Gyncare Košice

majus28
8. aug 2012

ahojte, nemate niektora cennik pre IVF z Gyncare Košice?

selisel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andreagilda
22. feb 2017

Ahojte baby, máte niektorá skusenosti s gyncare v Ke???
Ďakujem😉

letu123
24. feb 2017

Áno, ale ešte kým boli na starom mieste, teraz sú už presťahovaní, takže tiež je to pre mňa niečo nové, čo potrebuješ vedieť?

andreagilda
24. feb 2017

ahoj letu123....Chcela by som vediet ako si s nimi spokojná? Sú tam dobrí odborníci? Ďakujem😉

10andrea12
16. mar 2017

@andreagilda Ahoj ja som zacala chodit do gyncare ,Ja mam PCO (Syndrom polycistickych vajecnikov),co u mna znamena anovulacne cykli.Zacala som tam chodit vo februari koli p:DOCentke Toporcerovej.Ona mi pomohla pred 6 rokmi k malej otehotnela som na 3ti mesiac liecby.Teraz to zasa podtupujem dnes som 14 den cyklu od 4 Dc som zacala brat clostilbegyt kedze mne nechcu rast vajicka tak to ich nakopne ,vcera to bolo 13 DC som bola u pani doktorky na USG a narastol mi krasny folikul na lavom vajecniku vcera mal 19 mm .Dalia mi recept p,doktorka ze si mam vybrat injekciu a dnes rano som si ju pichla do pupku (aby folikul urcite praskol a nastala ovulacia) teraz mame snazilkovat 4 dni a cakame ci sa zadari.Vysetrenie spermiogramu ktory partner musi podstupit stoji 20 eur a ja som platila akurat lieky clostilbegyt okolo 3 eur a teraz ta injekcia 22,71 eur som doplacala.p.DOC. Toporcerova je velmi mila ja som k nej chodila este ked bola v starej nemocnici v Kosiciach a teraz som ju kontaktovala ze by sa uz patrilo surodenca tak ona ma nasmerovala ze uz je v GYNCARE ,vsetko je tam ok az na tu recepciu ...plna cakaren a pred vsetkymi tam s vami rozoberaju ci budete platit za spermiogram v hotovosti alebo kartou a pod....toto by malo byt myslim ze imtimnejsie riesene aj ked vsetci su tam za tym istym ucelom ale predsa...je to citliva tema a mne osobne to vadilo.

letu123
20. mar 2017

@andreagilda Ahooj, zatial som spokojna, personal velmi mily, sestricky super a p.doktor je svojsky ale odbornik. Co mi vadi,tak ako je aj v prispevku vyssie je recepcia spojena s cakarnou, ktora je vzdy plna ludi.clovek tam pride, nahlas sa predstavi a recepcna sa hned pyta, ze na aky ukon si prisla a to tiez nahlas vzsvetlujes pred vsetkymi, mali by vediet podla mena a dostupnych info v pc a karte na aky ukon idete a nie vypytovat sa to ako na trhu. To je velmi zle vyriesene ale inak priestory pekne, nove a prijemne.drzim prsty.

letu123
20. mar 2017

A este som zabudla vyzdvihnut p. doktorku Uhrinovu - embryologicka - velmi prijemna doktorka, ktora svojim pristupom a starostlivostou tiez velmi pomaha k tomu, aby sme sa citili dobre.

katarina777777
29. máj 2017

@letu123 pravda o p.doktorke Uhrinovej...je fantasticka

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre