Gyncare verzus Helios Košice
ahojte.. chcela by som sa s vami poradiť o skúsenosti, ktoré centrum je podľa vás lepšie, ci už gyncare alebo Helios. S manželom navštevujeme gyncare už od apríla keďže sa nám bábätko nedarí takmer dva roky. Ale nemám nejako dobre pocity z tohto centra. Príde mi to, že z nas ťahajú len peniaze a navyše ani prístup nie je ľudský. Ale možno je to len u mňa zatiaľ pocit a krivdim im. Sme zatiaľ po prvom neúspešnom IUI. Ďakujem za každú radu.
@mouse14 ja si myslím že tie centra majú aj podľa nálady a šťastí mne napríklad druhu iui urobili bezplatné čo vôbec nemuseli mohli zhrabnut peniaze
@mouse14 zabudla som napísať že myslím gyncare
Rada by som prispela skusenostou. Rok a pol sa s manzelom snazime...na odporucanie od mojho gynekologa sme sli do Heliosu v KE ku dr. Hladkemu. Nelutujeme ! Boli sme 2x na vysetreni. Prvykrat v januari, druhykrat teraz vo februari. Problem je v nas oboch ale nie nejako velmi vazny a bez zbytocnych reci nam pekne vysvetlili preco je dobre ist hned na IUI(ideme v marci). Odporucane mame IVF po jednom neuspesnim IUI. Tak dufame ze nam vyjde IUI ...vraj, vzhladom na problem, sanca tam je.
@mouse14 vajicniky mam teoreticky v pohode, akurat ze na moj vek by som mala mat viac folikulov(malo folikulov moze viest k predcasnej menopauze)len tym padom mam menej vajicok ako by bolo dobre.
Naposledy sme boli na postkoitalne vysetrenie, ktore prebehlo v pohode akurat ze sme zrejme presvihli termin o den. Bola som na 13DC a ovulka bola 12DC
@artemislix helios Košice
zotrvala som v gyncare a nakoniec neľutujem. už pekne rastieme aj s malou princeznou pod srdcom ❤️ do pol roka nám pomohli.. hoci som spočiatku mala zmiešané pocity a nebola som si istá a chcela som vedieť názory aj druhých.. ale pre mňa Gyncare, docentka a celý team na jedničku 🥰
@artemislix super 😊 tak nech ste zdrave 🙂
@evinajj ďakujeme 🥰
@livivi24 ahoj, chcem sa spýtať ako to bolo po zmene centra? Výsledky z vyšetrení, odberov ste absolvovali odznova alebo ste ich vyžiadali v Gyncari? Dakujem
@renata8431 ahoj,no mne v gyncare davali zakazdym vysetrenim aj papier, takze ja som to mala vsetko doma,v heliose netrebalo vsetko odznova podstupovat,aj ked zakladne vysetrenie krvi aj spermiogram si robia oni vlastne
@livivi24 Dakujem za odpoved
@evinajj Ahoj, ako? Podarilo sa? 🙂
@stefania100 ahoj. No nedala som to vediet...dopadlo to zle...do dnesneho dna tehotna nie som .

My sme chodili do Gyncare pre tromi rokmi.Divne správanie mali.V 2018 v Heliose sme boli pomohli snažili sa.Teraz sme tam opäť a nechceli mi ani základný profil hormónov urobiť.Po pôrode fungujem inak a zarazila má ich reakcia.Len riešenie rovno umelé!!!To je už o zákrokoch a zárobkoch,nie o liečbe