Gyncare Nitra - skúsenosti

macicka111
13. jan 2022

Ahojky.s partnerom sa pokúšame už dva a pol roka. Nedarí sa preto sme sa rozhodli ísť do GynCare do Nitry. Zajtra ideme prvý krát na konzultáciu.ake máte skúsenosti? Podarilo sa vám pomocou nich otehotnieť a kedy ?

zebra24
13. jan 2022

@macicka111 ahoj tu je skupina na gyncare Nitra kukni aj tam, tiež chodím do Nitry k nim
https://www.modrykonik.sk/group/11804/

macicka111
autor
13. jan 2022

@zebra24 ďakujem. A ty si spokojná zatiaľ?

zebra24
13. jan 2022

@macicka111 áno nemôžem sa vôbec sťažovať, všetci sú milý, ústretový aj Dr. Kráľovič je super všetko vysvetlí

macicka111
autor
13. jan 2022

@zebra24 koľko tam chodíte už ? Ja najradšej kebyže dajú hneď umelé a hneď zadarilo to chcem asi veľa 😁

zebra24
13. jan 2022

@macicka111 no chvíľočku to potrvá kým si porobia vyšetrenia a budú mať výsledky, na druhom sedení s Dr. Sme už vedeli na com sme. Chodíme tam už rok ale podstúpili sme 2x IUI. A teraz máme prvé IVF

zojanka
13. jan 2022

@macicka111 boli sme v 4roch rôznych centrách v priebehu 3 rokov a Gyncare Nitra bolo najlepšie. Doma máme krásneho polročného synčeka 🙂

macicka111
autor
13. jan 2022

@zebra24 držím palce 😉🙏no uvidíme čo nám povedia zajtra

zebra24
14. jan 2022

@macicka111 ďakujem a tiež držím palce

macicka111
autor
14. jan 2022

@zebra24 ďakujem ☺️ nervózna ale snáď bude všetko ok.co nás dnes čaká ? Pán dr.bude s obidvoma vyprávať či partner bude na chodbe čakať?

zebra24
14. jan 2022

@macicka111 len vstupné vyšetrenie gyn., porozpráva co a ako, dáte Krv a partner odovzdá materiál na spg 🤣neviem povedať ci pôjdete obaja, nás nepustili. Kým som bola u Dr. Manžel bol odovzdať 🤣

macicka111
autor
14. jan 2022

@zebra24 Uz po prvej konzultácie.sprsvila vyteri,muž si tam odrobil 😁stredu výsledky .keď dúfam budú výsledky dobre aký je postup dalej? Či netušíte?

zebra24
14. jan 2022

@macicka111 v prípade dobrých výsledkov môžte skúšať prirodzene ďalej, alebo IUI podľa toho ako sa rozhodnete. Pri žiadosti o IVF Dr. Pise do žiadosti pre poisťovňu diagnózu. My sme mali diagnózu od začiatku z dôvodu zhorseneho SPG a aj tak sme absolvovali IUI

kundiboo
6. máj 2022

ahojte, podarilo sa vám IVF v Gyncare Nitra ? ak áno na koľkí krát a bol problém u vás alebo u partnera? Premýšlam nad týmto centrom a chcem počut pozitíva/ negatíva

cokoladova_babovka
2. feb 2023

@zebra24 Ahoj, prosím ťa s akou diagnóziu ste boli? nám ten istý dr ani IUI neodporúčal, rovno IVF. tak som z tohoh taká zmätená.

luckas13
25. sep 2023

Ahojte podarilo sa vám v gynecare v Nitre otehotnieť prirodzene?my sme tam boli prvý krát na budúci týždeň tam ide druhý krát na kontrolu a tam nám aj výsledky povedia keďže my cez telefón nepovedali nič.Mam doktorku Belušakovu...Ste snou niekto spokojní? ďakujem za odpoveď..

aglaonema
10. okt 2023

@luckas13 ahoj. Ako ti dopadli výsledky? A ako hodnotis zatiaľ prístup doktorky? Tiež sme u nej boli na vstupnej konzultácií. Navrhla nám, že ak chceme skúsiť prirodzene, môžme ešte IUI, že je tam podľa nej stále tá 15-17% šanca, že sa podarí (manžel mal zlý spermiogram, ale posledný sa mu o dosť polepšila aspoň mobilita) ... Len teda, že ešte chce overiť priechodnosť, tak sa mám na to objednať.

luckas13
10. nov 2023

@aglaonema ahoj doktorka milá ale nechcem nikoho súdiť ani niečo vravieť ale výsledky mal manžel vynikajúce aj ja.. tak som išla na hyfosy.Doktorka sa nevedela napichnut a ešte my aj vnútro prištipla.Tak sme priechodnost vaječníkov nedokončili.S mojej strany som trošku sklamaná lebo žiadne lieky proti bolesti nič.Akoze človek si zaplatí ale za nič.Mali sme sa objednať na budúci mesiac na priechodnost v narkoze ale som si povedala dosť..Že tomu dáme čas a chcem si kúpiť fertillup a prejsť na iné myšlienky..Však máme drobca ešte 8rocneho tak si užívame jeho.Avy ako?podarilo sa vám priechodnosť?

aglaonema
10. nov 2023

@luckas13 u nás bolo hysofy úplne bez problémov a skoro nič som necítila 🤷🏼‍♀️ vyšetrenie spravila, priechodnosť potvrdená, ideme na prvé IUI... 🙂

luckas13
10. nov 2023

@aglaonema super gratulujem.A držím palce nech vám to vinde.

aglaonema
10. nov 2023

@luckas13 ďakujeme 🤗

luckas13
11. nov 2023

@aglaonema dajte vedieť či vám zabralo iui..Alebo umelé ste museli podstúpiť...My chceme troška čas dať...

aglaonema
12. nov 2023

@luckas13 však jasne, keď sa na to necitis teraz, tak je tá oauza potrebná. Uvidíme ako to bude nakoniec ešte aj s podmienkami, či nebude potrebné ísť 3x na IUI, aby poisťovňa preplatila ivf... Ešte sme sa o tom s doktorkou nebavili. Nás celkom potesilo, že aj s Iui je ešte šanca

luckas13
17. nov 2023

Áno je tam šanca a držím VÁM všetky palceky..My ideme na vitamíny fertillup...A keď do 6 mesiacov nič.Tak potom pôjdeme za doktorkou že čo ďalej..

lollalolla369
16. mar 2024

Milé dámy, túto kliniku vám určite neodporúčam.
Som presvedčená o tom, že každá žena by sa na takomto mieste mala cítiť príjemne a v bezpečí, v Gyncare som ale ani jeden z týchto pocitov nemala.
Bola som veľmi nemilo prekvapená ako to tam (ne) funguje.
Bola som objednaná na zákrok na 13h.
Myslím si, že každý je pred akýmkoľvek zákrokom trochu nesvoj. Po príchode mi dali vyplniť dotazník a ďalej ma nikto neinštruoval, čo sa ďalej bude diať.
Keď som sa po trištvrte hodine slušne opýtala recepčnej, kedy ma vezmú, len odvrkla, že si mám sadnúť a čakať, vraj musia najskôr poriešiť administratívu.
V poriadku, vravím si, asi im to tu trvá o kus dlhšie, ako na iných klinikách.
Ubehla ďalšia trištvrte hodina a stále sa nič nedialo. Bolo už skoro 14:30h a keďže som kvôli zákroku od predošlého dňa nič nepila a nejedla, necítila som sa najlepšie. To ale nikoho nezaujímalo, nemali čas, lebo práve hromadne rozoberali zážitky zo svojich dovoleniek.
Nehovorím o tom, že manželovi kázali, aby ma vyzdvihol o 16h. Nakoľko bolo už skoro 14:30h, neviem si predstaviť, aj keby ma vzali hneď vtedy, že by ma takú ubolenú hneď poslali domov.
Takže som vzala papiere a vybavila som si zákrok v nemocnici v Komárne, kde boli neskutočne milí a ústretoví. Nechali ma odpočívať pred zákrokom a nakoľko mi po ňom nebolo najlepšie, tak aj po ňom.
Takže za mňa Gyncare určite nie. Bol to absolútny strop neprofesionality.

kkk12345678
25. mar 2024

@aglaonema ahoj môžem sa opýtať či si si pred IUI musela aj niečo pichat, pripadne lieky nejaké brat ? Idem budúci týždeň a dnes len urobil hyfosy, to bolo ok a budúci týždeň v deň ovulácie že prídeme a keď bude ovulacia urobíme IUI… len kde tu citam že si baby aj niečo pred tým pichli 🤔

aglaonema
26. mar 2024

@kkk12345678 ahoj. Ja som brala letrozol 3-6dc a potom po folikulometrii mi povedala, že den na to večer ovitrelle a na ďalší deň na inseminaciu. Na folikulometriu som chodila na 8 den, lebo na 10-11 som mávala ovulku, keďže mám 26 dnove cykly. To som chodila k Belušákovej, bola som s ňou spokojná. Keď bola PN, tak som sa dostala k Hreškovi a to mi už jedna baba písala, že on má na to trochu iný postup a vynecháva ovitrelle. Netuším prečo, možno nechce viac zasahovať do cyklu, keď predpokladá prirodzene uvoľnenie folikulu 🙂 treba sa ho opýtať. Nie je zlý lekár,absolvovala som pod ním ďalej ivf, keďže iui sa nepodarili. Treba sa ho veľa pýtať a dovysvetlovat si, čomu nerozumies alebo je tam nejasnosť a odporúčam keď ti povie ako je ďalší postup, tak to ešte raz zhrnúť, či to dobre chápeš a dobre si pamätáš. 😀 Občas mu idú rýchlejšie ústa než myšlienky 😀

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre