v pohode. A co, prides na vysetrenie, predtym si das tabletku nejaku protizapalovu tusim, a ides ako na gynekologicku prehliadku. Cele to trvalo max. 10 min. Je to bezbolestne a rychle. Cez tenky krater do teba vstreknu tekutinu, ktoru uvidia na monitore a podla ktorej ti hned aj vysledky povedia. Tvar maternice aj priechodnost ci je ok. Ak si dobre pamätam. Doplnte opravte ma, ak nie 🙂 Drzim palce.
@z_u_s Dakujem. No dr.Svecova by bolo fajn riesenie, bola som u nej aj minule. Skoda, nerada menim lekarov, s malou dusickou sa budem spoliehat, ze vychytam prave ju. Ano, antb. predpisala uz minule aj mne. Oblbovak Ti nedali? Niekde som citala, ze sa zvykne "vyfasovat" aj vlozka do cesty po vysetreni.
@zajkula86 Zo zaciatku som s tym mala problem aj ja... Neznasam menit lekarov... Ale ked pochopis ich politiku, zmenis nazor... 🙂 Na 99% som si ista, ze konkretne toto vysetrenie ti bude robit dr. Svecova. 🙂 Tak daj vediet. Oblbovak? A na co? Pocuj, vazne o nic nejde. Toto je jednoduchsi zakrok ako si dat prepichnut jazyk 😂 Viem, ze sa mi to lahko hovori, ale ver mi. O nic nejde. Potom si povies este, ze to bolo vsetko? 😂 Lieky mas iba kvoli tomu, aby si nedostala ziadnu infekciu. Pred a potom. Kvoli nicomu inemu. O vlozke som nepocula. No ak si dobre spominam, v kabinke boli vzdy prichystane. Aj ked, ja som ziadnu nepotrebovala. A Majka sa Ta pytala na IUI preto, ze toto vysetrenie (HyFoSy) je vacsinou podmienkou... Patri medzi zakladne vysetrenia k tomu, aby zena mohla neskor ist na IUI alebo IVF. 🙂 Drzim palce.
Ahojte my sme tam teraz zacali chodit a idem podstupit zakrok pred dvomy rokmi som bola tiez a doma mame 2rocneho blondiaka
Ahojte🙂 Ja chodím do Gyn fiv V Žiline🙂 Som spokojná s personálom sú veľmi milí ochotný a všetko vysvetlia 🙂 nam sa nedarilo dlho otehotnieť tak som išla na vyšetrenie spravili my prefuky vaječníkov a hneď sme sa objednali na IVF.Od pondelka si picham injekcie v piatok som bola na sono a krv a všetko je zatiaľ dobre🙂 Zajtra mam zase krv a sono som zvedava čo mi povedia .
@radussska1 Ahoj ako si dopadla?
Dievcata,citala som na stranke gyn fiv Zilina ze vszp preplaca ivf az do 40-ky vzhladom ku tejto situacii.
Neviete nejake podrobnejsie info?
Ahojte prosim Vas ked sa chcete objednat do centra musi byt odporucanie od doktora,ci sa moze aj samostatne objednat? Chceli by sme si dat urobit iba vysetrenia a muzovi spermiogram.. mala som jeden potrat a od tej doby sa nam uz nedari je to cca pol roka co sa snazime a tristvrte roka od potratu.. dakujem za odpoved
Ahoj, myslim, ze nepotrebujes odporucanie od doktora, akurat je fajn tvoja historia od gynekologa, co vsetko mas za sebou 🙂
@kikulienkakikuska Nepotrebujes ziadne odporucanie od dr. a v konecnom dosledku ani historiu. Co budu potrebovat, sa Ta opytaju...
@kikulienkakikuska Nie ziadne vysetrenia, ide iba o pokec... Pocas ktoreho povies dr. co Vas trapi, ake mas problemy a ona Ti povie moznosti... A dohodnete sa na vysetreniach, ktore sa robia podla konkretnych dni. Prve je tusim hormonalny profil tvoj a to ti beru krv cca 4 den cyklu, ak sa nemylim. (Termin dohodnete prave na tom prvom stretku) Ale vsetko Ti tam vysvetlia, neboj sa... 🙂
@kikulienkakikuska My sme boli na spermiograme a konzultacia spocivala aj vo "vstupnom" vysetreni.
Mne urobili stery, v pripade pozitivnej kultivacie odporucali objednat sa na Hyfosy, obom vzali krv.

@iva mi odoslalo rychlo.Je to dlho neda sa Vam vybavit inde-Blava viem 5 tyzdnov.